reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Olivia,jesli chodzi o oklepane imiona to nie wiem jak teraz w sumie jest,ale w mojej miejscowosci imiona ktore dla dziewczynki mi sie podobaja i miedzy ktorymi sie zastanawialiśmy, to nie sa nadawane prawie wcale,ale mowie o mojej miescinie :happy:
teraz ludzie własnie wymyslają

z twoich propozycji to Livia najbardziej mi sie podoba:tak:
a co do Kariny to w Norwegii jest imie Kari ktore podoba nam sie,i Karol wpadł na pomysł Karina,ale mi to imie sie nie podoba....kojarzy mi sie z kims :cool2:

u nas pojawiło sie nawet imie Blanca w rozważaniach
tez fajne ale Hania fajniejsze :cool2::-)
totalna burza mozgow:-D zgadzam sie z toba ze teraz ludzie wymyslaja z imionami. ja tylko kojarze ze w szkole sredniej mialam piec Mart, dwie Asie, dwie Anie i dwie Kasie!:tak::laugh2: i jakos mi zbrzydly. i dziecku bym nie dala! a Karina byla jedna i Olga jedna i Emilia jedna (i Agnieszka tez:-D)
ja tez tak mam ze niektore imiona mi sie kiepsko kojarza i nie ma zmiluj. np Agata. ale zauwazylam ze do niektorych sie przekonalam z czasem np Matylda albo Anita
ale Hania i atk najladniejsze!:-):tak:

kurna mam dzis tyle roboty przy komputerze ze juz mi oczy wyskakuja z orbit:no: z piec godzin nad tym siedze a to dopiero polowa:no: jakos nie mam mobilizacji do tej roboty. a co tam wkleje wam jeszcze zdjecie obiecane kilka dni temu

img0052ak5.jpg

podoba sie?:cool2:

no Gazelka! ja dzis nie spie, a ty nie rodzisz?!:dry:

Hej :)

Jeszcze podwójnie jestem ;-)

Łaaaaa, przeczytałam, że Gazelka prawie rodzi :szok::-):-p;-);-);-)A tak poważnie- miałam ciary..:sorry2::sorry2:

Ale widzę że dostarczam wrażeń :laugh2: Ponieważ od wczoraj doszły bóle jak na okres :sorry2:, dziś dzwonię do doktorka, żeby sprawdził co Jagódka wyprawia :tak: Wczoraj wyprałam wszystko co niezbędne i zaraz się biorę za prasowanie. Ale by był numer gdyby coś miało się pospieszyć - jeszcze nie jestem gotowa psychicznie :shocked2:

kurna mam dzis tyle roboty przy komputerze ze juz mi oczy wyskakuja z orbit:no: z piec godzin nad tym siedze a to dopiero polowa:no: jakos nie mam mobilizacji do tej roboty. a co tam wkleje wam jeszcze zdjecie obiecane kilka dni temu

img0052ak5.jpg

podoba sie?:cool2:

no Gazelka! ja dzis nie spie, a ty nie rodzisz?!:dry:

Oliviaa, czyżbyś podrywała mojego faceta ;-):-p
całkiem podobny do Dimitrisa :confused:

Kiedy zaczyna Ci się szkoła?

Hej :)

Jeszcze podwójnie jestem ;-)

Ale widzę że dostarczam wrażeń :laugh2: Ponieważ od wczoraj doszły bóle jak na okres :sorry2:, dziś dzwonię do doktorka, żeby sprawdził co Jagódka wyprawia :tak: Wczoraj wyprałam wszystko co niezbędne i zaraz się biorę za prasowanie. Ale by był numer gdyby coś miało się pospieszyć - jeszcze nie jestem gotowa psychicznie :shocked2:

Hejo:-)
Gazelka, a może to poprostu skurcze przepowiadające:confused:
a jeśli tak, to pewnie jeszcze przed Tobą ze 2 tygodnie 2w1;-)
ale masz rację, idz do lekarza i sprawdz co się dzieje z Jagódką i dlaczego tak szaleje:elvis::elvis::elvis: noi daj znać ofkors...

reklama
Do góry