reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No a tak w temacie grzania...łoś właśnie powiedział, że dzwonił w tej sprawie i wszystko jest ok, grzeją już od kilku dni w całym bloku. Wszyscy sąsiedzi mają już cieplutko, tylko nie my :biggrin2: Dlaczego? Bo nie odkręciliśmy jakichś dolnych zaworków przy grzejnikach :angry:

:-D:-D:-D:-D:-D

A czy olivii nie chodziło o szczegóły związane z Twoją nową opiekunką? :-p

hm... a ja się wygadałam z całą resztą :-p

opiekunka ok :) zostaje
babka lat 40+
była policjantka :cool2: (będzie pasować do mojego stylu wychowania twardą ręką :-p)
miła, spokojna i mieszka blisko
i co ważne - zaoferowala się, że pomoże gdy pójdę do szpitala - zostanie z Mackiem dłużej, a nawet przyjedzie na noc

jeszcze muszę zrobić zwiad na piaskownicy, bo tam miałam podstawionych "niezależnych obserwatorów" :ninja2::ninja2::ninja2:

Proszę zauważyć, jaka ze mnie dobra żona- napisałam nie odkręciLIŚMY :chief::confused2::dull::rolleyes2:

czuje klimat :eek: też staram się dzielić odpowiedzialność za pewne rzeczy, ale potem się okazuje, że to jednak JA wywołuję wszelkie domowe problemy... I tak sobie gadamy - ja stwierdzam że "musimy popracowac nad tym i owym", łosiek "musisz zmienic to i to". Nie komentuję dalej, szkoda nerwów, a ja musze dociągnąć jakoś do 15-go w dwupaku :rolleyes:

hello :)
po wizycie, doktorek jak zawsze poprawil mi humor
z Jagódką wszystko ok
mam termin cc - 15 października
ciekawe jakie są Wagi z tego okresu, hm.... która jest Waga - przyznać się?

ja jestem zodiakalną Wagą:cool2:
ogolnie Wagi ważą wszystko co mowią,maja zdolnosci artystyczne,kochają piekno,dzieci Wagi nie sprawiaja kłopotów wychowawczych,Wagi mają charakter sangwinistyczno-flegmatyczny,Wagi kochaja spokój,równowage i harmonie,kobiety Wagi sa lepszymi zonami niz matkami i takie tam bla bla bla
ja jestem Wagą z 'konca' i wiecej mam cech Skorpiona niz z Wagi

no byle nie komputer ;-) bo jak będziesz z nami plotkować? :-D

No i tak trzymać!!!!!!!!!!!!! :-)

no Lilka tak trzymac ... a moze nie denerwujesz się bo wiesz ze K. się wkurzy :-p - moze to pokrętne ale tak mam jak ktos się wkurza to mi odpuszcza :sorry2::cool2:

szczerze?? ja tez z tego sikam:-D:-D:-D (chyba jestem nie normalna)
ale naprawde mnie to nie rusza
zbyt wiele problemow naraz mam bym sie jeszcze tym stresowała
tylu facetów w domu to neich sie tym zajmą

reklama
Do góry