reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

edziu co do moczu, moze daj Julii pic, duuuzoo i posadz na nocnik, moze wczesniej ten nocnik jakos goraca woda wyjałow albo co, moze zrobi na nocniczek, a jak nie to sa chyba takie woreczki , nawet dla dziewczynek do łapania siczkow.....
trza by sie dowiedziec w przychodni:sorry2:

właśnie o to chodzi, że ma lać na stojaka do jałowego kubeczka:zawstydzona/y:
Do nocnika zbieraliśmy na badanie ogólne moczu. Nie było łatwo a teraz to już w ogóle będzie hit. No ale dam radę, nie mam wyjścia:nerd:

reklama
No jestem
Martusiu kochana nasza sto lat z okazji urodzin i szczęscia szczęścia i jeszcze raz szczęscia Ci zycze!!!

Nervosol nie jest od serca, jak sama nazwa wskazuje jest od nerw
To ziołowy preparat więc w pełni bezpieczny, trochę "mocny" ale działa:-p;-):tak::tak: Po takiej łyżce stołowej odlatuję na chwilę i jest mi błogoooo:cool2::zawstydzona/y:

Polecam!!!
Tak jak pisze Edyta nervosol daje kopa hehehe :tak:;-)
U mnie jako tako
czekaja mnie testy wysiłkowe i potem juz moze bedzie wiadomo jak moje serducho sie sprawuje :tak:
Na razie mieszkam sobie u rodzicow i jest mi dobrze :-)
Chyba tutaj zabawie na dłuzej :tak::-)

Mam wiesci od Kasi K. Martyni nic sie nie poprawilo,lekarze podali wszystko co mogli i teraz trzeba czekac jak zareaguje organizm malutkiej. Nie pogorszylo sie ale Kasia pisze,ze mała jest słabiutka i Kasia sie strasznie martwi :-(
Kasiu modlimy sie za zdrówko Martyni i Twoją siłe :elvis::elvis::elvis:

właśnie o to chodzi, że ma lać na stojaka do jałowego kubeczka:zawstydzona/y:
Do nocnika zbieraliśmy na badanie ogólne moczu. Nie było łatwo a teraz to już w ogóle będzie hit. No ale dam radę, nie mam wyjścia:nerd:
ja robię tak jak tylko dziecko się obudzi biorę do wanny, myję i czekam z kubkiem
lekarz mi powiedział że dzieci sikają zaraz po przebudzeniu

hej dziewczynki,

Aaaaale u nas ponuro... Dziewzcynki, chcialabym cos pozytywnego napisać, ale ten tydzien jest taki feralny dla mnie że szok. Co krok spotyka mnie tragedia i ja się podpinam pod tego psychologa :-(

Mam nadzieję, że Martynka będzie dzielna i szybciutko zareaguje na leki. Kasiu - trzymamy kciuki!!!!!

Wiki, a jakie bralas specyfiki homeopatyczne? One są specjalnie dobrane do danej osoby czy po prostu jakies na skołatane nerwy?

reklama
hej dziewczynki,

Aaaaale u nas ponuro... Dziewzcynki, chcialabym cos pozytywnego napisać, ale ten tydzien jest taki feralny dla mnie że szok. Co krok spotyka mnie tragedia i ja się podpinam pod tego psychologa :-(

Mam nadzieję, że Martynka będzie dzielna i szybciutko zareaguje na leki. Kasiu - trzymamy kciuki!!!!!

Wiki, a jakie bralas specyfiki homeopatyczne? One są specjalnie dobrane do danej osoby czy po prostu jakies na skołatane nerwy?
jak już kiedyś pisałam mam lekarza homeopatę u którego leczę dzieci i powiedziałam mu jak się czuję a wtedy to było tak nasilone, że P siłą wyciągał mnie z domu
najgorsze były zawroty głowy i jeszcze doszedł ból głowy u mnie co mnie nigdy głowa nie boli
i wydaje mi się że zaczeło się to łączyć z jakąś depresją bo dni wyłam i nie mogłam przestać
a i największy hit ten homeopata kazał mi przestać pić kawę to było najgorsze, ale już od 0,5 roku nie piję na początku zastępowałam ją inką a teraz nie mam takiej potrzeby nawet jak jestem w kawiarni

Do góry