reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to juz po raz ostatni - od teraz zapuszczam ;-)
Akurat, hehe :-)

1. fantastyczna seniorita :-p:tak::tak::tak:

2. No i wielka boleść w windzie :-D:-D:-D "mamo - o" "synku to nie o tylko zero" "o?" " nie synku parter ":sorry2:
Alka, jaki awatar??? WWWWOOOOOOOOOOOOWWWWW !!!

1. Zgadzam się w 1000%
2. Hehe, nieźle. Maciek nie odróżnia O od 0 :)

Edzia, co do plebiscytu, to Maciek dalej nie umie wypluwać pasty :-D

reklama
jot jak toyota wypas :-p:tak::tak::tak:

Klaudia :elvis::elvis::elvis:

Edziu :elvis: z literek to u nas pełna beka, bo teść nie może przeboleć, że genialny (zgadnijcie po kim taki genialny ?;-)) wnuk mało co gada ( przypominam że ojciec miał już w planach całkowanie:ninja2::ninja2::rofl2::rofl2:) więc przynajmniej wnusia literek nauczył, żeby ten geniusz chociaz trochę światło dzienne ujrzał :rofl2::rofl2::rofl2:

a z puzlami to potem zrobię fotę jak ja miśkowi zrobiłam - puzle 15 elementów układane na takiej tekturce z odcisnietymi kształtami puzli - na puzlu i na miejscu gdzie ma leżeć narysowałam np kółeczka i Mich nie patrzy na obrazek tylko na ta odwrotną stronę i wtedy kładzie puzla na właściwym miejscu. Można takie kupić 25 elementów, ale w mojej wiosce nigdzie nie mogłam znaleźć, i musiałam sama zrobić:baffled:

czesc mamuski :happy2:

Niania jestes juz na finiszu
wiesz co,tak sobie pomyslalam ze moze upierzesz te ciuszki Marcelkowe i dasz je jakiejs babce do wyprasowania:confused: zaplacisz,ale bedziesz miala juz z glowy...i ladnie sobie ulozysz w komodzie :happy2: i beda czekac na maluszka

Elfik seniorita urocza :-)

Gazelka zdrowka dla rodzinki,szczegolnie dla dzieciaczkow

mnie ostatnio cos bierze i dzisiaj chcialam wziasc sobie tabletki do ssania Strepsils po czym przy apteczce sobie przypomnialam ze nie moge :blink:

Edyta nie lam sie,nie tylko twoje dziecie nie zna alfabetu
a swoja droga to tu normalnie geniusze lipcowe sa :-)
Milena umie ladnie wymawiac caly alfabet,ale powtarza za mna
literki umie ABC :-p reszty jeszcze nie
bardziej liczenie nam idzie
Milena umie sama liczyc do czterech,a ze mna ladnie wymawia do osmiu,9 i 10 zatrudne jej w wymowie
a to stronka z ktorej korzystamy jesli chodzi o alfabet
http://www.rkopryk.glt.pl

a co do puzzli to kiedys czytalam ze jesli dzieci umieja ukladac puzzle to w przyszlosci nie beda mialy problemow z matematyka;-)

Alka zdjecie w avatorku super,nie poznalam cie normalnie :-)

Asia fryzurka fajna,mysle ze bedziesz dobrze w niej wygladala :tak:
zazdroszcze wam tych fryzjerow:sorry2: ja to ostatnio bylam w maju przed wyjazdem tutaj....,jak pojedziemy wreszcie do polski,a mam nadzieje ze w czerwcu,to ide do fryzjera chocby nie wiem co

ta moja ostatnio ledwo sięgała ramion, a ta jest do uszu, wiec trochę krótsza, z tyłu włosy są lekko krócej ścięte niż przód.

takze z podobnego źródła ale nie taka sama......
zdecydowanie krótsza

Aaaaaa i wszystko jasne ;) Po prostu złapałaś bakcyla na skracanie :-D

co do zdolności dzieci - niech ktoś mi odda moje grzeczne dziecko... jak ja się boję, że po tej chorobie już Mu tak zostanie że będzie niegrzeczny :-( Dziś rzucal w opiekunkę samochodzikami, dawał klapsy po rękach, a nawet miał odruch kopania. nię poznaję Go, aż mi było wstyd przy tej dziewczynie :zawstydzona/y::-(

Oj Lila, trzymaj się. Teraz to Ty nie choruj! A jak się w ogóle czujesz? Masz mdłości, albo jakieś smaczki? Bylas u lekarza i potwierdzalas cos? Masz termin? Pisz wszystko co wiesz :tak::-)

Oj Lila, trzymaj się. Teraz to Ty nie choruj! A jak się w ogóle czujesz? Masz mdłości, albo jakieś smaczki? Bylas u lekarza i potwierdzalas cos? Masz termin? Pisz wszystko co wiesz :tak::-)

nie wiem nic...
teraz K.sie zamienil z wolnej soboty na czwartek i uderzamy do szpitala

od paru dni wszelkie dolegliwosci ciazowe mi przeszly
nie mam mdlosci,napadow jedzenia,podbrzusze przestalo pobolewac,na kwasne tez mi przeszlo,sennosc tez...az sie zastanawiam czy wszystko ok...
wiec czuje sie...normalnie :happy2: jak nie w ciazy:-p

w czwartek wiec napisze co i jak ;-)

a co do Maciusia to ja mysle ze te dolegliwosci zwiazane z choroba mu bardzo przeszkadzaja,denerwuja i pewnie przez to wyladowywuje sie na was
napewno jak bedzie zdrowy wszystko wroci do normy :tak:;-):-)

a powiedz mi,masz taki z nim problem,ze chce jesc,pic jedzonka Jagusi??
bo ja mam z tym problem,Milena za nic w swiecie nie chce zrozumiec ze te deserki,soczki sa Haniowe
jak daje Hani to i jej musze dac bo inaczej jeczy
troche to uciazliwe bo trzeba kupowac wszystko razy 2:baffled:

wczoraj po spacerze Milena bawila sie jeszcze na podworku
mamy chustawki wiec chciala bym ja bujala
w tym samym momencie Hania sie obudzila i zaczela plakac
nie chciala sie uspokoic to wzielam ja z wozka na rece i bujalam Mile

dzis mam normalnie zakwasy w rece :shocked2:
i postanowilam zwazyc Hanie

najpierw Karol wszedl na wage,a potem z Hania na rece
i wyszlo ze nasza grubcia wazy 6900g:szok::szok::szok:
sprawdzilam w ksiazeczce Milenki i Mila majac 4,5 miesiaca wazyla 6300g
no i byla ciutke dluzsza

rosnie nam klopsik :-)

reklama
no Edzia, proszę Cię jaka przeprowadzka:no: mówię o naszej trójmiejskiej wiosce, 15 hipermarketów dookoła a puzle edukacyjne tylko z dzieleniem.... no litości :baffled:

Lilka ja tez nie mogę doczekać się wieści :tak::tak::tak: Buziaki :elvis::elvis::elvis::elvis:

Do góry