reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja się dzisiaj tak jakoś dobrze czuję (odpukać!!!!). Jakas taka pełna energii jestem. W nocy nawet spałam dobrze, rano byłam na mieście, potem przebrałam pościel, wyprałam, zrobiłam krokieciki do zamrażarki. Teraz tylko czekać na mojego Kiciaka :D

Tusia to już napewno z Majeczką sobie gada :) U nas w szpitalu planowane cesarki zawsze robią rano, więc one już pewnie są "rozdwojone" :)

reklama
Od 2 tygodni pobolewa mnie w dole brzusio i mam wrażenie że jest bardzo nisko połozony ale jak mowie mezulowi że chyba wcześniej urodzimy - to on zaraz mowi że panikuje i marudze i przesadzam... dla mnie najważniejsze to doczekac do 10 lipca!!!! a potem wola nieba:-)

Klauda widze ze i ty grmadzisz jedzenie do zamrażarki. Ja coprawda dopiero dzis ja rozmrazam i od poniedzialku ruszam z produkcja jedzonka które bede mrozić w porcjach. mam zamiar namrozić cały zamrażalnik.

Siedze sobie i placze ze szczescia ;D ;D ;D
Lzy jak grochy mi leca, dziewczyny ja to wszystko tak przezywam jakbysmy rodzina byly , a moj maz to ciagle slucha: Mania to, Klaudia tamto, Tusia to, on juz Was wszystkie zna a w zyciu na oczy nie widzial hihihi

Tusia! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

To widzę, że my wszystkie tak przeżywamy wspólnie :D :D Ja też aż do Poznania do mężula zadzwoniłam, żeby mu powiedzieć, że już trzy lipcóweczki urodziły :D Kazał też pogratulować :D :D

Niania, co do zapasów do zamrażarki, to mam już full :) Wczoraj nalepiłam tych pierogów ruskich chyba ze 150, dzisiaj zrobiłam krokietów, no i oczywiście zamroziłam 3 kg truskawek na koktajle na zimę :) Poza tym jest jeszcze tam jakis bigosik :) No i juz nie mam miejsca, a chętnie bym coś jeszcze dołozyła.

A ja przed chwilą miałam wizytę z ZUSu. No i kurde nie otworzyłam tym babom, bo właśnie spałam i zanim sie zwlekłam z wyrka i ubrałam, to one już poszły :D Zostawiły kartkę, że mam się stawić w ZUSie w celu wyjasnienia nieobecności. Dobrze, ze byłam dzisiaj akurat u lekarza, to mam wymówkę :)

reklama
Maniuuuuu!!! Gdzie jesteś?????? Rodzisz??? Wcale bym się nie zdziwiła, bo idzie nam ekspresowo :) Jak tak dalej pójdzie, to wszystkie urodzimy jeszcze w czerwcu :D :D

Do góry