reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Doczytałam tylko tyle ze temat odpieluchowywania na tapecie...
Mogę się tylko pochwalić że ta akcję mamy z pełnym sukcesem za sobą:tak::tak:
Było kilkanaście podejść.....a tak naprawdę ten właściwy dla siebie moment wybierze jednak maluch:tak:

Akcję smoczek przeszliśmy jakieś 2 miesiące temu i kryzysowe były tylko trzy pierwsze dni, więc było ok!!:tak:

Co poza tym.....

Paula przechodziła ospę i ku mojemu zaskoczeniu Adaśko się nie zaraził:sorry2: Oprócz teko standardowo angina co jakiś czas u Adaśka....
U mnie semestr zaliczony z wyróżnieniem:-p:rofl2: więc też było się z czego cieszyć...a do tego coś mnie naszło i myślę o jakimś kierunku studiów:tak:

Hej Wiki....dzieki za powitanie!

Mało mnie oj mało, postaram sie zaglądać częściej...obiecuje:tak::tak:
Niestety dwoje dzieciaków tak potrafi urozmaicić życie, że na całą reszte brak czasu!

Daria STO LAT :-):-):-)

a Sylwi gratuluje córeczki:-)

Niuńka chej fotki super z wesela;-)

no właśnie mój kuzyn ma w sobotę wesele koło Koszlina no i muszę się w miarę zebrać żeby tam pojechać
nie chciałam z wiadomych względów zdrowotnych ale jednak .... niania przyjdzie na nockę, a my jedziemy

dzisiaj nawet umówiłam się do fryzjera

:tak:napewno będę się dobrze czuła
narazie tak sobie to wymyśliłam
mój łosiek nawet kupił mi buty i sukienkę żebym tylko chciała :tak:fajnie :-)

reklama
troszkę to pocieszające że nie tylko martynia pieluszkową jest damą

chociaż mam dylemat czy Jej troszkę nie .... zmusić tak delikatnie ale boję się ze się zrazi na maksa
niedawno próbowaliśmy i nawet kilka razy zrobiła ale od 3 tyg klapa

nawet żaba z misiem czekający cierpliwie na siku w nocniku już zwątpili;-):sorry2:

no nic troszkę przez to leżenie w dzień i spanie doba mi się poprzestawiała
ale w dzień jakoś kiepsko się czuje a na noc odzyskuję energię:-)
a może zostanę nietoperzem:crazy:

zmykam bo jakies pierdoły zaczynam pisać:eek::-p

Do góry