reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej :-:)-:)-(
nie mam już ciasta od Elfika :-:)-:)-(
nie mogę sie włączyć do dyskusji o cc i o tym kto mi podawał dziecko w nocy, rano i wciągu dnia, kto chodził po zakupy, z Julką do przychodni, zmywał gary, prasowal ubrania i składał łóżka. Kto tachał wózek kilkarazy dziennie na parter z 3 pietra. Kto mnie podtrzymywał na duchu.

no to ide po kawę/melisę. jeszcze sie nie zdecydowałam :-(
Elfiku - zostało jeszcze coś w tej butelce z niedzieli?????? :confused: to poproszę...
Elenko ja prosze spowrotem mi sie w avatarku pokazac
Butelka jak zostala tak stoi wiec przyjezdzaj choćby dzisiaj :elvis::elvis::elvis:

Rany Gazelka, ja codziennie rano wstaje i sobie myślę o tobie. Czy to aby nie już?? :-)

Ale mi miło, hihih Wczoraj miałam fajny dzień - zadzwoniło do mnie mnóstwo ludzi i sie dopytywali o Jagódkę. Łącznie z takimi dawno niewidzianymi osobami, co do których nawet nie byłam pewna czy wiedzą o ciąży :-D:-D:-D

A najlepsze jest to, że kilku osobom się śniłam. Trochę mnie to przeraziło :szok::szok::szok:

oki uciekam
plan na dzisiaj:
-ugotować ogórkową
-zrobic łozeczka dla konika i krowki bo... w nocy majzną mamusiu im japki :szok: musą miec kocyki mamusiu :szok: i podusie :eek::rolleyes:
-posegregowac Nisi rajstopki i skarpetki bo jzu powyrastała z polowy
- upiec muffiny z groszkami czekoladowymi :tak:
wiec miłego dnia dziewczyny!!!

Klaudia - oczywiście, z emożna! Myslę, ze nadaje sie do tego każdy rodzaj mięsa, który da sie pokroić na plastry, trzeba tylko odpowiednio dostosować czas pieczenia :tak:
Elfiku - ambitny plan :-D:-D:-D i chętnie przyjadę do Was znowu, tylko boję sie tego co będzie po powrocie ;-)
Julia dziś rano przy śniadaniu mówi " Nisia bajdzo śmuta, bo tatusia nie ma. Dzie jeśt, pjacy? Nie pacie Nisia, nie pacie" :-(

a no własnie śniadanie - juz zupełnie nie mam pomysłu co dawac Julce na śniadanie :sick: wczoraj zrobiłam tosty francuskie z przepisu Elfa i zostałam totalnie zlana przez dziecko i męża :confused2: jakieś pomysły???

reklama
uffff jak ja teraz nie lubię zakupów, szczególnie z moim dzieckiem............:happy::happy::happy:

dorotka ja tez myślę o Tobie teraz codziennie, wczoraj nawet rozmawialiśmy z R ze trzeba sie będzie wygrać na parapetówo-pępkowe hehe, wiec jak odpoczniesz i ochłoniesz to mamy chęć sie wprosić!!!
uważaj na Siebie.....a Maciusiem sie nie przejmuj, mądry chłopaczek, będzie czuł jak ma sie zachować.

Do góry