reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hihi, ale dobra ta Julka "mama nie bój":-)

Co do drugiej kawy, to chyba zaraz zrobię :)

A co do kwiatków, to ja mam surfinie-petunie, które w czasie mojego wyjazdu podlewała moja siostra i niestety teraz wyglądają OKROPNIE. Aż mi wstyd mieć coś takiego na balkonie i też myślę, coby kupić coś nowego.

hihihii, dlatego właśnie mój bonsai wszędzie jeździ z nami :sorry2::shocked2:;-);-);-);-)

wybieram się dziś do Obi i zobaczę co tam mają na stanie:sorry2:

reklama
papa elen/ewciu
do juterka!!!:happy2::happy2:
no a czemu ty do mnie tutaj piszesz, hę? :-p:-p:-p:-p

z małym poślizgiem przesyłamy z martynią
urodzinowe słodkie buziaki i niech nam rosną zdrowo wspaniałe dwu-latki
dla Juleczki, Maciusia i Kornelka ;-)
dziękujemy :tak::tak::tak:

nowy elfik fiuu fiuu :tak:super

ja w sobotę na weselu kuzyna byłam
do 8 rana się bawiłam:szok:
troszkę wypiłam
ale przeżyłam:rofl2::-p

dzisiaj miałam juz wracać do szpitala ale jeszcze nie ma wyników biopsji więc narazie w domeczku, podobnoć nawet mogę do piątku poczekać no ale jutro z rańca będę dzwonić
no i zobaczymy co dalej ze mną

Ysia zdrówka dla malutkiej
ja to bym padła tak długo balować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ciesz sie Kasiu pogodą i Martynką, dziękuję za mile słowa :-)

my mamy teraz fazę arbuzową :tak::-):-D wyjmujemy takiego balona z lodówki i cała rodzina się zajada, a potem wszyscy się kleimy od słodkiego soku :rofl2:
to tak samo identycznie jak u nas :-D:-D:-D:-D:-D na śniadanie i kolację podejemy am-siu-sia!!!!!!!!!!! i tylko obiady staram sie urozmaicać, hahha

nooooooooooo
u mnie wiatrak zasuwa na pełnych obrotach a Julka tyko woła- nie bój mama, nie bój!:sorry2::-p
Klaudia jak jedna nie pomogła to może pomoże druga? ja właśnie wstawiłam czajnik:happy2:

Musze dziś zakupić nowe kwiatki do doniczek na balkon... poradźcie plisss
Miałam bratki (Martusia;-)), ale wczoraj dokończyły żywota przez ten upał... :baffled:
u mnie podsuszone surfinie na kuchennym parapecie :baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::baffled::baffled::sorry2:

845167928_25141124c4_b.jpg

reklama
Do góry