reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
laski z Warszawy, na stacji metro politechnika(w kierunku centrum) maja taki maly sklepik spozywczyo-cukierniczy. zapomnialam o nim i wczoraj sobie przypomnialam. jakbyscie byly w poblizu to warto sprobowac bajaderki, a jeszcze lepiej ciastko z marcepanem!!!!! niebo w gebie!:tak::tak::tak: ja taki lasuch ze spaecjalnie kiedys tam po to ciastko jezdzilam:-p

mowisz o takiej cukierence ktora jest po drodze na plac zbawiciela? Bo tam jest taka jedna - najlepsze pączki jakie jadłam, mniaaaaam :tak:

no u mnie w wlkp chodzi zajac :happy:
pewnego dnia dzieci wykladaja koszyczek na parapet a zajaczek podrzuca tam slodycze :)
tylko nie wiem ktory to dzien

1797.JPG

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE LIPCÓWECZKI

CZesc Myszki KOchane :-)

sto lat mnie tu nie bylo i pewnie juz o mnie zapomnialyscie :-p
ja o Was pamietam tylko tak sie glupkowato zlozylo ze int w domu na razie nie mamy :sorry::eek: a ja jestem zagoniona i nie wiem gdzi erece wsadzic
ale ale
wpadam zeby Wam zlozyc NAJ NAJserdeczniejsze zyczia
i Wesolych Swiat

buziaki i wracam do pracy mam teraz pare dni wolnych wiec postaram sie zajrzec i powiedziec choc w skocie co u nas
cmoki w boki

Serdecznie i imieninowo ściskam też Klaudusię, niech za
9 mscy ma z brzusia podusię:-p:sorry::-D

Hihi, Edzia rekord świata z tymi życzeniami :-) Dzięki jeszcze raz wszystkim :elvis::elvis::elvis:

Ja dzisiaj szaleję ze sprzątaniem. Jutro gotuję, piekę itp.

Lilka, u nas też nie ma tradycji zająca :-) Na szczęście, bo dopiero niedawno skończyłam jeść Maćka słodycze od Mikołaja :-D:-D

O rany siadam tu na chwilkę a tu Mania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ale niespodzianka :-):-):-):-):-)

Cześć Maniulka nasza kochana!!!!!! Pisz, pisz pisz!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kasia, buziaki dla Martynii. Biedactwo kochane :no:

Ja też lubię Wielkanoc. Duchowo przeżywam te święta o wiele bardziej niż Boże Narodzenie. Szkoda tylko, że taka pogoda do dupy w tym roku.:angry:

Do góry