reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfik apetyczna ta zapiekanka(mniam).Ja roie jedak ziemniaczki duszone i paluszki rybne.A jadłyście kiedyś kotlety sojowe a`la schabowe-bo u nas to jest teraz hit,dzieciaczki mje przepadają.Ostatnio nawet dostałam gulasz i flaki sojowe,rewelacja.

Elfik apetyczna ta zapiekanka(mniam).Ja roie jedak ziemniaczki duszone i paluszki rybne.A jadłyście kiedyś kotlety sojowe a`la schabowe-bo u nas to jest teraz hit,dzieciaczki mje przepadają.Ostatnio nawet dostałam gulasz i flaki sojowe,rewelacja.
Ja jadłam takie kotleciki :tak: ale to było dawno, robiłam je z sosem grzybowym i były pyszne :tak:
ciekawe czy Weronika zjadłaby takie coś hmmm :confused:

ja juz sprawdziłam wszystkie te wyroby, sa pyszne i Kubus tez je lubi ( zreszta czego on nie lubi hihih), mam teraz kostke sojowa, mozna z niej robic pyyyszne gulasze:sorry2::sorry2:

u nas dziś pulpety w sosie koperkowym, kasza gryczana i buraczki :cool2::cool2::cool2:

elf sliczne kolczyki, szczegolnie te 2 :tak::tak:

gazelka juz po fryzjerze czy jeszcze przed :confused::confused:

Cześć :happy2:

Nisia popija sok porzeczkowy :tak:;-)

Chciałam Wam sie jeszcze pochwalić, ze pod wpływem naszej ostatniej rozmowy kolczykowej mam znowu nowe nabytki :-):-p:-p
293815946_3

292557813

czarneminifw5.jpg

Elfik super kolczyki :-), zwłaszcza te drugie mi sie podobają :tak:

Elfik tak Ci serduszo nawala-szok! Trzymaj sie babeczko.A wiecie co mnie ostatnio bardzo boli głowa,ale tak dziwnie z jednej strony i w jednym miejscu...Bardzo boję się zrobić badanie i sprawdzić co to jest.Bo mam wrazenie ,ze tetniak jakiś albo co.

nie żartuj, jak Cię niepokoi ta głowa to rób badania i to szybko!!! Będziesz miała psychiczny spokój, że to nic takiego.

przed, ide dopiero na 18.30 :-)

trzymam kciuki za efekt;-)

Hej babki,
U nas chyba zaczyna się poprawiać. Julka śpi, od kilku godzin nie robiła kupy (wcześniej było ich 8 :baffled:) więc smecta działa. Mnie zaczyna napitalać równo gardło, ale to już nieważne:sorry2:, żeby tylko temu małemu skarbowi przeszło.
Dziś lekarka stwierdziła, że to nie angina i nie kazała podawać już antybiotyku na noc:confused: W sumie to trochę dziwne, bo Julia brała go 2,5 dnia i teraz mam tak przerwać nagle? A jeśli będzie nawrót choroby?

Widzę u Was optymistyczne tematy: komody, fryzjerzy, kolczyki, obiadki:szok:
Zazdroszczę:sorry2:
Jestem w stanie regularnej wojny z moim łosiem więc nic z tych powyższych tematów nie wchodzi w grę.

Elfik
a te nitki w kupie Nisi to nie są może od węgla? Julka miała dziś po wczorajszym węglu takie czarne strzępki :zawstydzona/y::-(. Co z tym Twoim serduchem, martwię się:zawstydzona/y::-(

hello:-)

my dzisiaj prawie całe dzień na dworze:tak:niestety nie było mowy o placu zabaw,bo tam wszędzie MEGA BŁOTO:baffled::no:

Gaazelka a widziałaś ten prgramik z dopasowywaniem fryzurek

Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur

i znów mnie bierze na obcinanie a miałam zapuszczać :-p

e mamo dobrze że Juli lepiej - trzymaj się :elvis:

elfik kolczyki świetne
mówisz że Weronika lepiej je to dobrze - Julia w sumie też - choć dzis ma dzień postu ale jest ich mniej niż było,
oby Twoje serduszko się unormowało :elvis:

reklama
Do góry