Mysle ze moj Jas wazy wiecej, ale wazymy sie dopiero we wtorek i wtedy dam znac czy przypadkiem nie przekraczamy 9kg? (6 tyg temu wazyl 7,8 wiec 8,5 to juz osiagnal na bank ;D)Viola240 pisze:To co wychodzi na to że moja niunia tylko taki klocek jest ???
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
A ja juz zaliczylam @. Mimo że karmie piersia.
Maciek tydzien temu wazyl 6,700, więc chyba taki zupelny przecietniak na tle innych lipcowych dzieciu. No a Jasiu to sie zapowiada na Czempiona ;D
Maciek tydzien temu wazyl 6,700, więc chyba taki zupelny przecietniak na tle innych lipcowych dzieciu. No a Jasiu to sie zapowiada na Czempiona ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja mialam takie male krwawienie, ale to bylo pod koniec wrzesnia i jak do tej pory nic!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon kochana :-* :-* :-* :-*
No to sie zaczyna jazda hihihiIwon pisze::-* :-* O0 > z pracy
Pamiętam o Was
Jezscze tydzień i bedziesz nasuwac do nas normalnie z roboty hihihihi
Wreszcie bo bardzo mi Ciebie brakuje.
reklama
W sumie to iwon jest chyba pierwsza lipcoweczka pracujaca poza domkiem (Klaudio nie umniejszam Twoich osiagniec :laugh: w zakresie pracy :laugh na pelen etat.
Niebawem kilka z nas przylaczy sie do Iwon i bedzie tu zagladac i wysylac buziaczki - oj czuje ze bedzie mi ciezko... moje uzaleznienie od bb jest przeciez bardzo glebokie
Niebawem kilka z nas przylaczy sie do Iwon i bedzie tu zagladac i wysylac buziaczki - oj czuje ze bedzie mi ciezko... moje uzaleznienie od bb jest przeciez bardzo glebokie