reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelka, a ile to kasy???
Już to kiedyś pisałam, więc się powtórzę, ale ja NAPEWNO zaszczepiłabym drugie dziecko. Ten rotawirus to jest straszne cholerstwo. Dopóki człowiek nie ma z tym styczności, to nie zdaje sobie sprawy, jak dziecko się męczy w trakcie. Nie chcę cię na siłę namawiać Dorotka, ale... a w sumie to chyba cię chce namówić :-)
Hihih, jestem przekonana ;-) W sumie nie wszystko przeklada się na pieniądz. Zdrowko najważniejsze.
Ta szczepionka kosztuje w sumie ok. 700 zł. A biorącpod uwagę koszt reszty skojarzonych, to koszt szczepien zaczyna przechodzić w tysiące złotych
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
czesc dziewczynki :-):-)
gazelko jakos Ciebie ostatnio mało, zdawaj relacje co tam na froncie sie dzieje
Joasiu, zmęczona jestem trochę. Poza tym muszę w domku porobić to i owo. Teraz dodatkowo z Jagódką chozimy po lekarzach, bo pediatra nawymyślała różnych rzeczy.
Czy macie pojęcie co może oznaczać, że dziecku trzęsą się usta? Nie jest to z zimna - ale wygląda albo jakby malutka się bała, albo bardzo marzła. Wg mnie to po prostu niedojrzałość układu nerwowego, ale wg pediatry musimy isc do neurologa i nie chcieli nam przez to zrobić szczepień wczoraj.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
babki zobaczcie co znalazłam na portalu naszaklasa.pl
hihihihhi to ja w 1991
( na gorze, głupia mina, sukienka z pieskiem )
O, skoro już jestes w portalu, to.... ;-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
O, skoro już jestes w portalu, to.... ;-)
juz od marca tego roku
dziekuje za zaproszenie
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elf, dentysta dentysta, ale po nim miał byc fryzjer:-(
elfiko
lipcowe mamy ´05
Fajowy jest ten portalbabki zobaczcie co znalazłam na portalu naszaklasa.pl
hihihihhi to ja w 1991
( na gorze, głupia mina, sukienka z pieskiem )
ja sie dzieki niemu dowiedziałam,że jedna moja koleżanka z podstawówki urodzila niedawno dziecko i mieszka blisko mnie a druga wyjechala do Chicago
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Fajowy jest ten portal
ja sie dzieki niemu dowiedziałam,że jedna moja koleżanka z podstawówki urodzila niedawno dziecko i mieszka blisko mnie a druga wyjechala do Chicago
ja też sie parę fajnych wiadomości dowiedziłam dzięki portalowi,a i mamy gdzie nasze spotkaniowe foty wlepiać;-):-)