reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiadomości od Tusi

Dzwoniła do mnie
Będzie miała dzisiaj cesarkę. Napisałam żeby dała nam znać jak już będzie po.

Dopisalam dziewczyny i ich maleństwa do listy.

Na razie nie wpisywalam imion dzieci. Na naszej "Najwspanialszej liscie" są co prawda opcje, ale wiem że Anitka jeszcze zastanawiala sie nad imieniem, u Kasi są wpisane dwa i nie wiedzialam co ostatecznie wstawić.

Może żeby bylo łatwiej, zostanę na razie administratorem naszego wątku z maleństwami??? Jeśli sie zgadzacie, to wszelkie poprawki ślijcie na adres gazela@gazela.art.pl. Nie wiem czy dobrze wpisalam daty i inne dane. Jeśli coś pomyliłam - dajcie mi znać i szybciutko poprawię wszystko.

Acha, no i zorientowalam sie, że Skarbuś jest czerwcóweczką, a nie lipcóweczką!!! Ale zaglądala do nas tak często i jakoś naturalne bylo dla mnie wstawienie Skarbusia i Różyczki do naszej listy  :)

Czekam na jakieś komentarze!!!!!!

reklama
Witam Mamusie - te 2w 1 . Dla tych rozdwojonych OGROMNY BUZIAK:))))) - dwa dni i prawie trzy nowe dzidzie bo Tusia tez lada moment:)
Dla mnie wczoraj nie znaleźli miejscówki na patologii i wróciłam do domku - tym bardziej że lekarz stwierdził że przy tak mało przygotowanej szyjce wywoływanie byłoby dla nas meczarnią i postanowił wczoraj szyjce pomóc - pomiąchał ją jak to nazwał - bolało jak cholerrrrra ale chyba troche pomogło bo czopa sluzowego sie pozbyłam w nocy:) teraz czekamy do niedzieli - jesli nie bedzie efektu to najprawdopodobniej zakonczy sie cesarką:(
Oj dzieje sie tu dzieje:)))))
Ide dziewczyny chodzić - moze cos wychodzę:)

CAŁUSY DLA ANITKI I KASI I KCIUKASY TRZYMAMY DZISIAJ ZA TUSIĘ:))

Do góry