reklama
Anikaa
Fan(ka)
fakt, u mnie jest problem taki ze po zalogowaniu nie pokazuje mi nowych wiadomosci subskrybowanych wątków tez dupaCzesc dziewczyny,
cos ie stalo? nie bylo mnie dwa dni i w panelu uzytkownika piszą, ze nie ma zadnych watkow dodanych do subskrypcji.
Cholera do dupy, ze sie tak wyraze
a w ogóle to czesc MArtusiu
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki wieczorkiem......:-) :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Kubuś cudnie mówi, tak wyraźnie , jestem w szoku! Brawo Asiu
Moja dużo gada, ale jakoś tak delikatnie. Raz powie pies i jak ją proszę, żeby powtórzyła to nie chce. I tak było już ze słowami takimi jak ciocia, wujek, buzia, nos Za to od jakiegoś czasu buduje 3 wyrazowe zdania: co to jest? kto to jest? gdzie to jest? mama będzie bach, gdzie jest baba?, baby nie ma, to teba (trzeba), nie teba, teba kołko (trzeba narysować kółko);-) Jak mówi dzidzia to brzmi to jakoś tak jak cicia
Moja dużo gada, ale jakoś tak delikatnie. Raz powie pies i jak ją proszę, żeby powtórzyła to nie chce. I tak było już ze słowami takimi jak ciocia, wujek, buzia, nos Za to od jakiegoś czasu buduje 3 wyrazowe zdania: co to jest? kto to jest? gdzie to jest? mama będzie bach, gdzie jest baba?, baby nie ma, to teba (trzeba), nie teba, teba kołko (trzeba narysować kółko);-) Jak mówi dzidzia to brzmi to jakoś tak jak cicia
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Czesc dziewczyny,
cos ie stalo? nie bylo mnie dwa dni i w panelu uzytkownika piszą, ze nie ma zadnych watkow dodanych do subskrypcji.
Cholera do dupy, ze sie tak wyraze
to kara, teba częściej do nas zaglądać hehe
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kubuś cudnie mówi, tak wyraźnie , jestem w szoku! Brawo Asiu
dziekuje bardzo za komplement!!!!
wiecie co........to, ze Kuba tak ładnie mówi to chyba od mojego gadulstwa, jak siedziałam z Nim w domu to mogłam gadac tylko do Niego, Rafala czesto nie bylo, wiec Mlody sie osłuchal heheheh
jak mi sie uda to nagram Wam jak sie bawi sam ze soba, wtedy to dopiero gada!!!
reklama
Anikaa
Fan(ka)
to tak jak Kuba..Nawet nie zartujcie ze wasze dzieci juz tak gadaja.
Jasio zaledwie kilka slowek ma w swoim slowniku - ale poczekam cierpliwie
Aniu dotarła przesłyłak....ogromne dzięki