reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Biedny Dawidek :elvis::elvis::elvis:

Oli dziś już nie ma gorączki i innych objawów też brak
może ma jakby grubszy głos, szczególnie rano i tak jakby katar ale gdzieś w środku bo na zewnątrz nic nie widać
no zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję, że to koniec

reklama
Wiki, dobrze,że Oli zdrowieje:elvis::elvis::elvis:
ja juz się umówiłam na 14-tą na wizytę. Teraz dawid wogóle nie wygląda na chorego poza katarkiem, ale uszy głównie bola wieczorem i w nocy:baffled:
Jestem jednak dobrej mysli, że dostanie lekarstwo tzn antybiotyk i ta noc będzie spokojniejsza:sorry2:

Witam się ja, kawa i murzynek :-)

Co do tatuażu, to mnie od dawna chodzi po glowie, ale kurde gdy widzę czasami takie 60-letnie ciotki z tatuażami, to jakoś nie pasuje mi takowy takuaż do nich:szok: w młodych latach jestem "za", ale jak ja będe wyglądała na starość:confused::-D:-D:-D:shocked2::szok:pewnie śmiesznie:laugh2::-p:nerd::sorry2::biggrin2::rolleyes::ninja2::oo2::rofl::rofl:
Hihi dobre :-)

Dawid płacze od godziny, ma takie napady płaczu, czyli uszy:-( zresztą pokazuje na uszy i mówi 'ała" czyli jutro wizyta u lekarza i antybiotyk napewno nas nie ominą:-( narazie dostał czopek, dodatkowo nurofen, bo tak biedak plakał,że az się zanosił i zakropliłam mu uszy...........zasnał...uff.......ale noc czeka nas raczej ciężka:-(
O rany. To duużo zdrówka życzymy!!!!!

co by tu wam jeszcze.....

moja ostatnia @ trwała 16 dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
M A S A K R A :growl::growl::frown:

16 dni????????? :szok::szok::szok::szok:
Biedny Dawidek :elvis::elvis::elvis:

Oli dziś już nie ma gorączki i innych objawów też brak
może ma jakby grubszy głos, szczególnie rano i tak jakby katar ale gdzieś w środku bo na zewnątrz nic nie widać
no zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję, że to koniec
To może rzeczywiście była trzydniówka????

Dobrze, że Oli zdrowszy :tak:(co do trzydniówki to z tego co wiem to przy niej kataru nie ma :no: - wiadomości teoretyczne potwierdzone również w praktyce :tak:)

Dawidek biedaczek i Tobie też Aniu współczuję. To straszne jak dziecko płacze z bólu.............

Niesiu wyglądasz po prostu suuuuuuuuuuuper

Dziewczynki moje kochane :cool2: W imieniu mojego dziecięcia dziekuje jezscze raz wszytskim bardzo za życzenia :-)
Buziak dla Was :elvis:

NiaNia dzieki ogromne! przespalam sie z tym, skonsultowalam z innymi i decyzja zapadla! twoj pomysl z miejscem na tatuaz wygral!:-) robie na karku!:tak::-) niestety ciagle nie wiem co:sorry2::-( mam jakas tam wizje jaki ma byc ale ciagle brak pomyslukonkretnego. :baffled: wiem czego na bank czego nie chce, wiec tojuz jakis krok do przodu;-):-p dziewczyny jakies pomysly, potrzebuje inspiracji. cos malego, czarnego, seksownego, orginalnego i nie wsiowego....;-)

Jak bede miała chwilę to czegoś poczukam. Ciesze się że wybralaś to miejsce. Wydaje mi sie optymalne :tak: Myślę, ze nie ma co przypisywać zbyt wielkiego znaczenia to tego co tatuaz ma oznaczać. Wydaje mi się że lepiej jesli jest neutralny, bo za pare lat cos Ci się odmieni i bedzie kicha :-p

Motylki, delfinki robia sobie podobno francuskie prostytutki :-D (gazela :cool2::ninja2:)

:ninja2:

Niania nawet sie nie zastanawiaj - kupuj dziecku zjeżdżawke :tak:
kto to widział łózko na urodziny , no matka wysil sie troche :-p:tak:

:sorry2:
Chciałam lózko bo mam juz super pościel do niego:sorry2:, chciałam żeby miał niespodziankę jak wróci :sorry2:
A zabawek ma milion:eek:

Niesiu ta lasia w avatarze to Ty?
wygladasz zajebiście :tak::tak::szok:

:szok::szok::szok: Ja tez jestem w szoku. Cicha woda :-p Dawaj foty :tak:

Oki spadam
mąz nie dzwoni :no2:
nie ma z kim piwa pic:no:
nie mam piwa tylko wino :oo:
nikt mnie nie kocha :sorry:
bu :unsure:

Mistrzyni :tak: Ogłaszam to tekstem tygodnia :cool2::cool::rofl::-D

reklama