reklama
oliviaa
Fanka BB :)
Lilka, o takim zajaczku mowisz?
u nas tez nie ma tej tradycji z zajaczkiem, ale cos mi sie kojarzy, ze tak jak mowi Kasia w poniedzialek wielkanocny chodzi
ta o ktorej mowie jest na dole na stacji metro Politechnika. dokladnie na przeciwko kasownikow. i ma wielka kartke na drzwiach z napisem "BILETOW NIE SPRZEDAJEMY"
zdrowka dla Martynki. Kasiu nie wymiekaj!
czesc Mania!:-)
Elfik duzo zdrowia dla malej!
Niania trzymasz sie?
u nas tez nie ma tej tradycji z zajaczkiem, ale cos mi sie kojarzy, ze tak jak mowi Kasia w poniedzialek wielkanocny chodzi
nie, nie o tej, ale jak najlepsze paczki to pojde i tam;-)mowisz o takiej cukierence ktora jest po drodze na plac zbawiciela? Bo tam jest taka jedna - najlepsze pączki jakie jadłam, mniaaaaam
ta o ktorej mowie jest na dole na stacji metro Politechnika. dokladnie na przeciwko kasownikow. i ma wielka kartke na drzwiach z napisem "BILETOW NIE SPRZEDAJEMY"
zdrowka dla Martynki. Kasiu nie wymiekaj!
czesc Mania!:-)
Elfik duzo zdrowia dla malej!
Niania trzymasz sie?
oliviaa
WESOLYCH ŚWIĄT LASKI
;-)
Lilka
witajcie
dzisiaj swieconka zazdroszcze wam
Olivia juz sie dowiedzialam kiedy jest ten zajac i jest to niedziela
Elfik ciesze sie ze jestescie juz w domku,duzo zdrowka dla Weroniki
Kasiu dla Martyni rowniez duzo zdrowka
mam nadzieje ze wreszcie was chorobska opuszcza
Maniu witaj :-) pamietamy pamietamy
Na stole świecone, obok baranek...
No i koszyczek pełen pisanek
Wiosenne bazie stoją w wazonie
Podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
Zyczy Lilka
dzisiaj swieconka zazdroszcze wam
Olivia juz sie dowiedzialam kiedy jest ten zajac i jest to niedziela
Elfik ciesze sie ze jestescie juz w domku,duzo zdrowka dla Weroniki
Kasiu dla Martyni rowniez duzo zdrowka
mam nadzieje ze wreszcie was chorobska opuszcza
Maniu witaj :-) pamietamy pamietamy
No i koszyczek pełen pisanek
Wiosenne bazie stoją w wazonie
Podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
Zyczy Lilka
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć,
wpadłam życzyć Wam zdrowych, sp[okojnych i radosnych Świąt oraz wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa
Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Elfie, dobrze, że już Was wypuścili i nie musicie spędzać Świąt w szpitalu.
Maniu, witaj - ja też Cię pamiętam (jeszcze z czasów kiedy tylko Was podczytywałam)
wpadłam życzyć Wam zdrowych, sp[okojnych i radosnych Świąt oraz wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa
Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Elfie, dobrze, że już Was wypuścili i nie musicie spędzać Świąt w szpitalu.
Maniu, witaj - ja też Cię pamiętam (jeszcze z czasów kiedy tylko Was podczytywałam)
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Dziękuję za życzenia, pozdrawiam, buziaki!!!:-):-):-)
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Dziękuję za życzenia, pozdrawiam, buziaki!!!:-):-):-)
hanti
Lipcowe Mamy '05
kochane wleciałam do neta dosłownie na momencik,by złożyć Wam życzenia:-)
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
kochane wleciałam do neta dosłownie na momencik,by złożyć Wam życzenia:-)