reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Viola240 pisze:
To co wychodzi na to że moja niunia tylko taki klocek jest ???
Mysle ze moj Jas wazy wiecej, ale wazymy sie dopiero we wtorek i wtedy dam znac czy przypadkiem nie przekraczamy 9kg? (6 tyg temu wazyl 7,8 wiec 8,5 to juz osiagnal na bank ;D)

reklama
Aga ja w sumie tez jeszcze nie mialam @. Cos tam przez 2 dni pokapalo jakies 2 msc temu, ale @bym tego nie nazwala no i sie na razie nie powtorzylo :)

A ja juz zaliczylam @. Mimo że karmie piersia.

Maciek tydzien temu wazyl 6,700, więc chyba taki zupelny przecietniak na tle innych lipcowych dzieciu. No a Jasiu to sie zapowiada na Czempiona ;) ;D :)

reklama
W sumie to iwon jest chyba pierwsza lipcoweczka pracujaca poza domkiem (Klaudio nie umniejszam Twoich osiagniec ;) :laugh: w zakresie pracy :laugh:) na pelen etat.
Niebawem kilka z nas przylaczy sie do Iwon i bedzie tu zagladac i wysylac buziaczki - oj czuje ze bedzie mi ciezko... moje uzaleznienie od bb jest przeciez bardzo glebokie ;)

Do góry