reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
O rety :) Aż mi się łezka w oku zakręciła, jak przeczytałam, że Anitka juz ma dzidzię i Tusia zaraz pewnie też :D Maniulka już takie częste skurcze, że nigdy nic nie wiadomo :)
A teraz gęba mi się śmieje do monitora :D :D :D
Ruszyła machina na całego, jakoś w to nie mogę uwierzyć. Tyle chodziłysmy w tej ciąży, że chyba nie wierzyłam, że to się kiedyś skończy :D
Kurcze, czuję się, jakby mi się jakieś dziecko w rodzinie urodziło :D :D :D Dziewczyny, my to taką jedną wielką rodzinę tu stworzyłyśmy :)

A moj internet to znowu jak zolw chodzi :mad:
Asiolku ta Twoja przypadlosc komputerowa przeszla na moj komputer chyba!!
Od wczoraj nic nie moge pisac bo zanim mi sie otworzy strona to dostaje szalu!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Co do twardniejacego brzucha to jest to normalne a na tym etapie ciazy to wrecz wskazane bo macica musi cwiczyc.
A ja wczoraj mialam super zakonczenie dnia, robia nam w okolicy kanalizacje i wczoraj wlasnie ok godziny 17stej pekla jakas rura i z mojej ubikacji leciala fontanna odchodow blleee. Maz sprzatal te gowna do polnocy i smierdzialo w calym domu!!
Mowie wam przygoda na 102

A wiecie jaki byl smrod!!! I pomyslec ze jakbysmy wyjechali na jakies wakacje a te gowna by nam po domu plywaly !!!!

O rany Elfiko współczuję. Przynajmniej cię ominęło sprzątanie tego :D :D
A do nas wczoraj nareszcie dotarł wózek :D Jak mężulek dzisiaj przyjedzie i go poskłada, to zrobię zdjęcie i się pochwalę :D
No właśnie: MÓJ MĘŻULEK DZISIAJ NARESZCIE WRACA!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

reklama
a ja troszkę zmienie temat i pokażę Wam mój nowy kibelek w domu i kafle w przedpokoju i kuchni.
Kibelek z prysznicem na dole
normal_Resize%20of%20P6220086.JPG

normal_Resize%20of%20P6210046.JPG

kuchnia - przejście z korytarza
normal_Resize%20of%20P6220080.JPG

wnęka pod schodami
normal_Resize%20of%20P6210041.JPG

Do góry