reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Julka chyba symuluje:zawstydzona/y:;-), uszy ma czyste, oskrzela też, ma początki kataru no i to by było na tyle. Mam nadzieję, ze nic się z tego gorszego nie rozwinie.
Zaszczepiłam się pw grypie, przynajmniej tyle załatwiłam:sorry2:

to dobrze, że jednak z uszkami ok :-D

a najlepsze zostawiam na koniec:
ZNALAZLA SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

torba sie odnalazla i jest juz w ostrowcu. w niedziele bede miala w domu. uffff
teraz to by mi sie jjeszcze te tysiac euro moglo cudownie odnalezc:tak::sorry2:

no super!!!!!!!!!!!! Bardzo sie cieszę :-)

A dla wszystkich chorowitków - duuuuuuuuuuuużo zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Niania a jak jest u Ciebie? jakieś mdłości? senności? lub inne niedogodności?:sorry2:;-)

Mdłości czasem, ale generalnie niet :cool2:
Sennosci ooooo tak :tak: na maksa :tak: A to nowosc jak dla mnie, bo z Maksem tak nie mialam.

Gabryśka jakaś toleranycjna wydaje sie być :sorry2:;-)

Mam tylko jazdy hormonalne popadam w mega zachwyt i bujanie w obłokach jak to jest fajnie, a na drugi dzien płacze (wczoraj:sorry2:), ze jestem uziemniona :shocked2: a ja przeciez chce tańczyć, pic driny, szaleć i to w dodatku szupła hihii :sorry2::sorry2::sorry2:

A to to jakoś myslę, ze to bedzie jednak chłopczyk :happy: Staram sie przyzwyczaić, ze to chłopczyk:sorry2:

No ale brzuch to juz mi widać :tak::-)Zwłaszcza bokiem i zwłaszcza wieczorami :tak:

Dzieki za pamięć :-p

aniu bedzie Gabrycha.........ja cos tak czuje!!!:-p:-p:sorry2::sorry2:

dzien zaczyna sie obiecujaco, właczyli CO....................mmmmmmmmm
lubie moje stare, żeliwne kaloryferki :cool2::cool2::sorry2::-p:-p:-):-)

hejo :happy:

Pierwsza :cool2:

Kurde nie jestem w temacie co z Lili chatą ?:shocked2: Ale wnioskuje z komentarzy ze jakas lipa:sorry2: Co za pojeb.... życie :baffled:

Niania w skrocie: mamy dom od Pakistana-cwaniaczka,ktory umowe najmu podpisał z nami na 5 lat a po 4-ch miesiacach dowiadujemy sie ze nas sprzedał :baffled:
teraz mamy 2,5 miesiaca na ewakuacje:angry:
fajno nie??

Lilka - współczuję przebojów z mieszkaniem i takiego zaangażowania Karlosa jakie wykazuje :dry::dry::dry::dry: po wczorajszym wieczorze powtórze to co pisałam wcześniej: oni są stworzeni do wyższych celów :angry::angry::angry::angry:

no racja...wyzsze cele :baffled:
jak pisałam wczoraj mam w d..e szukanie mieszkania (bo ja szukam a on nawet nie raczy zadzwonic jak ma)
no i od dwoch dni nie szukam :dry::cool2: ale przegladam hehe ogłoszenia i znalazłam az 3 ktore by nam pasowały!!!
oczywiscie pan Karol nie ma o nich pojecia bo....nie szuka :angry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja nie zamierzam go informowac :dry:
wczoraj dzien cały, po poniedzialku, brzuch mi sie stawiał,mimo ze byłam spokojna,ale emocje swoje zrobiły...dzisiaj na szczescie juz jest dobrze :happy:

ide pod prysznic z Milą

do pzoniej ;-)

U nas też włączyli wczoraj ogrzewanie :rofl2: Na razie dosyć nieśmiało, ale myślę, że dzisiaj się rozkręcą ;-)

wiecie co...dzis zaczelismy odpieluchowanie i na razie:
-1 siusiu na łóżko (potem mam tłumaczyła jak się czysci i sprząta siusiu)
-1 siusiu do kibelka w 99 % a w 1% na łóżko ...po powrocie do pokoju młody zobaczył ten 1% i woła: mama łap sciere- ja pierdziele taki młody a juz takie teksty ..
Haha, no nieźle z tą ścierą :-):-):-)
Trzymamy kciuki za wiesz co :-)

woła: mama łap sciere- ja pierdziele taki młody a juz takie teksty ..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mdłości czasem, ale generalnie niet :cool2:
Sennosci ooooo tak :tak: na maksa :tak: A to nowosc jak dla mnie, bo z Maksem tak nie mialam.

Gabryśka jakaś toleranycjna wydaje sie być :sorry2:;-)

Mam tylko jazdy hormonalne popadam w mega zachwyt i bujanie w obłokach jak to jest fajnie, a na drugi dzien płacze (wczoraj:sorry2:), ze jestem uziemniona :shocked2: a ja przeciez chce tańczyć, pic driny, szaleć i to w dodatku szupła hihii :sorry2::sorry2::sorry2:

A to to jakoś myslę, ze to bedzie jednak chłopczyk :happy: Staram sie przyzwyczaić, ze to chłopczyk:sorry2:

No ale brzuch to juz mi widać :tak::-)Zwłaszcza bokiem i zwłaszcza wieczorami :tak:

Dzieki za pamięć :-p
:-)

reklama
Nianiu z meiszkania :-)
z kraju jeszcze przez pare latek nie

ok ledwo usiadłam i juz musze isc
Milena ciagnie mnie do zabawy w klocki :happy:

Do góry