reklama
Anikaa
Fan(ka)
a jeszcze bym zapomniała...Gazelko Jagódka to faktycznie cała Ty , śliczna dziewczyneczka i Maciuś ma też flirciarski uśmiech po mamie- dopiero dziś zobaczyłam zdjęcia...ostatnio nawet próbowałam je cytować żeby mi się wyświetliły ale nic z tego nie wyszło.
Tuśka dzięki wielkie za komplement
Tuśka dzięki wielkie za komplement
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hello Baby
E_mader...hello mimo złego humoru miło cię widzieć. wreszcie
właśnie sie dziś zastanawiałam, jak apetyt Julki? utrzymuje sie ?
hello Aniczko!;-)
Ten apetyt to ma zmienny. Ale tak generalnie to je więcej niż jadła. Znowu ma wybiórcze smaki i najchętniej to żyłaby samym nabiałem, a nabiał mamy ograniczać ze względu na powiększoną wątrobę.
Zaraz kładę ją spać i może w końcu będę miała chwilkę dla siebie
Baby po jakim czasie przestałyście zakładać dzieciom pieluchy na wyjścia z domu?
Ja na razie zakładam na drzemkę dzienną, jak gdzieś wychodzimy i na noc.
Ale u nas to dopiero 4 dzień. Dziś jeszcze nie było żadnej wpadki, ale ciiiiiiiii
elfiko
lipcowe mamy ´05
Gazelko Eurespal jest ok , działa przeciwzapalnie i często jego podawanie powoduje ustąpienie dolegliwości i choroba sie nie rozwija dalej.
nam tym razem pomógł i obyło sie bez antybiotyku
Podawałam Weronice 3 razy po 5 ml przez 8 dni
nam tym razem pomógł i obyło sie bez antybiotyku
Podawałam Weronice 3 razy po 5 ml przez 8 dni
czesc mamuski
Niania ja mam wszystko biale,mam na tym punkcie swira,takie serwisy podobaja mi najbardziej
mam wiec wszystkie talerze biale,serwis do kawy bialy,a ostatnio wywalilam wszystkie kolorowe kubki i zastapilam je....bialymi
hihihi szalona pedantka :-) ale kumam o co chodzi ja mam podobnie, lubię prostotę i tez nie mam kolorwych kubków, teraz w sumie nie mam zadnych kubków:-) ale jak kupię to chce z jednej mańki mieć wszytsko przed remontem wywaliłam wszytsko co miałam i dlatego teraz tyle się zastanawiam co kupić, zeby nie załowac
o kurcze Elf pewnie, ze bedziemy trzymać kciukiDzieki Lilka
Ja za bardzo nie mam wyboru i te plasterki jeśli u mnie nie zadziałają( nie chodzi o antykoncepcje) i nadal bede miala takie bóle to czeka mnie zabieg poszerzenia szyjki macicy silikonowymi obręczami .... wiec trzymajcie kciuki plissss
Wczoraj byłam z Julią na zajęciach Kreatywki w Gdańsku i będziemy jeździć co tydzień. Młoda jest zachwycona, nie chciała wracać do domu, wyła całą drogę powrotną.
A dziś od rana opowiada o tym co się wczoraj działo. Niesamowicie ją to pobudziło.
Super.
Muszę znaleźć dla niej coś jeszcze.
Dzieciaki fajnie reagują na takie rzeczy nie?
A co tam było, poopowidaj
Baby po jakim czasie przestałyście zakładać dzieciom pieluchy na wyjścia z domu?
Ja na razie zakładam na drzemkę dzienną, jak gdzieś wychodzimy i na noc.
Ale u nas to dopiero 4 dzień. Dziś jeszcze nie było żadnej wpadki, ale ciiiiiiiii
Ja zakładałam do momentu kidy zobaczyłam, ze pielucha jest sucha jak wracamy ze spaceru albo z jakiegos wyjscia. Zaraz po powrocie go wysadzałam i grało. Tak samo z nocą i drzemką w dzień
Nasze dzieciaki to juz dłuzej trzymają i wiecej wysikują wiec mniejsze ryzyko , ze posikują pomiędzy
Edzia a Ty w czym trzymasz przyprawy i jaki masz serwis?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Jeśli chodzi o pojemniczki na przyprawy to ja mam swoje zdanie- niezależnie ile sie tego kupi potem i tak sie trzyma przyprawy w papierowych torebkach bo gotując codziennie używa sie dosyc duzo roznych przypraw i nie ma szans ich wszystkich do sloikow spakowac. Ja mam te z ikei ktore wklejacie na sol pieprz i obydwie papryki oraz na vegete czy jak jej tam a reszte trzymam w koszyczku wlasnie w papierkach
popieram w 100%
tez mam w koszyczku torebki - zajmują malo miejsca i jest to calkiem praktyczne
sloiczek zabiera sporo miejsca, a kilka torebek łatwiej gdzieś upchnąć
poza tym sloiczki sie kurzą i trzeba je ciągle wycierac
ja mam takie wlasnie z ikei i juz mysle jak sie ich pozbyc hehe
na razie trzymam w nich bakalie, ale bakalie potrzebują dostępu powietrza, wiec nawet do tego sie nie nadaja
mi sie te sloiczki calkiem podobaly, ale na polce wyglądaja jakoś koczowato, bo nakreki są takie blyszcząco srebrne
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Baby :-) Coś ostatnio nie mam weny, coby tu zaglądać:-( ale Niania mnie zmusiła tymi torbami na warzywa. Dzięki Ania, u mnie przechowywanie chleba i ziemniaków to odwieczny problem. Był....:-) Po napewno kupię te worki :-)
Przyprawy trzymam w takim białym pionowym stojaku, który się obraca. Stoi koło kuchenki. Jest tam miejsce na 16 słoiczków. No i ja dla odmiany raczej nie trzymam przypraw w torebkach, tylko jak kupię, to od razu je przesypuję do tych słoiczków. Dzięki temu mam wszystko pod ręką. (Kupiłam go wieki temu...)
Co do pieluchy, to ja Maćkowi przestałam zakładać na spacery dopiero jakiś miesiąc po odpieluchowaniu.
Spadam pracować. Buźka.
Przyprawy trzymam w takim białym pionowym stojaku, który się obraca. Stoi koło kuchenki. Jest tam miejsce na 16 słoiczków. No i ja dla odmiany raczej nie trzymam przypraw w torebkach, tylko jak kupię, to od razu je przesypuję do tych słoiczków. Dzięki temu mam wszystko pod ręką. (Kupiłam go wieki temu...)
Co do pieluchy, to ja Maćkowi przestałam zakładać na spacery dopiero jakiś miesiąc po odpieluchowaniu.
Spadam pracować. Buźka.
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
tak jeszcze mysle o tych workach na warzywa - i wymyslilam , że one ladnie wyglądają na obrazku, a w praktyce to sie zaraz ubrudzą
ja na warzywa mam koszyki - na razie plastikowe, bo i tak trzymam to w spiżarce, ale docelowo kupię sobie jakieś wiklinowe albo inne trawo-podobne :-)
ja na warzywa mam koszyki - na razie plastikowe, bo i tak trzymam to w spiżarce, ale docelowo kupię sobie jakieś wiklinowe albo inne trawo-podobne :-)