reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a mnie te straszliwe komarzyska pogryzły w nogi, mam spuchniete place i chyba musze sobie zrobic okład z sody bo nie bede mogła chodzic :rofl2::rofl2:
noce sa teraz ciepłe, u Nas wczoraj było 18 stopni , wiec jak jest mokro i ciepło to w to im graj.............
ale sie nie damy hehec :-p:-p:-p

ide zmontowac jakis obiadek, jak to mowi moj brat hehe :happy2::happy2:

miłej niedzielki kochane :elvis:

reklama
aaaa
Kubas dostał na urodziny rowerek.......
66kvas8.jpg

jeszcze nie przyszedł ale mam nadzieje ze Kubie sie spodoba!!!

daska chyba kupowała podobny, a ja tez nalazłam na allegro za całe 98 zł......
a wydawało mi sie ze asia kupiła go drozej, tak daska???

Aniu.g i jak miło Cię widziec. Przyznam się i ze i ja podpatruje Wasze zdjęcia (zresztą Gazelki również:-)) i aż miło patrzec na Twoich chłopaków, tacy się teraz do siebie podobni robią i mają fajne, filuterne spojrzenia. Super ze Jas juz odpieluszkowany - troszkę zazdroszę:zawstydzona/y:.

Kubusiu ale masz fajowską brykę :tak:...i faktycznie Daria chyba ma podobną , ...Krzys chyba tez (ale to juz nie pamiętam).

a ja jednak się oddale bo mimo że z wesela w miare wczesni wyszlismy to jakos na nic nie mam ochoty

Hej kobitki :-)
Wielkie dzięki za życzenia urodzinowe :elvis::elvis::elvis:
U nas siwy dym, jesteśmy wykończeni :rofl2:

Daria wreszcie była na bilansie: waga:14kg, wzrost: 94 cm

za 2 tygodnie idziemy na szczepienie na pneumokoki, szczepionka jakas na P. (nie pamiętam nazwy :sorry:)

aaaa
66kvas8.jpg

Kubusiu ale masz fajowską brykę :tak:...i faktycznie Daria chyba ma podobną , ...Krzys chyba tez (ale to juz nie pamiętam).

hehehe zostałam wywołana do odpowiedzi to wyjaśniam, Daria ma dokładnie taki rowerek:
ROWEREK BERCHET "SMOBY URBAN" PROMOCJA! (221641557) - Aukcje internetowe Allegro

rowerek%20smoby.jpg

witam
u nas też dzień ponury i deszczowo burzowy, ale byliśmy u moich rodziców i zrobiliśmy przy okazji troche zakupów w tesco i tyle, niedziela uciekła

aaaa
66kvas8.jpg

my też taki mamy tylko że ja w zeszłym roku zapłaciłam chyba 120 czy 130zł a w sklepie widziałam za 190 :szok:
Krzysiek lubi na nim jeździc a raczej lubi być na nim pchany bo pedałować nie ma zamiaru :crazy:

elfiko co do komarów to u nas pomogła lawenda (taka żywa) postawiona przy oknie i one nie wchodzą (chyba) ale te co były w domu musieliśmy upolować, też nie bardzo w to wierzyłam ale wzięłam dla świętego spokoju bo mi moi rodzice wciskali

a tych rzeczy do kontaktu niestety przy dzieciach nie wolno też sie na to czaiłam, musimy jeszcze poczekać

reklama
ehhh idę spać ziewam tak że są obawy że połknę coś całkiem sporego, a i tak nikogo tu nie ma

więc jak to mówi Krzyś

d
o
b
r
a
n
o
c

pchły na noc
kalaruchy pod poduchy
jak cie będą gryźć
proszę
do mnie
przyjść

(oczywiście jego wersja nie zawiera wszelkich źć czy sz)

Do góry