reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
widzę,że mowa tutaj o fryzurkach na całego..........też bym coś zrobiła........ale ostatnio bardziej chciałabym poprawić kolor,niż moje włosy obcinać.........no ewentualnie troszkę podciąć końcówki:tak:

chociaż idealnym rozwiązaniem byłoby dla mnie
taki kolor:
cgfryzurkarm5.jpg

a taka fryzurka(tylko z grywką:
doaprwml2.jpg

Z tematow przyjemnych wlosowych:-p
Moj wieczny cel Trinny z 'Jak się nie ubierac':

3714_large.jpg

hfeet22.jpg

1179229563657.jpg

Teraz juz na bank musze dotrwac :cool2:Ni ema innej opcji:sorry2:

No Gazela siada na fotel fryzjerski:tak::tak::tak:

Dobrze, ze chorowitki juz troszkę lepiej:tak:

Hej babki,
U nas chyba zaczyna się poprawiać. Julka śpi, od kilku godzin nie robiła kupy (wcześniej było ich 8 :baffled:) więc smecta działa. Mnie zaczyna napitalać równo gardło, ale to już nieważne:sorry2:, żeby tylko temu małemu skarbowi przeszło.
Dziś lekarka stwierdziła, że to nie angina i nie kazała podawać już antybiotyku na noc:confused: W sumie to trochę dziwne, bo Julia brała go 2,5 dnia i teraz mam tak przerwać nagle? A jeśli będzie nawrót choroby?

Widzę u Was optymistyczne tematy: komody, fryzjerzy, kolczyki, obiadki:szok:
Zazdroszczę:sorry2:
Jestem w stanie regularnej wojny z moim łosiem więc nic z tych powyższych tematów nie wchodzi w grę.

Elfik
a te nitki w kupie Nisi to nie są może od węgla? Julka miała dziś po wczorajszym węglu takie czarne strzępki :zawstydzona/y::-(. Co z tym Twoim serduchem, martwię się:zawstydzona/y::-(
Edziu trzymam kciuki za poprawe !!!!!!
Nie wiem co z tymi nitkami ale na ww zrobie te badania
A serducho nooo kiepsko ale moze jak sie wiosennie zrobi to mi minie?

elf sliczne kolczyki, szczegolnie te 2 :tak::tak:

Elfik super kolczyki :-), zwłaszcza te drugie mi sie podobają :tak:
.

elfik kolczyki świetne
mówisz że Weronika lepiej je to dobrze - Julia w sumie też - choć dzis ma dzień postu ale jest ich mniej niż było,
oby Twoje serduszko się unormowało :elvis:
Te drugie tez mi sie podobaja najbardziej i byly najdroższe :tak: ale piękne wiec warto :tak:

Melll z tym jedzieniem Weroniki to roznie tez bywa, teraz po chorobach schudla strasznie i waży 11 kg z groszami :szok: wioec mam nadzieje,że apetyt bedzie miala przynajmniej tak dlugo zeby te swoje 14 kg nadrobic :tak:
Daje tez malej multi sanostol ten bez cukru i zauwazylam ze od tego czasu jej sie apetyt poprawil, zaczela tez jesc warzywa :szok::szok::szok:

W temacie fryzjera- ja wytrwale zapuszczam i obcinam tylko grzywke :tak: czekam na taką dlugosc do ramion a wtedy sobie je wystrzępie :tak: tak mysle w maju :tak:
Gazelko trzymam kciuki i czekam na efekty :tak:

reklama
Do góry