reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nudzę się... Nie ma roboty, chyba wszyscy już długim weekendem żyją

A nawet wklejaniem zdjęć się zająć nie mogę, bo mnie Anusia zawstydziła, że pewnie wszystkich zanudzam...eh;-)

Dziewczyny za to ja...kupiłam wczoraj pierwsze w tym roku truskawki, no poprostu musiałam, bo tak pieknie pachniały,że nie mogłam przejśc obok nich i nie kupić:-D I własnie pije sobie koktajl..mniammm....:-) Dawid jakoś bez większego zachwytu wypił pół kubeczka, ale on woli herbatkę z cytrynka niż jakies moje mikstury:-D HiHI....więcej zostanie dla mnie:-D

Nudzę się... Nie ma roboty, chyba wszyscy już długim weekendem żyją

A nawet wklejaniem zdjęć się zająć nie mogę, bo mnie Anusia zawstydziła, że pewnie wszystkich zanudzam...eh;-)
Nenius co to opowiadasz???:confused: :szok:
Przeciez to chodziło o mnie i moje fotki, i było to napisane z taka emotką;-) mrugającą, wklejaj, wklejaj:tak: Ja też jeszcze będę:tak: My się nie nudzimy,bo dla nas to same nowości noi musimy się przecież pochwalić naszymi małymi skarbami:tak: :-)

Dziewczyny za to ja...kupiłam wczoraj pierwsze w tym roku truskawki, no poprostu musiałam, bo tak pieknie pachniały,że nie mogłam przejśc obok nich i nie kupić:-D I własnie pije sobie koktajl..mniammm....:-) Dawid jakoś bez większego zachwytu wypił pół kubeczka, ale on woli herbatkę z cytrynka niż jakies moje mikstury:-D HiHI....więcej zostanie dla mnie:-D

smacznego!!!

reklama
Nenius co to opowiadasz???:confused: :szok:
Przeciez to chodziło o mnie i moje fotki, i było to napisane z taka emotką;-) mrugającą, wklejaj, wklejaj:tak: Ja też jeszcze będę:tak: My się nie nudzimy,bo dla nas to same nowości noi musimy się przecież pochwalić naszymi małymi skarbami:tak: :-)

Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!! Dostałam pozwolenie :-) :-) :-)

Do góry