reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ide dzisiaj do fryzjera i jak zwykle nie mam pojęcia jak chciałabym sie obciąc :no: tzn ja cos tam w głowie mam juz od dłuższego czasu ale jak to wytłumaczyc fryzjerce?? :baffled:
aaaaaa i z lekka odchodze od tradycyjnego brąziku na rzecz koloru " głeboki szatyn" :-p
3600540506863_pack.jpg

ja już po fryzjerze :)

położyłam towarzystwo spac i wyskoczyłam na szybkie ciach ciach i ... mam jeszcze krotsze włosy hehe
to juz po raz ostatni - od teraz zapuszczam ;-)

Elfiku - Nisia wygląda ślicznie! A jaka szczęśliwa w przebraniu :-D Maciejas uwielbia się teraz przebierać i nieraz robimy jakieś glupotki na głowę

reklama
hej hej :-):-)

my dzisiaj sami z Kubulem cały dzien.
wylegiwalismy sie cały dzien, na obiedzie bylismy w Barze Mlecznym :cool2::cool2::cool2:

widze ze na tapecie jest fryzjer, ja tez planuje w tym tygodniu sie do Niego udac, pofarbowałam włosy i myslałam, ze bedzie to jakos wygladac, ale juz mi tak włosy urosły, ze moja fryzura niestety juz nie jest taka jak chciałam, znalazłam taka.......
jak sadzicie, bedzie dobrze :confused::confused:

Załączniki

• Keisha Buchanan-LMK-002031.jpg
    Keisha Buchanan-LMK-002031.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 39
  • Keisha Buchanan-LMK-002030.jpg
    Keisha Buchanan-LMK-002030.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 44
z Nisi sliczny kapelusznik :cool2::cool2::cool2:
elfiku a jak tam po przyjezdzie G, Nisia pewnie uradowana strasznie, co???

daska!!!!!!!!! sniłas mi sie dzisiaj, odezwij sie i pisz jak tam nowy domek!:dry::cool2::cool2:

cześć:)

fantastyczna seniorita :-p:tak::tak::tak:

Gazelka, choroby kysz kysz ( łoś to łoś ;-) nic dodać nic ująć:sorry2:)

Klaudia z literkami to są jaja, Michał dalej mało mówi, ale literki (wszystkie :szok: ) znał już z dobre pół roku temu:-D:-D:-D ból z wymówieniem igrek i jot ale nie będę się czepiać;-) No i wielka boleść w windzie :-D:-D:-D "mamo - o" "synku to nie o tylko zero" "o?" " nie synku parter ":sorry2:

No to jak już jezdem, to się pochwalę :-)
Moje dziecko rozpoznaje już prawie wszystkie literki, hihi.
Jego ulubione zajęcie: siedzenie na kibelku i "czytanie" gazety. Czytanie polega na tym, że szuka literek, potem mówi jakie wyrazy się zaczynają na tę literkę. Ostatnio mi sie pyta jakie zwierzątko zaczyna się na literkę "ą":-D
A dzisiaj zagiął babcię, bo jej pokazuje literkę "E" i mówi "E jak euglena". Babcia zrobiła tak :szok: i pyta mnie, co to jest euglena :-D
nie wiedziała co to euglena ?? :szok::szok::szok::szok: hi hi ;-)
brawo dla Maciusia i jego mamy za takie osiągnięcia. Kubus zna tylko niektóre literki..i na stówkę do poziomu Maciusia mu daleko:tak:
z Nisi sliczny kapelusznik :cool2::cool2::cool2:
elfiku a jak tam po przyjezdzie G, Nisia pewnie uradowana strasznie, co???
napisz Elfie o reakcji..ostatnim razem była powalająca :tak::tak:

Cześc dziewuchy
Widze ze na topie szał fryzur, za mną tez chodzi tylko nie wiem co zrobic, myśłałam o zmianie kolorku na jasniejszy, ale nie wiem czy będzie dla mnie to bardziej korzystne, rihanna ma zajebista ta fryzurkę i też bym chciała taką tylko boję się ze będę załowac, włosy mam juz do pasa i szkoda mi ich ścinac, ale z drugiej strony troche mnie wkurzają.

Mój Maciek też myli O i 0 :tak: Ale generalnie kojarzy wszystkie literki i cyferki. Tylko wynikają rozne śmieszne sytuacje - np. na literkę 'T' od razu mowi tata, a na literkę "M" mama. I dzis opiekunka z nim czytała 'K O T'. Maciek przeczytal "K O Tata".
Albo literuje sobie A jak audi, F jak fiat, a J jak... toyota :-p

qrcze, wszyscy dalej chorzy... napiszcie coś wesolego, plissss...

znalazlam fajną stronkę dla dzieciarni do rysowania:

rysunki

przydaloby Mu sie też tro, może rozladowałby swoją energię...

skakanie
Ale za malo miejsca mamy w domu hihih

A wlasnie Joasiu, wracając do fryzurek - ta ktora pokazałaś chyba za bardzo nie różni się od tej którą ostatnio sobie robilas? Oświeć mnie jesli jestem na złym tropie ;-) W każdym razie Tobie jest dobrze w tym typie :happy2:

Widzę dziś na BB plebiscyt:-p:-p:-p

Moja nie zna ani literek ani cyferek, ruchowo tez jest daleko za rówieśnikami, do tego dziś był pierwszy dzień z wpadką z siku w majty i zmoczeniem łóżka podczas drzemki dziennej.

Acha- puzzli tez nie układa :szok:
Chyba jestem wyrodną matką:shocked2::shocked2::szok:

reklama
A wlasnie Joasiu, wracając do fryzurek - ta ktora pokazałaś chyba za bardzo nie różni się od tej którą ostatnio sobie robilas? Oświeć mnie jesli jestem na złym tropie ;-) W każdym razie Tobie jest dobrze w tym typie :happy2:

ta moja ostatnio ledwo sięgała ramion, a ta jest do uszu, wiec trochę krótsza, z tyłu włosy są lekko krócej ścięte niż przód.

takze z podobnego źródła ale nie taka sama......
zdecydowanie krótsza

Do góry