reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Otylcia ma manię chowania małych przedmiotów,
dobrze sie przy tym bawi,gdy my czegoś szukamy,
bo ona to chce i woła od nas,
smoczek tak schowała juz ze 3 tygodnie temu i go nie moge znaleźć,
dobrze,ze ma drugi

czy Wasze pociechy też tak robią???????????
Witam w klubie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mati chowa małe rzeczy wszędzie:pod dywan, w subbufer(tak to się pisze:confused:) powrzucał klocki i nie można ich wyjąc, ma takiego robota z pokrywką i tam ostatnio schował kluczyki od samochodu(ale było biegania w domu:happy::szok:)

reklama
Dzien dobry!:tak::tak::tak::tak::-)
Nie przywitałam się wcześniej:zawstydzona/y:.

Matuesz dziś mnie zaskakuje już drugi raz,przez coś ok.40 minut sam się sobą zajmuje i układa klocki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Mam nadzieję, że już tak zostanie.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

:-D :-D Kubus jest świetny, te emocje :szok: :-)
Asiu Kuba juz bardzo ładnie mówi, powtarza te dipsi tak wyrażnie :szok: :szok:
słodziak :tak: :elvis:

Lilka, ja też dziękuję za pomysł z albumem- wczoraj zakupiony! Mam ten do 5 lat :-)

QUOTE]
No i co ?? zmusiły mnie. Oddałam ten co kupiłam do empiku i kupuje ten co wy na allegro :-p

Nianiu dadałam sobie nicka Twojego M na skypie
i poprosiłam o udostępnienie danych,
jeśli mnie dodasz to będziesz widziała,
kiedy jestem dostępna i bedziemy mogły popaplać na żywo:-p ;-) :tak: :-)
super :-) nie jestem specem w skype, ale fajowo :tak: :-)

ja przy Majce zastrzeliłam tinkiwinkiego i głowa mu odpadła :p Maja sie popłakała jak to zobaczyła. kurde myślałam, ze nie skuma a tu masz.:confused:

reklama
Dzieki!!!!!
Jak dla nas bomba, Mati ponownie kocha Teletubisie!!!!

nie ma za co!!!!!!:-):-):-)

:-D :-D Kubus jest świetny, te emocje :szok: :-)
Asiu Kuba juz bardzo ładnie mówi, powtarza te dipsi tak wyrażnie :szok: :szok:
słodziak :tak: :elvis:

no musze pochwalić Synka, z dnia na dzień coraz to nowe słowa zaczyna mówic!!!chociaz i tak uwielbiam jak mówi do mjie "Asiu".....

Do góry