reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hmmmm. to wychodzi na o , że wciąż ją coś drzaźni od środka:dry:...tylko ciekawe o co kaman z tymi zębami ?? ...moze rzeczywiście clotrimazol pomoże -hi ;-):laugh2:
a swoją droga to do higieny intymnej mocno polecam poniższe kosmetyki. Seria nazywa się zmysłowa, bo zawiera olejek ylangowy , który potocznie uważany jest za afrodyzjak (mnie jego zapach nie bradzo kojarzy sie z miłością ale co tam) . tak czy siak dzieciom w wieku naszych pociech ten olejek nie zaszkodzi...zresztą pamiętam, ze wcale nie jest go tam dużo tylko taki chłit martekingowy (to z kabaretu ani Mru Mru :rofl2: )
http://www.pollenaaroma.com/sklep/images/1221.jpg
Aromaterapia - olejki eteryczne - sklep internetowy Pollena Aroma - olejki eteryczne kosmetyki naturalne olejki kosmetyki aromaterapia kosmetyki lecznicze kosmetyki pielęgnacja mydła kosmetyki naturalne aromaterapia olejki eteryczne pielęgnacja olejk - seria zmysłowa do higieny intymnej

reklama
witam i ja

weekend minal nam mega towarzysko,goscie goscie goscie....

dzisiaj i ja dolanczam do zle czujacych sie
wstalam po 13 bo od rana mecza mnie bole podbrzusza...bardzo bolesne...moze na pierwsza @??

Oliwia a nie chcesz mnie ze sobą wziąć ;-)?
ps. Super, fajnie że tak miła podóż Cię czeka i to do jakiego miejsca ...mmmmmmmmmm :tak::tak::tak:
Anikaa, alez oczywiscie ze chce! smigaj na www.lot.pl i kupuj bilet! teraz jest jakas promocja. za bilet w dwie strony zaplacilam tylko 497,09zl:szok::szok::tak: czyli o 100zl taniej niz w tanich liniach lotniczych Norwegian na te same daty i gorsze godziny. ciesze sie ze Lotem bede leciala-daja zawsze Prince Polo na koniec:-p;-)
Anikaa 11 lutego o 10 czekam na ciebie w hali odlotow na Okeciu:tak::tak::-)

Emama, Nenius dzieki. po mailu od kolezanki, rozmowie z panem idealnym i moim lektorem przestraszylam sie ze juz bardzo zle ze mna jest!:-( wiec decyzja byla szybka i bardzo spontaniczna:blink: jak mi kolezanka odpisala ze moge u niej w mieszkaniu sie zatrzymac to normalnie sie poczulam lzejsza!!! jakby 15-kilgramowy ciezar ze mnie spadl:tak::sorry2:

witam i ja

weekend minal nam mega towarzysko,goscie goscie goscie....

dzisiaj i ja dolanczam do zle czujacych sie
wstalam po 13 bo od rana mecza mnie bole podbrzusza...bardzo bolesne...moze na pierwsza @??

Albo zagnieżdzenie :-p:-p:-p

Czesc Laski:-)
ten balsam IWOSTIN ujędrniający jest czadowy. Nawet mój loś powiedział mi ostatnio ze mam "sportowe i zbite" ciało :-p
Polecam wiec.

A ja jutro mam USG 3D wiec wreszcie zobaczę mojego małego łośka numer 3:tak::happy:

jestem znów u rodziców wiec bede nadawac czesciej;-)

zobaczcie jakie zajebiste przebranie mial jeden koles na imprezie!:-D zostal krolem przebierancow:tak::-D

a to krolowa-pszczolka ze swoja ofiara pilotem(nie mylic z marynarzem):-D

ja sie zrobilam na krolowa dyskotek lat siedemdziesiatych(ewentualnie za sztabke zlota;-)) niestety na zdjeciu nie widac calej postaci i ktos mi wtedy zabral moje przeogromne, rozowe, plastikowe okulary w serduszka:sorry2:

cześć dziewczynki :-):-)

uuuuuuuu boli zab :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i wygladam własnie jak ta emotikonka, chciałam, żeby moja dentystka mnie dzisiaj przyjęła (cała noc mnie ząb bolał od 2 nie spałam wcale), niestety full ludzi, kazdy z bolem, dopiero jutro bedzie mozna mnie przyjac, po 8 rano. Moze jakos przetrwam, ale naprawdę mam dość, w nocy marzyłam, żeby mieć sztuczna szczękę :blink::blink::blink:

edziu gratuluje zapału do porządków, u mnie wszystko zarasta kurzem.......mam nadzieje, ze Julci wyniki beda ok.

ja jutro rano ide ma badania, a pozniej ten sadysta mnie czeka........

oliwia miłego pobytu w Grecji, złap troche słonca dla nas....

Iwon gratki zakupow, ja miałam sie wybrac na małe "szaleństwo" ale niestety pieniadze zarobi dentysta......:sorry2::sorry2::sorry2:

no dobra laski!!! a teraz czas was troszke ochrzanic!:-p;-)

gdzie sa zyczenia urodzinowe dla mnie????:blink:
czlowiekowi wybija dwudziesta siodma wiosna zycia i nawet "sto lat" malym druczkiem nie napiszecie!?:-p:-D

reklama
No dobra, wybił mi 30-ty tydzien ciązy :szok:
zaczynam robić listę wyprawki :happy:

jeszcze troche i pranko cie czeka :-)

pamietam jak z Mila szkoda mi bylo prac tych pieknych,malych ubranek...balam sie ze sie zmechaca itd. :laugh2: i meczylam sie i pralam recznie w wannie :blink:
a z Hania jebs to pralki bez jakichs boli :-p

a tym zagniezdzaniem to nie strasz matka :-p:-p

Do góry