reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny,
cos ie stalo? nie bylo mnie dwa dni i w panelu uzytkownika piszą, ze nie ma zadnych watkow dodanych do subskrypcji.
Cholera do dupy, ze sie tak wyraze:wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny,
cos ie stalo? nie bylo mnie dwa dni i w panelu uzytkownika piszą, ze nie ma zadnych watkow dodanych do subskrypcji.
Cholera do dupy, ze sie tak wyraze:wściekła/y:
fakt, u mnie jest problem taki ze po zalogowaniu nie pokazuje mi nowych wiadomosci subskrybowanych wątków :( tez dupa

a w ogóle to czesc MArtusiu:)

dziewczyny ale mam dzis dzien....tzn. ja i Kuba. Młody od rana płacze, nawet najmniejsze cos powoduje jego płacz, ehhh teraz wysłałam go z mamą do sąsiadó, moze jak zmieni "środowisko" to mu przejdzie...

Kubuś cudnie mówi, tak wyraźnie:szok: :tak: :tak: :tak:, jestem w szoku! Brawo Asiu :elvis:

Moja dużo gada, ale jakoś tak delikatnie. Raz powie pies i jak ją proszę, żeby powtórzyła to nie chce. I tak było już ze słowami takimi jak ciocia, wujek, buzia, nos:tak: Za to od jakiegoś czasu buduje 3 wyrazowe zdania: co to jest? kto to jest? gdzie to jest? mama będzie bach, gdzie jest baba?, baby nie ma, to teba (trzeba), nie teba, teba kołko (trzeba narysować kółko);-) Jak mówi dzidzia to brzmi to jakoś tak jak cicia :tak:

Kubuś cudnie mówi, tak wyraźnie:szok: :tak: :tak: :tak:, jestem w szoku! Brawo Asiu :elvis:

dziekuje bardzo za komplement!!!!
wiecie co........to, ze Kuba tak ładnie mówi to chyba od mojego gadulstwa, jak siedziałam z Nim w domu to mogłam gadac tylko do Niego, Rafala czesto nie bylo, wiec Mlody sie osłuchal heheheh

jak mi sie uda to nagram Wam jak sie bawi sam ze soba, wtedy to dopiero gada!!!

reklama
Do góry