Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
no to Liluś dużo siły życzęchcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to Liluś dużo siły życzęchcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie![]()
Cześć
Melduje ,że zdrowotnie u nas lepiej- tzn nie calkowicie bo Nisia wczoraj jeszcze miała biegunke .
Mam jednak nadzieje,ze juz jej to wszystko mija i zaraz bedzie zdrowa.
No i najważniejsze- przed chwilka pożegnałam sie z męzem :-(
Znowu jesteśmy same z Nisią :--
-
-
-
-(
Grzesiu ma do pokonania ponad 3000km- trzymajcie kciuki żeby dojechał szczęśliwieplisss
chcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie![]()
Elfie na wstępie zdrówka życzę, a podróżą G. się nie przejmuj...co to dla niego skoro potrafi na kawę jechać do Niemiec ;-) ...żartuję oczywiście i trzymam razem z Tobą za niego kciukiCześć
Melduje ,że zdrowotnie u nas lepiej- tzn nie calkowicie bo Nisia wczoraj jeszcze miała biegunke .
-
-
-
-(
Grzesiu ma do pokonania ponad 3000km- trzymajcie kciuki żeby dojechał szczęśliwieplisss
w zwiazku z karanawałem zakupiłam na allegro kiecke........
![]()
chociaz do jutra nie dojdzie, a własnie jutro wybieramy sie na imprezke karnawałowa, to bedzie na inne okazje!!!!
![]()
Z ostatniej chwili- witam w świecie mamuś zatroskanych zdrowiem swoich maleństw. Ostatnio zrobilismy małemu badania krwi. Trochę w wyniku tego lekkiego krwawienia z noska, trochę z powodu rodzicielskiej intuicji. Okazało się, że Kornelek ma spore niedobory żelaza :-( Oprócz syropu, który będzie zażywał dostaliśmy skierowania na USG brzucha i badanie moczu aby wykluczyć ukryte zapalenia w organiźmie. Niby profilaktycznie, ale same wiecie- stres jest. Lekarka powiedziała, że podobno gdy dziecko nie je mięsa, traci dużo żelaza, a jak je traci, nie ma apetytu na mięso i błędne koło się zamyka. Podanie mięska Kornelkowi graniczy ostatnio z cudem, w ogóle niejadek się zrobił. Ech, martwię się o to moje maleństwo. Mam nadzieję, że szybko sie z tym uporamy i że wyniki kolejnych badań mnie uspokoją![]()
juz jestem:-) przez 1,5 godziny pieklam, dekorowalam, nasaczalam, przekladalam itd bo...
* Happy birthday Simon!!! * on Flickr - Photo Sharing! :-):-):-)
uciachalabym rekawy i mala czarna w moim stylu! sliczna!
trafiony wybor Joasiu! i tak jak powiedziala Iwon, wazne ze nowa kiecka w szafie bedzie;-)
chcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie![]()
Cześć
-
-
-
-(
Lilka, chyba jakos szybko to zabkowaniechcialam jeszcze napisac ze u nas od trzech dni zaczeło sie ząbkowanie![]()
Sprzedam łosia..czy któras chetnaewentualnie oddam za darmo
![]()
sprzedam łosia..czy któras chetnaewentualnie oddam za darmo
![]()