reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hejooooo
Mmmmm, ale pycha, no wyjątkowo dobre to wino kupił...najpierw zanurzyłam swe nozdrza w uderzająacym zapachu, potem delikatnie złożyłam krawędzie ust na obrzeżach kieliszka, a następnie sączyłam ten cudowny smak :-p:-p:-p:-D
Jednym słowem, dzisiaj robię sobie dyspensę na moją dietę, bo wydoiłam już chyba ze trzy lampki :sorry2:
ja też mam dzisiaj dzien dyspensy, własnie wciągam pifffko i jest mi z tymmm baaaarrdzo dobrze mmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
Kacha. jak miło Cię widziec..... :-) gdzie byłas jak Cię nie było ?

widzę ze jestesmy dzis w podobnym stanie :) :zawstydzona/y::-p:cool2: ...choc ja troch na smutno dziś :-(

choc...choc...troszkę się rozmarzyłam....widziałyście Kubusia ? ...ale sliczny, i jakie ma cudne usteczka....ehhhh jaki malutki
Brunetko Gratulację

Anikaasęk w tym że ja po prostu na nic nie mam czasu , dzisiaj zasiadłam do kompa żeby trochę nadrobić
a w głowie mi już trichę szumi po tym piffku uuuuu
nie smuć się szkoda czasu :tak: idę zobaczyć Kubusia

Widziałam Kubusia:-) Faktycznie jest boski i taki od razu ładniutki :tak::tak::tak:

Iwona mega pipka (za to wino):blink:

Czesc Kate. Nie sciemniaj tu ze Ty taka znowu stara, bo chyba ja jestem tu najstrasza bobka (76 r) :-p(zaraz po Klaudii:cool2:)

Ale mój dzidziuś daje dziś czadu. Cały brzucho mi skacze:-p jeju ale to fajne uczucie :-)

I jezscze słowo do Olivii o tatuazu. Ja wybrałabym to mojesce ale tatuaz podłuzny, który jest narysowany wzdłuż kregoslupa:tak::tak::tak:

Czesc Kate. Nie sciemniaj tu ze Ty taka znowu stara, bo chyba ja jestem tu najstrasza bobka (76 r) :-p(zaraz po Klaudii:cool2:)
no nie wiem ja chyba jednak najstarsza jestem
jeśli dobrze kojarzę to może my z Klaudią i Hanti (nie obraźcie się pliiiiz)
jakoś rzadko piszemy o swoim wieku, może to i lepiej

cześć laski włączyłam kompa, próbuje poczytać co u Was i od dwóch godziń ciągle ktoś zawraca gitarę.... masakra...
mam nadzieję że chorowitki już ok trzymam kciuki.
taaaaaaaaaak że tak powiem, dojrzałe kobiety jesteśmy nie ma co ;-)

reklama
Do góry