reklama
Lilka
Fanka BB :)
Gazelka racja
ja Milenke poczulam w 16tc.
Hanie w 15tc.
no a teraz jest tak 14-15... tylko ze ja sie naczytalam za czasow Milenkowych ze osoby przy kosci to pozniej czuja pierwsze ruchy...no i dlatego napisalam ze tak wczesnie...
ok ja juz po wizycie
dzieciaki rozniosly chate...byl u nas o rok starszy od Milenki Oskar i matko boska normalnie chlopiec tajfun az Mila sie go bala
nie bede opisywac co wyprawial...ale przy nim to ja mam dzieci aniolyhehehee
Gazelka Jagodka sliczna dziewczynka :-) ma ladne duze oczka
moze wam zaraz wkleje zdjecia a'la paszportowe moich malych,byly nam ostatnio potrzebne do papierkow tutaj...momencik poszukam....
ja Milenke poczulam w 16tc.
Hanie w 15tc.
no a teraz jest tak 14-15... tylko ze ja sie naczytalam za czasow Milenkowych ze osoby przy kosci to pozniej czuja pierwsze ruchy...no i dlatego napisalam ze tak wczesnie...
ok ja juz po wizycie
dzieciaki rozniosly chate...byl u nas o rok starszy od Milenki Oskar i matko boska normalnie chlopiec tajfun az Mila sie go bala
nie bede opisywac co wyprawial...ale przy nim to ja mam dzieci aniolyhehehee
Gazelka Jagodka sliczna dziewczynka :-) ma ladne duze oczka
moze wam zaraz wkleje zdjecia a'la paszportowe moich malych,byly nam ostatnio potrzebne do papierkow tutaj...momencik poszukam....
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Lilka, Twoje dziewczynki są do siebie w ogóle nie podobne hihih Milenka jest taka bardzo dziewczęca z długimi włosami (są naprawdę imponujące), a Hania przy Niej wygląda jak braciszek ;-)
a skoro juz tak wklejamy maluchy, to sie jeszcze pochwalę moim pełzakiem
wystartowala wczesniej niż Maciek. To chyba przez mięsko - we wtorek po raz pierwszy dostala indyka, a od czwartku lata jak opętana ;-)
filmik
a skoro juz tak wklejamy maluchy, to sie jeszcze pochwalę moim pełzakiem
wystartowala wczesniej niż Maciek. To chyba przez mięsko - we wtorek po raz pierwszy dostala indyka, a od czwartku lata jak opętana ;-)
filmik
Lilka
Fanka BB :)
Gazelka powiedz gapci gdzie to trzeba kliknac by odtworzyc ten filmik
bo wszedzie klikam i nic
kurcze moze na drugim kompie bo mialam jakis komunikat ze cos mam nizainstalowane na kompie...
hmm
a co do dziewczynek to Hania czysty tata
jeszcze bardziej jest do niego podobna niz Milenka
no i faktycznie wyglada jak malutki chlopczyk nawet dzisiaj zostala wzieta za chlopaka hihiiii
teraz znikam bo jakas komedie K.wlacza i mnie ponagla
bo wszedzie klikam i nic
kurcze moze na drugim kompie bo mialam jakis komunikat ze cos mam nizainstalowane na kompie...
hmm
a co do dziewczynek to Hania czysty tata
jeszcze bardziej jest do niego podobna niz Milenka
no i faktycznie wyglada jak malutki chlopczyk nawet dzisiaj zostala wzieta za chlopaka hihiiii
teraz znikam bo jakas komedie K.wlacza i mnie ponagla
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć babulce, za mną super weekendzik :-). Daria wczoraj puszczała latawca - ale radocha :-):-):-):-):-).
No i muszę moje dziecię pochwalić, że już dwie noce przespała w swoim pokoiku na nowym łóżku - ale jestem z niej dumna (do tej pory spała w szczebelkowym razem z nami w sypialni)
Kupiliśmy też Darii namiocik do pokoju - ma gdzie sie chować hihhihi a od znajomego dostaliśmy rowerek. Trzeba go trochę odszykować i mała będzie śmigać
Gazelka, Lilka dzieciaczki śliczne :-), fajnie Liluś, że czujesz ruchy, przynajmniej masz już pewność
Hanti, kwiaty rewelacja!!!
No i muszę moje dziecię pochwalić, że już dwie noce przespała w swoim pokoiku na nowym łóżku - ale jestem z niej dumna (do tej pory spała w szczebelkowym razem z nami w sypialni)
Kupiliśmy też Darii namiocik do pokoju - ma gdzie sie chować hihhihi a od znajomego dostaliśmy rowerek. Trzeba go trochę odszykować i mała będzie śmigać
Gazelka, Lilka dzieciaczki śliczne :-), fajnie Liluś, że czujesz ruchy, przynajmniej masz już pewność
Hanti, kwiaty rewelacja!!!
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
jaka elegancka dama :-)