reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć
Melduje ,że zdrowotnie u nas lepiej- tzn nie calkowicie bo Nisia wczoraj jeszcze miała biegunke .
Mam jednak nadzieje,ze juz jej to wszystko mija i zaraz bedzie zdrowa.

No i najważniejsze- przed chwilka pożegnałam sie z męzem :-(
Znowu jesteśmy same z Nisią :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Grzesiu ma do pokonania ponad 3000km- trzymajcie kciuki żeby dojechał szczęśliwie :sorry2: plisss

Cześć
Melduje ,że zdrowotnie u nas lepiej- tzn nie calkowicie bo Nisia wczoraj jeszcze miała biegunke .

Grzesiu ma do pokonania ponad 3000km- trzymajcie kciuki żeby dojechał szczęśliwie :sorry2: plisss

elficzku kochany :elvis::elvis: jestem teraz myślą z Toba!!!
za G trzymam qciuki, zeby szczesliwie dojechał, napewno tak bedzie!!!
zdroweczka Wam zycze, napewno bedzie dobre a do nastepnej wizyty, na pewno na dłuzej, czas szybko zleci...........

chcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie :baffled:
:szok::szok: ale szybko ...jesteś pewna ??
Cześć

Elfie na wstępie zdrówka życzę, a podróżą G. się nie przejmuj...co to dla niego skoro potrafi na kawę jechać do Niemiec ;-) ...żartuję oczywiście i trzymam razem z Tobą za niego kciuki

Cześć :-)

w zwiazku z karanawałem zakupiłam na allegro kiecke........
290651858

chociaz do jutra nie dojdzie, a własnie jutro wybieramy sie na imprezke karnawałowa:cool2::cool2:, to bedzie na inne okazje!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

super sukienka, dobry wybór :tak:

Z ostatniej chwili- witam w świecie mamuś zatroskanych zdrowiem swoich maleństw. Ostatnio zrobilismy małemu badania krwi. Trochę w wyniku tego lekkiego krwawienia z noska, trochę z powodu rodzicielskiej intuicji. Okazało się, że Kornelek ma spore niedobory żelaza :-( Oprócz syropu, który będzie zażywał dostaliśmy skierowania na USG brzucha i badanie moczu aby wykluczyć ukryte zapalenia w organiźmie. Niby profilaktycznie, ale same wiecie- stres jest. Lekarka powiedziała, że podobno gdy dziecko nie je mięsa, traci dużo żelaza, a jak je traci, nie ma apetytu na mięso i błędne koło się zamyka. Podanie mięska Kornelkowi graniczy ostatnio z cudem, w ogóle niejadek się zrobił. Ech, martwię się o to moje maleństwo. Mam nadzieję, że szybko sie z tym uporamy i że wyniki kolejnych badań mnie uspokoją :blink:

trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej :tak::tak::tak:

juz jestem:-) przez 1,5 godziny pieklam, dekorowalam, nasaczalam, przekladalam itd bo...
* Happy birthday Simon!!! * on Flickr - Photo Sharing! :-):-):-)

no to Happy birthday, happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

uciachalabym rekawy i mala czarna w moim stylu! sliczna!
trafiony wybor Joasiu! i tak jak powiedziala Iwon, wazne ze nowa kiecka w szafie bedzie:-p;-)

hihihi to wyszłaby Ci podobna do mojej sylwestrowej ;-), tylko u mnie dół trochę inny

chcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie :baffled:

ups, oby przechodziło jak najłagodniej

Cześć

tuuuuuuuuuulimy :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

i jeszcze dodam, ze mnie też nasza klasa wciągnęła

reklama
Do góry