reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzieki Kochane za życzenia zdrowia
Od wczoraj jestesmy juz w domku i teraz bedziemy sie dalej leczyć :tak:
wpadłam na moment życzyć Wam

Zdrowych, spokojnych i szczęsliwych świąt :tak:

kaczuszki2_d.jpg

reklama
Lilka, o takim zajaczku mowisz?

u nas tez nie ma tej tradycji z zajaczkiem, ale cos mi sie kojarzy, ze tak jak mowi Kasia w poniedzialek wielkanocny chodzi:tak:

mowisz o takiej cukierence ktora jest po drodze na plac zbawiciela? Bo tam jest taka jedna - najlepsze pączki jakie jadłam, mniaaaaam :tak:
nie, nie o tej, ale jak najlepsze paczki to pojde i tam;-):tak:
ta o ktorej mowie jest na dole na stacji metro Politechnika. dokladnie na przeciwko kasownikow. i ma wielka kartke na drzwiach z napisem "BILETOW NIE SPRZEDAJEMY":-D

zdrowka dla Martynki. Kasiu nie wymiekaj!:tak:
czesc Mania!:-)
Elfik duzo zdrowia dla malej!
Niania trzymasz sie?:sorry:

witajcie

dzisiaj swieconka :happy: zazdroszcze wam

Olivia juz sie dowiedzialam kiedy jest ten zajac i jest to niedziela :happy:
Elfik ciesze sie ze jestescie juz w domku,duzo zdrowka dla Weroniki
Kasiu dla Martyni rowniez duzo zdrowka
mam nadzieje ze wreszcie was chorobska opuszcza
Maniu witaj :-) pamietamy pamietamy :tak:

041.gif
Na stole świecone, obok baranek...
No i koszyczek pełen pisanek
Wiosenne bazie stoją w wazonie
Podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
Zyczy Lilka
045.gif

Cześć,

wpadłam życzyć Wam zdrowych, sp[okojnych i radosnych Świąt oraz wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa

Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Elfie, dobrze, że już Was wypuścili i nie musicie spędzać Świąt w szpitalu.

Maniu, witaj - ja też Cię pamiętam :tak:(jeszcze z czasów kiedy tylko Was podczytywałam)

Cześć dziewczyny, najlepsze życzenia z okazji świąt

Dla wszystkich zdrowych,
spokojnych, pełnych radości i ciepła
ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

jjjyf3.png

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Dziękuję za życzenia, pozdrawiam, buziaki!!!:-):-):-)

kochane wleciałam do neta dosłownie na momencik,by złożyć Wam życzenia:-)

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy

reklama
kochane wleciałam do neta dosłownie na momencik,by złożyć Wam życzenia:-)

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy

218020060164rs5.jpg

Do góry