reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
o nie nie co to to nie! trzeciego razu nie bedzie :cool:

kurde ale jazda, nadal sie ni emoge przyzwyczaic.
dobrze ze M zaraz przyjedzie - on mnie moment wyprostuje :cool:

U nas w kompie jest katalog pt. "Kopary" ze zdjęciami koparek. Oczywiście tatus wynalazł :-)

Maciek dopiero od jakiegoś czasu używa "się".
Wczoraj przyjechał od babci i mówi: "Dziadziuś opowiadał jakieś takie banialuki" :-D:-D
my mamy książkę z naklejankami - koparkami :tak::tak::tak: - tatus wynalazł
banialuki - niezłe :-):tak:
no i byłyśmy z Julią u Żanety i "Tonjada" :-D:-D:-D:-D
jeju, jakie małe dzieci sa małe!!! juz prawie zapomniałam :-p i mają takie małe plauszki... nóżki...
no i Julka w tym wszystkim strzeliła dwa mega teksty:
1. "Mamusia ujodzi Julii baciśka Bojisa, posię" :confused2::confused2::confused2:
2. "Tonjad jeśt siopcitiem ma penisia" :nerd::nerd::nerd::nerd:

:dull::happy2:

łe he he he..u nas jest wersja siujek :cool:

a co tam. chwale sie wszytkim to wam tez! oto moja duma, wczoraj odebralam!:-)
http://farm2.static.flickr.com/1338/1484604165_0f66ffdbae_b.jpg

gratulacje

Hej laski, mam koszmarny tydzień za sobą, roboty tyle że wymiękam...:sick: mam nadzieję , że przyszły będzie lepszy...
to tego życze i obie i sobie

ale ten czas leci :szok:
Gazelaczek niedługo pochwali nam się dzidziusiem
mocno trzymam kciuki za szczęśliwe narodziny:blink:

dziewczyny mam pytanie ile ważą Wasze dzieciaczki
przybierają czy stoją z wagą?
troszkę się zastanawiam czy jest ok bo martynia waży zaledwie 10 kg :confused2:
u nas 12-13 i stoi w miejscu

No dziewczyny kochane wszytsko wskazuje, ze mieszka we mnie zdrowiutki ....CHŁOPIEC :szok::szok::szok::-)

Na 60-70% pewnosci to chłopunio:cool:
Jestem oszołomiona ....:-p

Ucze sie teraz mówic np"chłopcy obiad!" :szok: " chłopcy chodzcie do domu!":szok:
Co za kosmos!

:happy:
wiesz Aniu, jak dla mnie bomba bo zawsze marzyłam o takim układzie....

Laski ja jestem w szoku. Jakos nie moge sie przyzwyczaic:blink: To nawet nie tak, ze sie nie ciesze... Ale to po prostu zupełnie nowa opcja:happy:
Rezcz jasna od ręki dostał imię Bruno :-) Michał bardzo się cieszy i juz snuje wizję o dwoch nicponiach:-)
Lekarz nie chciał powiedziec bo USG było niby 3D ale nie robił tego w takim ujęciu tylko takie czarno-białe. Powiedział, ze 3D w tym tyg nie ma sensu. Domyślam sie ze dzidziuś jest za kosmiczny. Siusiaka pokazał, ale zastrzegł ze to moze byc pepowina... Moze i tak, ale raczej w to nie wierze skoro dał 60-70% pewnosci. BYło to nieco wymuszone przeze mnie, ale i tak myslę ze siusiak juz nie zniknie :-p
Pewnie, ze mam tesknote ze kucykami i spineczkami, no ale chyba nie jest mi dane..

:-)
Aniu, po pierwsze jeszcze nie przesdzone a po drugie to moze za 3 razem ???

Hello :)

Ja na chwilkę, bo już musze oszczędzać moją macicę ;-)

Ania, a ja miałam nadzieję na synową dla Maćka ;-):-p No trudno - jeden więcej do drużyny piłkarskiej. A na zakupy i do fryzjera będziesz biegać z synowymi, też dobry układ. Buziaki i gratulacje :-D:-D:-D

a nie myslałaś o imieniu Gabryś?

za to wiekszy wybór dla Jagusi :-p;-):tak::cool:

hehhe, właśnie jobimy kupę na nocnik:szok: ale ciiiiiiiiiiii;-);-)
zostałam wyproszona z łazienki;-):-D
GRATULACJE !!!

Hehe, nie kochana, to ja byłam pierwsza :-p:-);-)

Faktycznie, miałam przeczucie, że to chłopak. Ale zgadzam się z emamą, że to zbyt wcześnie, by mieć pewność. Nawet lekarz tak powiedział ;-) Chociaż ja tam uważam, że dwóch chłopaków jest spoko. Sama bym tak chyba wolała :cool:

no nareszcie...nie jestem sama :tak::tak:

o nie nie co to to nie! trzeciego razu nie bedzie :cool:

kurde ale jazda, nadal sie ni emoge przyzwyczaic.
dobrze ze M zaraz przyjedzie - on mnie moment wyprostuje :cool:
chyba Aniu kumam o co chodzi tylko trochę w inną stronę, otóż ja bardzo chciałm miec syna i bałam sie ze jak sie dowiem ze to córcia to będę rozczarowana...ale wiesz co myśle że to kwestia oswojenia sie z wiadmością..wyobraź sobie 2 Maksów - podwójne szczęscie , nie ?:tak:

tak czy siak przede wszystkim GRATULUJĘ zdrowego Maleństwa :tak:

ale miałąm nadrabiania ...fiu , fiu...

u mnie nie za fajnie,
Młody w żłobku czuje sie juz Bardzo dobrze, tak dobrze ze w piątek juz niektóre dzieci dostały od niego lanie :no: no i znów go bierze choroba :no:
Ja miałam w pracy tyle nadrabiania ze jeszcze nie wyszłam na prostą :-( no i też czuję ze cos mnie rozkłada ...znowu...buuuuuuu

chyba Aniu kumam o co chodzi tylko trochę w inną stronę, otóż ja bardzo chciałm miec syna i bałam sie ze jak sie dowiem ze to córcia to będę rozczarowana...

He, he ja też miałam 'parcie' na synka ;-)

Mnie też bierze choróbsko, ale walczę dzielnie. W końcu w poniedziałek wyjeżdżamy na wschód :cool:

WITAMMM
widzę że jestem pierwsza mimo że już południe chyba korzystacie ze słońca????
u nas słonecznie ale zimno niestety ale trzeba będzie się na jakiś spacerek wybrać
ale mi sie nie chce
piję kawę i tyle

hej :)

Kate, bylas pierwsza i tak dlugo jedyna

tak więc ja prawie o 18tej mówię druga :-)

laski, zaczynam panikować przed porodem!!!!!!!!!!!!!

No to trzecia :-p;-)
Gazelaczku, ojwierzę, wierzę, że się denerwujesz... Cóż jesteśmy z Tobą. Ja urodziłam Oliwkę właśnie w 38 tyg.:-D Będzie dobrze.:elvis::elvis::elvis:

reklama
uuuuuuuuu po tylu godzinach czwarty post :szok:
my byliśmy w końcu na spacerze ale zrobiło się niestety zimno i wracaliśmy zmarznięci :sorry:
iii dzieje się coś okropnego .......... jest 18:40 i zupełnie ciemno za oknem !!!!!!!

JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!!!!!

Do góry