reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
edziu jak sutyacja na froncie???

Mama będzie miała operacjon w znieczuleniu ogólnym w czwartek lub piątek więc tego się cholernie boję. Sam zabieg nie jest podobno jakiś trudny ale martwię się czy mama sobie poradzi z narkozą. Lekarze nie straszą, ale dopóki nie będzie po wszystkim to nie przestanę drżeć:baffled:

U mnie podejrzenie, że mi się rozjechały hormony. Dziś robiłam badania, za tydzień wyniki. Obocymy.

W domowym stadle bez zmian więc :nerd::nerd: super jest:baffled:

O tym samym pomyśłałam:confused::baffled:
Ja też pamiętam te dziewczyny, ale co najlepsze Olivii nie pamiętam z tego okresu:-p:-p:-p:tak::tak:;-);-);-).Nu nu....

hehheh, no właśnie ja też nie pamiętam:-p;-)

Mama będzie miała operacjon w znieczuleniu ogólnym w czwartek lub piątek więc tego się cholernie boję. Sam zabieg nie jest podobno jakiś trudny ale martwię się czy mama sobie poradzi z narkozą. Lekarze nie straszą, ale dopóki nie będzie po wszystkim to nie przestanę drżeć:baffled:

U mnie podejrzenie, że mi się rozjechały hormony. Dziś robiłam badania, za tydzień wyniki. Obocymy.

W domowym stadle bez zmian więc :nerd::nerd: super jest:baffled:

edziu trzeba byc dobrej mysli!!!
bedzie dobrze!

ja odebrałam swoje, mam morfologie jak z książki, ale podwyższony cholesterol, podobno ze stresu........muszę na to uważać, bo moja rodzina ma skłonności do choroby wiecowej..

A moje dziecko od rana jest... Godzillą :dry::-)

Wiecie co? Posmarowałam się rano samoopalaczem. Na wieczór się nie smaruję, bo mi mąż narzeka, że mu w łóżku śmierdzę :baffled: No więc, posmarowałam się dzisiaj rano, a teraz Maciek przyszedł się do mnie przytulić i mówi: "Mamo, co tak śmieldzi?" :baffled::-)

bedzie dobrze!
.

pewnie kiedyś tak... dzięki:blink:

A moje dziecko od rana jest... Godzillą :dry::-)

Wiecie co? Posmarowałam się rano samoopalaczem. Na wieczór się nie smaruję, bo mi mąż narzeka, że mu w łóżku śmierdzę :baffled: No więc, posmarowałam się dzisiaj rano, a teraz Maciek przyszedł się do mnie przytulić i mówi: "Mamo, co tak śmieldzi?" :baffled::-)

Ja się za to wczoraj na noc natarłam polecaną przez Elfa serią Eveline, myślałam, że umrę z zimna. Matko kochana, przeżyłam wstrząs termiczny;-)

reklama
O Ty....:-p.no wiesz...;-):-p:-p;-):-p:-p

Prosze mieć na uwadze, ze mam jeszcze drugie dziecie-dynamit.
Fakt zajęte tymczasowo bajką, ale to tylko i wyłącznie dlatego, ze to jest Myszka Miki:tak:
hi hi ;-), mój dynamit , dla odmiany jest chory, i po 3 dniach w żłobku dziś znów w domu. I ogląda boba budowniczego. Ten odcinek znam na pamięć :baffled:

Do góry