reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to teraz moze ja, wyspana, po kolacji z ożywionym lekko umysłem moge Wam napisac, co zawiera moja kosmetyczka ;-):-)

1. Ciało: myje sie zelem pod prysznic Palmoliwe Thermal Massager SPA, uwielbiam go, pachnie rewelacyjnie, ma malutkie drobinki peelingujace i cudowny kolor.
product.jpg

balsamy: Jonson Holiday Skin od czasu do czasu jak widze ze troche blekne :-). seria rozowa SSS Avon ( mam zel pod prysznic, balsam i oliwke w sprayu) i ostatnio cudownie pachnacy balsam do ciała Aquolina Latte Corpo o zapachucukru pudru.
270397671

lubie sie nim ciapac, pachne wtedy jak ciacho z kremem..........no i dalej same sobie dopowiedzcie ;-);-):-p:sorry2:
Seria antycellulitowa Eveline ( peeling i serum wyszczuplające) naprawdę działa na mnie, no może nie czyni cudów ale skora naprawdę ładnie wygląda:-p
slim_zel.jpg
slim_serum_wysz.jpg

Make-up: podkład Elisabeth Arden , w stylu make-up no make-up, poeknie rozswietla i wygładza skore ( dostałam go w prezencie, bo narazie mnie na niego nie stac:-p) czasem krem rozświetlający z Avonu ( ten bardzo lubię, i ma bardzo przystępną cenę)
268649439

korektor pod oczy i do małych niedoskonałosci na twrazy Clinique ( dwa kolory jasny i ciemny bez), tusz pogrubiajacy Margaret Astor Air Max, daje efekt sztucznych rzes :-):-)
13211.jpg

Cienie do powiek to przeważnie Inglot, Avon, mam jeszcze swoj ulubiony perłowy cien Estee Lauder. Uzywam jeszcze kredki do powiek czarnej i grafitowej, konturowki, błyszczyku i pomadek wszystko Inglot.
Ostatnio chciałam zakupić jakiś puder brązujący, pani w kosmetycznym poleciła mi taki Vipera "Art of Color"cena była okazyjna, wzięłam i jestem baaardzo zadowolona, super pachnie ( przypomina mi zapach pudru mojej mamy :sorry2:). Jasny pięknie usuwa świecenia i matuje a ten brązowy z drobinkami super podkreśla kości policzkowe.Jest zapakowany w fajne pudełeczko i ma bardzo fajna gąbkę do aplikacji. Polecam!
art_of_color203.jpg

Dłonie i paznokcie: krem do rąk Garnier Skoncentrowany Krem Regeneracyjny
0e2f7b720130694ee68776a1c59ca563130x130.jpg

do nog zamierzam kupic ten sam krem do kasia k Sholla .
Paznokcie to przede wszystkim tezInglot, lakiety i ta odzywka z jedwabiem.
Musze jeszcze zakupic cos do skorek.
Włosy: szampon i odzywka Timotei z wisnia i bawełna, serum z jedwabiem Abisilk
267990109

musze zakupić jakieś ampułki albo maskę do włosów farbowanych, co polecacie :confused::confused:
Zapach to narazie Puma Woman, dezodorant i woda toaletowa ( prezent od łosia)
469_1__1__1__2430_4633828970724.jpg
469_1__1__1__4382_466fdf05dd30a.jpg
469_1__1__1__4382_466fdf05dd30a.jpg

Antyperspirant Rexona Cristal.
Aaa i zapomniałam o kremie Ziaja z masłem kokosowym do twarzy, poprawia koloryt skory i fajnie pachnie.

To chyba tyle.............jakby mi sie przypomniało bede pisac hihih :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
wczoraj wieczorkiem podczytywałam, ale juz nie mialam siły odpisać, a teraz juz nie pamiętam niczego.. Zakręcona jestem ostatnio :sorry2:

a ja dzisiaj weszlam na wage i mam juz mniej niz jak zaszlam w ciaze :happy:
co mnie bardzo ucieszylo :-)
O rany Lilka. To niezły rezultat :szok:

drogi dalej sa ok,ale ta nasza gora mnie teraz przeraza..
Lilka, ja mam to samo jak zawożę Maćka do babci, tyle że ja mam dwie dóry z serpentynami. W dodatku babcia mieszka poza miastem, więc w zimie drogi są odśnieżone i posypane solą tylko do granicy miasta, w związku z tym na tych górkach jest normalnie lodowisko.:angry: Ostatnio przez te śniegi na nowo zaczęła mnie stresować jazda samochodem :no: Do tego dzisiaj jeszcze doszły mega mgły, u nas widoczność jest na jakieś 20 metrów.

czesc babinki :-):-)

jak tam samopoczucie???
u nas piękne słoneczko i chyba zaraz wybierzemy sie na spacer :-):-)

gazelka i jak tam samopoczucie???

edziu łer ar juuuu?? Jak Julinka sie czuje??

Trochę nadrobiłam i z tego co zapamiętałam, to chciałam napisać Nianii, że moim zdaniem (zresztą chyba jak większości z nas) zdecydowanie najlepiej jest ci w ciemnych włoskach. Wyglądasz super a rozjaśnianie wybij sobie z głowy :-)

No i moja kolej na kosmetyki:

• Twarz: na dzień, na noc + pod oczy ostatnio seria Olay
olaybq6.jpg

• Podkład: kupiłam Infallible L'Oreala pierwszy raz, ale szczerze powiedziawszy nie jestem za bardzo zadowolona. Jest strasznie gęsty i czuję się, jakbym miała maskę na buzi. Natomiast bardzo lubię Maybelline - Wonder Finish
infalliblemq0.jpg

• Do ciała: Meczko nawilżanie + ujędrnianie L'Oreal Nutrilift
  • Pod prysznic: Nivea Olejek pod prysznic Natural Oil - Uwielbiam go!!
  • Maseczki: generalnie mam ich jakieś 10, ale najbardziej lubię Koralową maseczkę głeboko nawilżająco-dotleniającą z tej serii:
sorayapa9.jpg

• Włosy: niestety Head&Shoulders bo tylko po nim nie mam łupieżu :zawstydzona/y:
  • Z kosmetyków kolorowych mam czarną kredkę i tusz do rzęs Revlon Color Stay

No dobra, jestem:zawstydzona/y:
Joasiu :elvis:

Miałam ostatnio kilka gorszych dni i chociaż troszkę Was podczytywałam to nie byłam totalnie w nastroju żeby cokolwiek odpisać:sorry2:
Pamiętam tyko tyle, że muszę podziękować Karin i Anusi za komplementy dla Julciaka;-):tak:

Widzę, że wałkujecie temat kosmetyków:happy:
U mnie najlepiej sprawdza się domestos do wc, cilit do wanny, cif cytrynowy płyty elektrycznej, pronto z woskiem pszczelim do mebli, sidolux do paneli, clin z alkoholem do szyb i luster, persil do prania i silan do płukania:sorry2::-p:-p:-p
To mój zestaw bez którego żyć nie mogę:-p:sorry2::sorry2:
To mówiłam ja, zakurodomowana e-mama:nerd:

reklama
:-) 32 :-)

Cześć kobitki :-)

No właśnie, gdzie jest Edzia???
Z moich zródeł wynika ,że żyje i ma sie dobrze :tak: -tzn wczoraj tak było :tak:

U nas zero słońca i masa mgły :crazy: a zimnica taka,że szok
jak w taką pogode wychodzić na spacer ? Zamarznie ten mój mały ludek ;-)

Do góry