reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

postanowilam dzis sie "odbuszowac"! :tak: prawdopodobienstwo, ze jakiegos tarzana znajde minimalne to jednak wroce do cywilizacji i zlikwiduje to w co obroslam. wyprobowalam sposob Gazelki na pachy, Joasi na cellulit, wlasny na peeling. ponakladalam maseczki na wszystkie mozliwe czesci ciala i.....jestem zmeczona!:sorry2: a jeszcze mnie 40 sztuk palcow czeka tzn paznokci do poskromienia.:blink:

mam blotko z morza martwego na cialo tylko jakos tak zawsze nie mam pomyslu co zrobic jak juz sie nim wysmaruje? ubrac sie nie ubiore, nago nie bede latac po domu. no i dzisiaj wzielam sie za mycie lazienki na golasa:-D:-D:-D
no to powiem Ci mój sposób, dzisiejszy zresztą, na pachy i nogi - maszynka męża
na cellulit- nie patrzę w lustro,
na problemy - drugie piwo

reklama
Mamo Julci, napisz prosze cos więcej o sobie ...jesli to juz robiłas to sorry ze prosze, ale czesto tu nie wpadam, a z chęcią bym poznała nowa koleżankę ... napisz, czy pracujesz, czy jestes na wychowawczym, jakie masz hobby, jaka jest Twoja córcia itp. itd....

piwa w chalupie ni ma, maszynka sie stepila to sie wzielam;-) czasem tak lubie zrobic sobie beauty salon i sie wziac za siebie od od gory do dolu. jedyny problem to jest cholernie zimno i juz na siedzenie na polnago i walczenie z maseczkami i depilacjami to nie mam takiego zapalu. ale sie wzielam.

chyba sie musialam strasznie zmachac bo napisalam ze "mam 40 palcy do obrobienia":-D
mamo Julci, dawaj cos. wiemy juz ze "kurodomowisz" i jestes z poludnia polski. Julia to twoje pierwsze dziecko? czym sie zajmowalas przed macierzynstwem? poklikaj troszeczke:sorry2:

piwa w chalupie ni ma, maszynka sie stepila to sie wzielam;-) czasem tak lubie zrobic sobie beauty salon i sie wziac za siebie od od gory do dolu. jedyny problem to jest cholernie zimno i juz na siedzenie na polnago i walczenie z maseczkami i depilacjami to nie mam takiego zapalu. ale sie wzielam.

chyba sie musialam strasznie zmachac bo napisalam ze "mam 40 palcy do obrobienia":-D
mamo Julci, dawaj cos. wiemy juz ze "kurodomowisz" i jestes z poludnia polski. Julia to twoje pierwsze dziecko? czym sie zajmowalas przed macierzynstwem? poklikaj troszeczke:sorry2:
ooooooooooo ktos tu ma głowę na karku i pamięta...bo ja nie...ze mama Julci jest na wychowawczym...hi hi ale ten ktos mimo ze ma głowę na karku to ma jeszcze 40 palców hi hi dobre Oliwia dobre :)

oki uciekam ...pa pa

a Niania i tak nas nie chce sluchac;-):sorry2:

A co najlepsze jest to ze wiekszosc osób mi to mówi a ja dalej swoje:baffled: Ale chodzi za mną jutrzejszy zakup farby podczas zakupów:cool2:

mam blotko z morza martwego na cialo tylko jakos tak zawsze nie mam pomyslu co zrobic jak juz sie nim wysmaruje? ubrac sie nie ubiore, nago nie bede latac po domu. no i dzisiaj wzielam sie za mycie lazienki na golasa:-D:-D:-D

hihihi wyobraziłam sobie to:-D

Olivia a gdzie mieszkasz?

Nianiu jestes the best...:tak::tak: teks z porodówki jest swietny

:zawstydzona/y::-p:-p

Drugie piwo:shocked2: Ale bym się napiła piwka z cytrynka i zapaliła fajeczkę ech....

Drugie piwo:shocked2: Ale bym się napiła piwka z cytrynka i zapaliła fajeczkę ech....

Piwko z cytrynką? :shocked2: O kurde, tak jeszcze nie piłam, dawaj patent :cool2: Ile tej cytryny, w plastrze czy wciśnięta. Przy okazji- masz fajny sposób na winko? Łoś przed chwilą przywiózł czerwone półwytrawne:-p

Piwko z cytrynką? :shocked2: O kurde, tak jeszcze nie piłam, dawaj patent :cool2: Ile tej cytryny, w plastrze czy wciśnięta. Przy okazji- masz fajny sposób na winko? Łoś przed chwilą przywiózł czerwone półwytrawne:-p

Pipo jedna wiesz jak mi ślina leci :angry:

No a piwko:cool2: mus byc zimnę. Ja wrzucam 2 plasterki cytrynki ze skórką :tak::tak::-) Miodzio.

A co najlepsze jest to ze wiekszosc osób mi to mówi a ja dalej swoje:baffled: Ale chodzi za mną jutrzejszy zakup farby podczas zakupów:cool2:
Niania, ze tak cie zacytuje: tylko spokojnie, opanujmy sie! teraz REGENWERUJESZ wlosy. kupujesz odzywki tylko;-):-D

hihihi wyobraziłam sobie to:-D

Olivia a gdzie mieszkasz?
a wiesz, ze nawet sie to sprawdzilo. nie bylo problemu, ze sie pochlapalam woda.:tak:
obecnie mieszkam w ozarowie maz. ale w zasadzie cale dnie (i czasem noce) spedzam w warszawie.

mi sie skojarzylo z corona:sorry2: ale duzo osob wrzuca plasterki do szklanek. znow hiszpanie uwielbiaja lac pol szklanki piwa i pol sprite. jakis hit normalnie.:tak:
a winko? hmm, mi sie wlasnie zachcialo takiego slodkiego z owocami pokrojonymi!!!:tak: a takie polwytrawne to najlepiej mi pasuje ze swieczkami zapalonymi, kominkiem rozpalonym, makaronem na talerzu i fajnym facetem obok...;-):tak::-)

bezalkoholowe?:sorry2:

mialam robic tatuaz, potem sie rozchorowalam, inne sprawy byly i ciagle sie nie moge zdecydowac co chce sobie zrobic. co myslicie o czyms takim?
yinyang on Flickr - Photo Sharing! (nie moge wkleic tego zdjecia bo autor zastrzegl)
wlasnie w takim miejscu bym chciala, ale taki symbol?:confused:
chyba bardziej cos takiego

tylko z tymi chinskimi napisami to ja bym chyba wolala jednak wiedziec co tam napisane;-):tak:

a tak z ciekawosci, jakie kolorki sa waszymi ulubionymi?:confused::sorry2:a ktorych nie lubicie?:confused::sorry2:macie tak ze nie czujecie sie dobrze jak np sciany sa pomalowane na jakis kolor?

dobra lece poczytac, a moze poogladac cos? dzisiejszy plan- leniwa sobota w kocyku:tak:
dobranoc

reklama

Mmmmm, ale pycha, no wyjątkowo dobre to wino kupił...najpierw zanurzyłam swe nozdrza w uderzająacym zapachu, potem delikatnie złożyłam krawędzie ust na obrzeżach kieliszka, a następnie sączyłam ten cudowny smak :-p:-p:-p:-D
Jednym słowem, dzisiaj robię sobie dyspensę na moją dietę, bo wydoiłam już chyba ze trzy lampki :sorry2:

Do góry