reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzien dobry!
Leje jak z cebra, a Kubusiowi konczą sie pieluchy(może wystarczy:baffled::baffled:)sama dziś jestem z dzieciakami, do sklepu z kilometr, wszyscy w pracy:baffled::no:
Moze któras mi coś nato zaradzi?:baffled::sorry2:

Kubuś dziś bardzo intensywnie zaczał turlac się po łóżku:tak::tak::tak::laugh2:.Już nie m szans, aby go zostawic samego.

Oooo......już wiem , ze mam o jedna pileuche mniej:sorry2::szok::sorry2:

Cześć
U nas też leje, normalnie ściana wody
Głowa mi napiernicza od 6 rano szzzzzzzzzzzzzz
Byliśmy dzisiaj powtórzyc badania Weronice i wrzeszczała jeszcze głośniej niz ostatnio- jeśli to możliwe :baffled:
Okazało sie,ze nie ma słabej krzepliwości a wręcz odwrotnie ma zbyt lepką krew, to podobno nawet gorzej bo robia sie skrzepy i zatory :dry:
Dzisiaj o 16stej będą wyniki i sie zobaczy.

Cześć,

Cześć
U nas też leje, normalnie ściana wody
Głowa mi napiernicza od 6 rano szzzzzzzzzzzzzz
Byliśmy dzisiaj powtórzyc badania Weronice i wrzeszczała jeszcze głośniej niz ostatnio- jeśli to możliwe :baffled:
Okazało sie,ze nie ma słabej krzepliwości a wręcz odwrotnie ma zbyt lepką krew, to podobno nawet gorzej bo robia sie skrzepy i zatory :dry:
Dzisiaj o 16stej będą wyniki i sie zobaczy.

jak to jest mozliwe, że raz mówią, że za mała krzepliwość a teraz zupełnie na odwrót??? :wściekła/y:

współczuję Wam tej niepewności :baffled:

Cześć,

jak to jest mozliwe, że raz mówią, że za mała krzepliwość a teraz zupełnie na odwrót??? :wściekła/y:

współczuję Wam tej niepewności :baffled:
nie podali błednie tylko ja źle zrozumiałam, z lekarzem rozmawiałam przez telefon i źle go zrozumiałam a wyniki na oczy widziałam dopiero dzisiaj rano.

Cześć Babeczki.
Melduję się cała i zdrowa :-) Wprawdzie ledwo żywa po wczorajszym, ale za to mega zadowolona :-)
Konwencja była super hiper, nauczyłam się paru fajnych, nowych rzeczy, ale taka wypompowana nie byłam dawno - 6 godzin ćwiczeń z małymi przerwami - masochizm, nie?:-D

Niestety Warszawa mnie nie lubi, bo lało jak nie wiem co :angry:

Za to chciałam bardzo, bardzo podziękwoać Olivii za wskazówki, jak dotrzeć na miejsce. Wydrukowałam sobie Twojego posta i dzięki temu trafiłam tam BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW :-) Senk ju, senk ju :tak:

No i chciałam oficjalnie złożyć życzenia urodzinowe Piotrusiowi Ani G. Sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!

Baby, czy Wy wiecie, że Piotruś skończył już roczek? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
No i chciałam oficjalnie złożyć życzenia urodzinowe Piotrusiowi Ani G. Sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!

Baby, czy Wy wiecie, że Piotruś skończył już roczek? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

:szok: wow ale ten czas leci:tak:
Ale fajnie! Ja tam sie cieszę, ze leci:-)

U nas wszytsko fajnie. Marcelek rośnie jak na drożdzach. Uśmiecha się jzu od ucha do ucha. Jedzonko się unormowało, nawet w nocy zaczynamy wychodzić na prostą:-p:tak: wiec super. Wazy juz 5 kg, jestesmy po pierwszym szczepieniu. Robią mu się niebieskie oczka więc moze bedzie synusiem mamusi:rofl2:
Nadal jestem happy i nadal namawiam do drugiego bobaska. Ja w kazdym razie bardzo fajnie odnajduję się w tej roli. Slowo daję jezscze nie złapałam doła jak do tej pory:tak::-p
W długi weekend moje dwa łoski jadą na mazury do moich rodziców, którzy tam się wczasują. Ja sobie odpusciłam i z wielką radoscią zostaję sama z marcelkeim w domu. Odpoczne sobie hihih:happy:

Łoś wysyła mnie za 1,5 m-ca do spa w nałęczowie. Zrobił mi rezerwację i mnie wygania zebym odpoczęła:-) Do tego zmówił się z męzem mojej przyjaciółki (który jest jego przyjacielem )zeby zrobił to samo. Zmówili się i wczoraj o 20 dali nam przygotowane przez siebie zaproszenia :-) Nie muszę Wam mówić w jakim byłysmy szoku, i ja i Marta:-)
No ale jedziemy na poczatku lipca. Tylko ja i ona na cały weekend, huraaaaaaaaaaaa!!!:rofl2:

Do góry