reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
śliczna ta Twoja ONA Elfiku
zgadzam się z Elen - cudna ONA
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześc Nenius:-) byłam zdziwona,że jeszcze Cię niema, ale tak zazwyczaj logujesz się koło 10-tej:-)
cześć, czasem trochę wcześniej ale od kilku dni szef przychodzi do pracy wcześniej nież ja i najpierw muszę zająć się sprawami biurowymi a dopiero potem do Was
anusia_80
lipcowa mama 2005
Kochana, ja też chcę taką psinkęSpecjalnie dla Elfa ;-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej Joasiu:-)
Biadaku,zal mi Ciebie, bo wiem jakie sa ósemki, ja rwałam jedna operacyjnie i to z 6 zastrzykami przeciwbólowymi chodziłam opuchnieta bity tydzien i do tego jeszcze antybiotyk, a to tylko dlatego ,że ósemka całkiem zdrowa wrastała mi w policzek, miała za mało miejsca w dziąsle :sick:
taaak, ja też puchłam przez 8, musiałam chodzic na jakieś przepłukiwanie ale ponieważ 7 mi się popsuła i ja usunęłam to dla 8 zrobiło się miejsce i teraz wszystko jest ok. Współczuję Joasiu, trzymaj się!!!
nenius
Przyjaciółki 2008
Specjalnie dla Elfa ;-)
cudna psinka
nenius
Przyjaciółki 2008
Dziewczyny ponawiam pytanie: możecie mi polecić jakiś fajny i nie bardzo drogi fotelik rowerowy + kask?
nenius
Przyjaciółki 2008
a i jeszcze jedna sprawa: jaką macie piaskownicę? zamykaną? jaką polecacie? jaka się u Was sprawdza?
Musze ją wreszcie zakupić zwłaszcza, że dostałam wreszcie kod aktywacji z Allegro
Musze ją wreszcie zakupić zwłaszcza, że dostałam wreszcie kod aktywacji z Allegro
anusia_80
lipcowa mama 2005
Nenius, moja znajoma ma własnie taką z Allegro, zielonego żółwia, jest super, bo zapykasz ją sobie na noc i chociaz żaden piesek nie zrobi Ci tam niespodzianki:-) ale jest jedna wada, troszke mała ta piaskownica, Dawidek gdy bawi się w niej sam , to tak prawie idealnie, ale jeśli przyjdzie drugie dziecko, to narmalnie tłok. My mamy taką zwykłą, zbita z desek , sporo miejsca i bez problemu możemy przyjmowac w niej Dawidkowych gości i bawią się wszyscy razema i jeszcze jedna sprawa: jaką macie piaskownicę? zamykaną? jaką polecacie? jaka się u Was sprawdza?
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Specjalnie dla Elfa ;-)
ehhhh same lasie w tym daskowym domu mieszkaja!!!!!!