reklama
Nic w sumie ekstra pilnego nie mam - oprocz tych produktow - ide w styczniu do pracy i musze miec cos oprocz mojego mleczka dla jasia. No nic - przeciez Was mam - moich ekspertow zywieniowych
Lekarka kazala zaczac od zupki za dwa tygodnie - zobaczymy - ja myslalam ze lepiej od kaszek? - ale juz jej nie spytam w przyszly wtorek
Lekarka kazala zaczac od zupki za dwa tygodnie - zobaczymy - ja myslalam ze lepiej od kaszek? - ale juz jej nie spytam w przyszly wtorek
no akurat ty nie masz nic poważnego bo zawsze masz nas lub na własna rękę możesz cos zacząć wprowadzać ale są inne matki które nie mają się kogo poradzić i tylko mogą lekarza i co wtedy ??? nie czaje takich sytuacji jakie to u nas wszystko beznadziejne :-X
kate332
lipcowe mamy'05
ja pytałam pediatre wczoraj o te kaszki takie różne które są od 5-go mies i powiedział że niby tak na nich pisze ale raczej są dla starszych dzieci a takie małe tzn w 5 mies to najwyżej kleik mogą jeść a my zaczynaliśmy wprowadzanie pokarmów od warzyw teraz jest tez jabłko ma byc wkrótce banan i mięsko
mania
Fanka BB :)
Czesc
ja dzis mam dzien na smutki :-[ chyba tak na mnie dzialaja zblizajace sie Swieta :-[ :-[ :-[
co do pokarmow to ja juz sama nie wiem co i kiedy podalam Gabci tydzien temu 2 lyzeczki musu jablkowego i zwymiotowala wiec juz sama nie wiem od czego zaczac....moze od banana
albo od marchewki ???
ja dzis mam dzien na smutki :-[ chyba tak na mnie dzialaja zblizajace sie Swieta :-[ :-[ :-[
co do pokarmow to ja juz sama nie wiem co i kiedy podalam Gabci tydzien temu 2 lyzeczki musu jablkowego i zwymiotowala wiec juz sama nie wiem od czego zaczac....moze od banana
albo od marchewki ???
mania
Fanka BB :)
Aniu co do poradni dla dzieci zdrowych to tu tez ich nie ma, choc kazde dziecko przyjmowane jest w osobnym pokoju ktory uprzednio jest sterylizowany to i tak wszystkie dzieci i te zdrowe i te chore bawia sie i czekaja wszystkie razem w jednej poczekalni. I juz kiedys przeszlismy przez katar i infekcje przyniesione od lekarza :-[
reklama