reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
ceść KAte :-)cześć :-) :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć Kate, super zdjęcie w awatarku :-)
kate332
lipcowe mamy'05
Cześć Kate, super zdjęcie w awatarku :-)
cześć i dzięks
podjadłam właśnie Piotrkowi troche czipsów bleeee ale mam teraz kapcia w ustach
nenius
Przyjaciółki 2008
Nudzę się... Nie ma roboty, chyba wszyscy już długim weekendem żyją
A nawet wklejaniem zdjęć się zająć nie mogę, bo mnie Anusia zawstydziła, że pewnie wszystkich zanudzam...eh;-)
A nawet wklejaniem zdjęć się zająć nie mogę, bo mnie Anusia zawstydziła, że pewnie wszystkich zanudzam...eh;-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
Dziewczyny za to ja...kupiłam wczoraj pierwsze w tym roku truskawki, no poprostu musiałam, bo tak pieknie pachniały,że nie mogłam przejśc obok nich i nie kupić I własnie pije sobie koktajl..mniammm....:-) Dawid jakoś bez większego zachwytu wypił pół kubeczka, ale on woli herbatkę z cytrynka niż jakies moje mikstury HiHI....więcej zostanie dla mnie
anusia_80
lipcowa mama 2005
Nenius co to opowiadasz???Nudzę się... Nie ma roboty, chyba wszyscy już długim weekendem żyją
Przeciez to chodziło o mnie i moje fotki, i było to napisane z taka emotką;-) mrugającą, wklejaj, wklejaj Ja też jeszcze będę My się nie nudzimy,bo dla nas to same nowości noi musimy się przecież pochwalić naszymi małymi skarbami :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Dziewczyny za to ja...kupiłam wczoraj pierwsze w tym roku truskawki, no poprostu musiałam, bo tak pieknie pachniały,że nie mogłam przejśc obok nich i nie kupić I własnie pije sobie koktajl..mniammm....:-) Dawid jakoś bez większego zachwytu wypił pół kubeczka, ale on woli herbatkę z cytrynka niż jakies moje mikstury HiHI....więcej zostanie dla mnie
smacznego!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
mmmmmmmmmm truskaweczki
najlepsze sa z działki mojego taty......
podobno juz kwitna!!!!
najlepsze sa z działki mojego taty......
podobno juz kwitna!!!!
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Nenius co to opowiadasz???
Przeciez to chodziło o mnie i moje fotki, i było to napisane z taka emotką;-) mrugającą, wklejaj, wklejaj Ja też jeszcze będę My się nie nudzimy,bo dla nas to same nowości noi musimy się przecież pochwalić naszymi małymi skarbami :-)
Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!! Dostałam pozwolenie :-) :-) :-)