reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gazelko Jagódka słodziutka i w jakij ślicznej sukienusi.:tak:
Chyba sprawie taki ciuszek swoich chłoipakom:-p;-), choćby po to aby tylko na chwilke poczuć jak to jest ubierac dziewczynke:-p.

reklama
Gazelka racja
ja Milenke poczulam w 16tc.
Hanie w 15tc.
no a teraz jest tak 14-15... tylko ze ja sie naczytalam za czasow Milenkowych ze osoby przy kosci to pozniej czuja pierwsze ruchy...no i dlatego napisalam ze tak wczesnie...

ok ja juz po wizycie
dzieciaki rozniosly chate...byl u nas o rok starszy od Milenki Oskar i matko boska normalnie chlopiec tajfun :szok: az Mila sie go bala
nie bede opisywac co wyprawial...ale przy nim to ja mam dzieci anioly:blink:hehehee

Gazelka Jagodka sliczna dziewczynka :-) ma ladne duze oczka
moze wam zaraz wkleje zdjecia a'la paszportowe moich malych,byly nam ostatnio potrzebne do papierkow tutaj...momencik poszukam....

Lilka, Twoje dziewczynki są do siebie w ogóle nie podobne hihih Milenka jest taka bardzo dziewczęca z długimi włosami (są naprawdę imponujące), a Hania przy Niej wygląda jak braciszek ;-)

a skoro juz tak wklejamy maluchy, to sie jeszcze pochwalę moim pełzakiem :)

wystartowala wczesniej niż Maciek. To chyba przez mięsko - we wtorek po raz pierwszy dostala indyka, a od czwartku lata jak opętana ;-)

filmik

Gazelka powiedz gapci gdzie to trzeba kliknac by odtworzyc ten filmik :sorry2:
bo wszedzie klikam i nic
kurcze moze na drugim kompie bo mialam jakis komunikat ze cos mam nizainstalowane na kompie...
hmm

a co do dziewczynek to Hania czysty tata
jeszcze bardziej jest do niego podobna niz Milenka
no i faktycznie wyglada jak malutki chlopczyk :-D nawet dzisiaj zostala wzieta za chlopaka hihiiii

teraz znikam bo jakas komedie K.wlacza i mnie ponagla

Gazelka obejrzalam filmik na drugim kompie i......jestem pod wrazeniem:szok::szok:
wow
ale Jagodka zdolniacha
no super
ale jestes z niej napewno dumna:-)

Cześć babulce, za mną super weekendzik :-). Daria wczoraj puszczała latawca - ale radocha :-):-):-):-):-).

No i muszę moje dziecię pochwalić, że już dwie noce przespała w swoim pokoiku na nowym łóżku :-D - ale jestem z niej dumna :-D:-D:-D:-D:-D (do tej pory spała w szczebelkowym razem z nami w sypialni)

Kupiliśmy też Darii namiocik do pokoju - ma gdzie sie chować hihhihi a od znajomego dostaliśmy rowerek. Trzeba go trochę odszykować i mała będzie śmigać :-D

Gazelka, Lilka dzieciaczki śliczne :tak::-), fajnie Liluś, że czujesz ruchy, przynajmniej masz już pewność :-p

Hanti, kwiaty rewelacja!!!:tak:

reklama
Do góry