nenius
Przyjaciółki 2008
BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Wygrała pani talon na balon
Ucięłam swoja suknię ślubną i zrobiła mi się fajna sukienka wieczorowa :-)
ale biała ona jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Wygrała pani talon na balon
Ucięłam swoja suknię ślubną i zrobiła mi się fajna sukienka wieczorowa :-)
Nieee, ecru czy jak to się tam pisze :-)ale biała ona jest?
Nieee, ecru czy jak to się tam pisze :-)
ciekawa jestem jak teraz wygląda....![]()
Pamiętam, że Ania G, pisała, że kupuje nowy.Aaaaaa bo zapomniałam zapytać, podwójne mamy czy materacyk do łożeczka macie nowy czy stary ? Czytałam gdzies ze dla drugiego dziecka powinien być nowyale nie wiem czy to prawda ?
Jak mi ktoś jutro zrobi fotkę, to wkleję :-)
Cześć dziewczyny :-)
Muszę troche ponadrabiać........
Ale przede wszyskim wszystkiego dobrego dla Lilki. Obyście byli bardzo szczęśliwi w nowym mieszkanku razem z dwiema ślicznymi córeczkami!!!!!!!!!!!!!!!!
Olivia, dziękuję:-)
najgorsze jest to, że nerka boli coraz bardziej, biorę od wczoraj Furaginum, ale jakos nie pomagaBól mi promieniuje na połowe pleców:-( od kilki lat mam problemy z nerkami, ale juz dawno mnie tak nie bolało jak dzisiaj:-
-
szok:
Hej!
Laski a to nie jest tak, że jak się pojawi białko w moczu to jest to oznaka zatrucia ciążowego? W każdym razie z tego co pamiętam to mnie mój gin pod koniec ciąży straszył, że mam zatrucie ciążowe bo byłam już strasznie "utyta" a badania moczu na to nie wskazywały. Wtedy się mocno puchnie i to chyba jest niebezpieczne dla dziecka. Nie wiem jakie leczenie się stosuje ale na pewno nie ma co tego lekceważyć. Na Twoim miejscu Lila poszłabym czym prędzej do jakiegoś lekarza i spróbowała to wyjaśnić, ewentualnie może przynajmniej konsultacja telefoniczna z jakimś ginekologiem w Polsce? Przecież można podać wyniki badań przez telefon i opisać sytuację? Tak czy inaczej mam nadzieję, że to nie jest nic poważnego. Trzymam kciuki za Ciebie i Hanię:-)
u nas nie sypie...u nas WALI śniegiem i juz jest biało![]()
Cześć
Liluś, dołączam się do najserdeczniejszych życzeń dla Ciebie :-) Wszystkiego dobrego z nowym kraju, żeby Wam się życie ułożyło. I wielu radości z dwójki dzieci :-):-):-) Wielkie buziaczki dla Ciebie ciężarówko ;-)
Babeczki, drugie dziecko to rewelacja. Tak jak pisała Ania - życie jest pełniejsze (bardziej wypełnione obowiązkami). Dodatkowym bonusem i nie do przecenienia jest większa dojrzałość do macierzyństwa. Ja przy Macku byłam barzdiej taka oschła. Teraz mam w sobie tyle ciepła do malutkiej. Mogę o Niej cały czas mówić, przytulać, wpatrywać się...
Aaaaaa bo zapomniałam zapytać, podwójne mamy czy materacyk do łożeczka macie nowy czy stary ? Czytałam gdzies ze dla drugiego dziecka powinien być nowyale nie wiem czy to prawda ?