reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja po raz setny wrocę do nocnika :baffled: Maciek raz na jakiś czas ma taki dzień (np. wczoraj), że normalnie zapomina się i CAŁY dzień sika w majtki. I to nie chodzi o to, że się raz zapomniał. Po prostu cały dzień nie wołał, tylko lał gdzie popadnie (m.in. na sofę:angry:). Czy wasze maluchy też tak mają?

[
Ja po raz setny wrocę do nocnika :baffled: Maciek raz na jakiś czas ma taki dzień (np. wczoraj), że normalnie zapomina się i CAŁY dzień sika w majtki. I to nie chodzi o to, że się raz zapomniał. Po prostu cały dzień nie wołał, tylko lał gdzie popadnie (m.in. na sofę:angry:). Czy wasze maluchy też tak mają?

hmm, szczerze mówiąc to nie :no: Jedynie czasem zdarzy się "podsikanie" jak nie zdążymy jej szybko wysadzić, no i niestety pieluchy po spaniu są baaaardzo mokre :baffled:

Mój nie ma, bo ciągle biega w pampersach :baffled::chief::frown:

mają mają kochana :tak:
tzn. Weronika już nie ma ( tfu tfu- to spluwanie żeby nie zapeszyć)
Zdarza sie jej jednorazowo zlać w majtki w czasie jakieś super ważnej zabawy czy cus ale całodniowych akcji juz nie miewa.
Spokojnie Klaudia Maciusiowi tez przejdą te akcje- cierpliwości życzę
na pocieszenie napisze co Was czeka w następstwie całkowitego odstawienia pieluchy: a mianowicie jakos od tygodnia, dwóch moje dziecko budzi sie dwa razy w nocy( około 3ciej i potem 6 rano) i woła mamo ciem siku i ja sie musze z wyra ściągac i sadzac dziecko na nocnik :sick:
chciałam to mam :eek:
Cześć baby :-)- juz mi troszke lepiej :tak:

reklama
Do góry