reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tak po krotce o Alusiu :-p

Ja nadal szukam pracy. czasem jestem totalnie zrezygnowana i moglabym wyc, innym razem optymizm powraca. Zebym chcoc wiedziala, ze wreszcie to moje starania beda nagrodzone :-(

Ok to tyle na poczatek, zobacze na poboczne watki.
Chlopaki spia to tyle mojego :tak:

reklama
Ni i przeleciał prawie cały dzien :cool:
Hejo laski
zaglądam na moment bo dzisiaj dzień zakupowo-sprzątaniowo-odwiedzinkowy :-)

U mnei tez tak samo, oprócz sprzatania :happy2::happy2::happy2:

Była u kumpeli która ma 4 miesieczną córeczkę (pierwsze dziecko) zrobic jej terpię wstrząsową i wyciągnać za uszy z baby blues.
Zabawiłam sie wiec w Tracy :cool::cool::cool: i odrazu laska zaczęła inaczej gadac :-)

Dostałam o niej całą wielką siatę ciuchów ciążowch trallalalala:-)wiec fajowo.

Potem zaliczyłam pare sklepów i tak :

leża obok czarne kozaki :ninja2::wink: czarne krótkie spodenki ciązowe :-pleginsy i rajstopy dla kobiet w ciązy :cool:
oraz seria nowych majtek i stank na moje mega cycki :cool:

Witam sie z Wami kochane moje Lipcoweczki, po dlugiej (znowu) przerwie.

Poczytalam co u was ale tylko parenascie ostatnich stron :rolleyes2:
Gazelka juz tak bliziutko finiszu, ze az mnie dreszcze przeszywaja.
Ania.g juz ma takiego duzego Piotrusia, jejku kiedy ten czas zlecial.
Karin sie pojawila i to z nowym bobo pod serduszkiem.

Wogole tak milo mi tu wrocic. Brakowalo mi was i w myslach pisalam posty, (na serio) To juz taki nalog, nie do opanowania ;-)

Nianiu to jednak chlopczyk a nie Gabrysia, jestescie pewnei w 90% ?

Jak dla mnie to Max i Mikolaj. Mnie sie strasznie Mikolaj podoba
Marcel kojazy mi sie z Marcelim -szpakiem :-p

Martusiu jestesmy pewni na 60% no max 70%. Ale wolałam nastawic sie na chłopca, dla dziewczynki miejsce zawsze bedzie :-p

Fajnie ze znów jestes :elvis:

Czyli jednak dziewczynki stawamy na Marcelka :-):-):-)

Brunetka jezscze masz klika dni. Mnie własnie podoba sie połączenie Max i Marcel albo Mateusz i Marcel :-)

Dobra zdrzemnęłam się a teraz lece do wanny po jak łoś wróci to chyba znów do kina dzis :happy:

Dzień Dobry :-)
Martusiu nareszcie sie odezwałaś! Myślałam ostatnio o Tobie :tak: Zaglądaj częsciej bo bardzo tutaj Ciebie brakuje :tak:
Cześc Gazelka- jeszcze w podwójnej całości :-) ( ja dzien przed cc byłam juz w szpitalu i objadałam sie ciastem czekoladowym , do kolacji- potem dieta )

Cześc Gazelka- jeszcze w podwójnej całości :-) ( ja dzien przed cc byłam juz w szpitalu i objadałam sie ciastem czekoladowym , do kolacji- potem dieta )

:-D:-D:-D

U mnie dziś miala być dieta "lekka", ale co to znaczy? Jem więc wszystko to, czego nie będę mogła po porodzie :-) Żeby nie żałować.
Ach drugie macierzyństwo, to już takie świadome, człowiek wie jak o siebie zadbać :cool:

:-D:-D:-D

U mnie dziś miala być dieta "lekka", ale co to znaczy? Jem więc wszystko to, czego nie będę mogła po porodzie :-) Żeby nie żałować.
Ach drugie macierzyństwo, to już takie świadome, człowiek wie jak o siebie zadbać :cool:
Jedz jedz:tak:nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:tak:

Pewnie dzis już maksymalnie tragają Toba emocje, co?A moze juz traktujesz to rutynowo:-p:cool:?

Trzymam kciuki za jutro, za Ciebie i Jagódkę.I zazdroszcze.Ja tu bede sie jeszcze miesiąc turlać w zaawansowanej ciązy:tak:.

Ps.Robie ciacho z gruszkami, jak wyjdzie wkleje przepis, bo ponoć ma być rewelacja:-)

Jedz jedz:tak:nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:tak:

Pewnie dzis już maksymalnie tragają Toba emocje, co?A moze juz traktujesz to rutynowo:-p:cool:?

Trzymam kciuki za jutro, za Ciebie i Jagódkę.I zazdroszcze.Ja tu bede sie jeszcze miesiąc turlać w zaawansowanej ciązy:tak:.

Ps.Robie ciacho z gruszkami, jak wyjdzie wkleje przepis, bo ponoć ma być rewelacja:-)

Rutyna przy drugim? Hihih, jeszcze nie :) Ale czuję się inaczej niż przy Macku. Przy malym bylam chyba bardziej podekscytowana tak na plus, ale też bardziej się bałam niewiadomej. A teraz ... boję się już konkretnych rzeczy. I tego, że nie będę mogła delektowac się macierzynstwem dla Jagusi, bo np. Maciek dostanie buntu dwulatka. Takie głupotki ;-)

W każdym razie coraz bardziej jestem ciekawa malutkiej, jak wygląda i na ile moje dzieci będą rózne. Ciekawe jak bardzo będę zaskoczona. Maciek jest dość ułożonym maluchem, z którym już mamy swoją stabilizację. Czy Jagódka też da się ułożyć czy będzie przeciwieństwem malego? No i inna płeć - czy to będzie inne doświadczenie choćby z tego powodu?

Ja widzicie, mnóstwo strachów i wątpliwości. Ale już tęsknię za królewną :happy2:

reklama
a tak wogóle to nic mi sie nie chce dzisiaj cały dzień przeleżałam przed TV :-p:dull::dull: :dull:
u Krzysia bunt osiągnął chyba [unkt kulminacyjny ja już mam dość, Piotrek chyba nie przechodził tego tak intensywnie :szok:

Do góry