reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale stary materacyk "wygnieciony" moze być
+ kurz, roztocza żywe i martwe, ich jaja, włosy, naskórek i takie tam... ogladałam wczoraj Anthee :happy2:
kupiłabym nowy :tak:

reklama
w drugim opakowaniu Furaginum znalazłam ulotke!!!

wynika z niej ze w pierwszym dniu powinno sie zazyc 8 tabletek w czterech dawkach

no to jedna dawke połknęłam...mam nadzieje ze nie przesadziłam :confused::sorry2::cool:

Nianiu ja mam dla Hani wogole nowe lozeczko bo Mileny zostało w PL
i z nowym materacykiem

nawet jakbym miala tu lozeczko po Milenie to materacyk tez bym nowy kupiła

ogolnie chodzi o roztocza i takie tam chyba:sorry2:

czemu? Może jak przesikany to rzeczywiście trzeba by nowy ale jak nie to chyba nie ma potrzeby :confused:

ale stary materacyk "wygnieciony" moze być
+ kurz, roztocza żywe i martwe, ich jaja, włosy, naskórek i takie tam... ogladałam wczoraj Anthee :happy2:
kupiłabym nowy :tak:

No własnie czyli jednak nowy :tak::tak::tak:

Jeju jak sobie pomyślę o tym wszytskim to ja juz nic nie pamietam :szok:
Gazelka jak sie zorganizujesz musze przyjechac do Ciebie na przypominający kurs :cool2::-p

Siedzę i ćwiczę mięsnie kegla :ninja2::ninja2::ninja2::yes::-p

Poza tym w kwestii ćwiczeń. Oszalałam na pukcie cwiczeń dla kobiet w ciazy. No jeszcze tak nie miałam. Juz się nie mogę doczekac nastepnego razu :cool2: Słowo daję.
I cholernie się z tego cieszę, bo wiem, ze jak wpadnę w ten rytm to bede potem chodzić z Marcelkiem i ćwiczyć w klubie Aktywnej Mamy :-):tak:

PS> Odpadnie mi wtedy conajmniej jeden powód depresji poporodowej - gruba dupa i tego typu akcje

o matko :szok::szok:
Cześć laski :cool2:
oszalałyscie kobity czy co? Pisza pisza w robotach nic nie robią :-p w domach nic nie robią :-p

niektore nawet cos wspominały ,ze jak dziecko pojdzie spac to beda pracowac a teraz nabijaja posty żeby elfik miał co czytać :dry:
Zimno jak fiks Anusiowy ( zdrówka Anusia)
Lilka idz do lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nienawidze zimy i jak Bóg da to następna juz spędze daleko od tego kraju ktoregonie lubie i tyle
ide na zakupy wydac troche kasy a potem będe ciacho piec
Poczytam wieczorem bo teraz nie mam czasu

Baby - zwariowalyscie - ja mam dwojke dzieci dzis na glowie (opiekunki dzis brak), a wy tyle piszecie.
Nianiu potwierdzam Klaudie - mamy nowy materac
E-mamo - pewnie sie rozminiemy:no: w tym Zakopanym (jak zwykle:-p)
Martusiu - zapraszam na wizyte w naszym malenkim przedszkolu domowym:-)

O chorobach sie nie wypowiem bo nie jestem w nich obeznana - polecam lekarzy;-):-)

reklama
Ale mi dobrze. Uczennica zachorowała i zadzwoniła, że nie przyjdzie. Jestem sama w domku, więc wskoczyłam sobie pod prysznic, nigdzie się nie spiesząc zrobiłam peeling wszędzie gdzie się dało, a teraz siedzę w szlafroczku z maseczką nawilżająco-dotleniającą na mordce i wyglądam mniej więcej tak :rolleyes: Uwielbiam moich uczniów :-)
oj musze sie i ja wziac za taki salon pieknosci:tak::tak:

szymek wlasnie mi siedzi na kolabach i co kilka sekund wykrzykuje "o cicia", "noe ma cicia" i wskazuje palcem zdjecia w waszych podpisach:-)

Do góry