reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiku, u nas na razie poprawa. Dwa dni mała się męczyła, teraz przeszło. Może się przejadła? Bo wczoraj waga pokazała, że Gucia w dwa tygodnie przytyła 600 gram :szok::szok::szok: Jeszcze nigdy nie było u Niej takiego przyrostu Czyli mój krasnalek zaczyna rosnąć :tak::tak::tak: I definitywnie pożegnałyśmy się z rozmiarem 62 :cool2:

Dorotko nie ma co się martwić,mój Damian w pewnym momencie(kiedy nadrabiał po chorobie) przybierał po 100gr dziennie........cieszę się,że zmieniacie rozmiar ubranka,oby tak dalej:tak::tak::tak:

siostra ty franco:wściekła/y::-D
Maju,bo Ci Lila ostrzeżenie prześle.........hiihihihihihihihihi

Maju, ale szybko wyśledziłaś tego posta :-p

Jaką już masz dużą córunię! Laura skonczyla właśnie rok - najlepsze życzenia dla Niej! Nie mogę się doczekać, kiedy moja Jagodzianka będzie taką dużą panienką :-)

z ust mi słowa wyjęła Dorotka.........Maju,ale czas szybciutko poleciał,nie tak dawno temu przeżywalyśmy z Tobą ciążę i poród.........buziaczki dla Laurki:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

no nic czas na mnie ......... mamy dzisiaj kolęde i musze chałupke na poświęcenie przygotować.......pa:-)

Dorotko nie ma co się martwić,mój Damian w pewnym momencie(kiedy nadrabiał po chorobie) przybierał po 100gr dziennie........cieszę się,że zmieniacie rozmiar ubranka,oby tak dalej:tak::tak::tak:

ja się wcaaale nie martwię - wręcz przeciwnie :-)

Juz kilka problemow za nami, teraz jeszcze czekam z niecierpliwością na kolejne usg brzuszka i glowy, żeby zobaczyć co z wątrobą i torbielkami. Ale te badania dokładnie za miesiąc.

Maju, ale szybko wyśledziłaś tego posta :-p

Jaką już masz dużą córunię! Laura skonczyla właśnie rok - najlepsze życzenia dla Niej! Nie mogę się doczekać, kiedy moja Jagodzianka będzie taką dużą panienką :-)
sledze was czesto...bo fajne babki jestescie:tak:;-)....(zaraz elfik mi napisze ,ze sie podlizuje...hihi)

Maju,bo Ci Lila ostrzeżenie prześle.........hiihihihihihihihihi

z ust mi słowa wyjęła Dorotka.........Maju,ale czas szybciutko poleciał,nie tak dawno temu przeżywalyśmy z Tobą ciążę i poród.........buziaczki dla Laurki:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

hihi Lili sie nie boje....hihihiii

dziekujemy za zyczenia,....;-),ja sama nie wierze ze to juz ROK minal...strasznie ten czas leci:baffled:,..

Gazelaczek
...mi teskno za tym jak Laura taka malutka byla:sorry2:(bo za wielgachnym brzuchem nie tesknie),przynajmniej zostala tam gdzie ja polozylam,bo teraz to wszedzie jej pelno i rozrabia jak szalona:szok:

P.S.sorry za brak polskich znakow,ale mam niemiecka klawiature i glupio mi sie pisze jak przestawie jezyk:sorry2:

Gazelko gratulacje dla Guci...oby tak dalej...

idę sprzątać...to jest to czego nie lubie w siedzeniu w domu ...choć wiecie chyba sie odzwyczaiłam od siedzenia w domu tak generalniei jakoś mi brakuje pomysłów na zabawę z młodym ...moze macie jakie kreatywne pomysły zabaw z 2,5 latkiem?
ostatnio było:
- plastelina
- wyklejaki (z papieu kolorowego)
- naklejanki (te ksiażeczkowe)
-malowanie
- piosenki z pokazywaniem
- kolorowanie (szumnie poweidziane ale było)
- gra w piłkę
- rzut balonem do celu

reklama
dziewczyny zobaczcie

Logowanie do nasza-klasa.pl

mój ulubieniec

Anika masz Go już u siebie?
chyba się skuszę on jest taki wykształcony..

a u nas

dziękuję bardzo za modlitwy dobre słowa
z malutką lepiej oddycha sama bez tlenu chociaż usteczka ma nadal sine ale to podobnoć minie
tzn wiemy że to nie tylko bakteryjne zapalenie płuc ale jakaś większa sprawa
nie wszystkie wyniki dostaliśmy ale już zmienili leczenie
pobrali małej z noska takimi długimi rurkami pluwocine (chyba tak to się pisze)
no i czekamy co wychodują i na reszte badań krwi

ogólnie mała dzisiaj nie do poznania
chociaż jest słabiutka i bladziutka to na leżąco dokazuje
no i powinna kaszlec a ona dzisiaj ani razu
więc zwięszone ma oklepywanie
czeka nas długie leczenie tyle narazie wiem:-(

jeszcze raz dziękuję

no i zdrówka dla wszystkich..

ogólnie dzisiaj jestem spokojniejsza i wiem że wszystko jest pod kontrolą ale wiecie dopóki wszystko się nie wyjaśni i nie skończy to... same wiecie

Do góry