reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobra uciekam spać, bo już pracuję od poniedziałku co niesamowicie mnie dołuje, bo jakoś taki mam nastrój i codziennie przychodzę wkurzona :wściekła/y: :wściekła/y:

a ostatnio hitem u Krzysia jest nowe słówko "k u r w a m a ć" wymawiane z wielkim namaszczeniem przez mojego dwulatka :eek::baffled::szok::zawstydzona/y:

dobranoc :-)

reklama
witam wieczorowo :)
nadrabiam :-)

baby czy ktoras z was bedzie moze w Ikeii i mogłaby mi wysłac nowy katalog poczta???:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: oczywiscie na moj koszt :sorry2:

Asiu juz ci ktos pisał ze przez internet mozna zamowic i chciałam ci to napisac ale potem doczytałam ze niby juz nie ma takiej usługi?? hmm? kolega zamawiał ale to było w tamtym roku wiec nie wiem jak teraz....ale dziwne by raptem wycofali...:eek:

No to jestem po wizycie.:tak:
Dzidzia płci nie zmieniła:tak:
Przekonam sie juz niedługo.Boże baby to juz niebawem wrzesien.....jak to brzmi:szok:.przecież to tylkko wrzesien, pażdziernik i ...listopad
Gazelko, Lilka nie panikujecie, że to tuż tuż???

Brunetko jakos nie....przeraza mnie tylko wizja ze narazie nic nie mam dla maluszka...oprocz butow :rofl2: bo dla Mili mialam wyprawke mega od przyjaciolki i szwagierki i teraz musimy wszystko pokupowac.
jednak pocieszam sie ze JUZ za tydzien lece do PL i pokupuje chociaz ubranka maluszkowi
no i na usg 3d jestem umowiona wiec jestem ciekawa czy sie dowiem co mieszka w brzuszku :) ale najbardziej ciesze sie ze WRESZCIE pojde do lekarza bo ostatnia wizyte mialam w 18 tc. :eek:

tylko oby mnie wpuscili na pokład samolotu ..:-p

Niania, cos czuję po kościach, że będziesz bardzo nerwowa w ciagu tych 9 miesięcy:happy2::happy2:
wczoraj sie na nas wkurzyłas, a dzisiaj znowu, lece wklejac link na boba, bo znów sie mi oberwie...hihi.....;-);-):rofl2:

:-D:-D:-D:-D burza hormonow :-p:-p

W czwartek się przeprowadzamy :rofl2::rofl2::rofl2:

wow gratuluje!!!!!

qrcze jak ja kazdemu po cichutku zazdroszcze kto ma swoje własne 4 sciany....kiedys i ja sie doczekam,wiem,ale...chciałoby sie miec swoje a nie tułac sie po wynajmowanych :sorry2:

ale mała miśka ma czkawę :szok::szok::szok:
....

ja to nie wiem co tzn. jak dzidzius ma czkawke :no:
Milena nei miała i ten brzdąc jak narazie tez nie :-)

ale ta kobita to chyba ma problem co? :eek::eek::baffled:
fryzury_%2830%29.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D

no to troszke ponadrabiałam

aa Olivka ,mam nadzieje ze wszystko ok??

cos jeszcze chciałam ale nie pamietam ...

no nic,lece nynki

dobranoc :)

P.S. co z Kredzią i Hanti??
odkąd mam neta ani razu dziewczyn nie widziałam tutaj...mam nadzieje ze wszystko ok...

mam dwa pytania
Pyt1. w czym przechowywujecie kolczyki? mam ich cała mase i chcialabym zeby sobie ładnie wisialy a nie leżały poplatane.
Narazie leża poplątane :eek:
Pyt2. Dlaczego faceci w katalogu Quelle maja ogolone nogi? :eek:

Ad. 1
Moje leżą poplątane w szkatułce, non stop jeden jest, a drugiego brakuje, a połowy nawet nie zakładam:baffled: noi brak mi pomyslu na jakies skuteczne przechowywanie kolczyków:dry:

Ad.2.
:-D:-D:-D:-D któz to może wiedziec:szok::-D:-D:-D
ja osobiście nie lubie ogolonych nóg u facetów, to takie...niemęskie:sorry2::-p:-p

CZEŚC LIPCÓWECZKI:-)
pogoda piękna, ale dość chłodno:shocked2:
po wypiciu butli wina, kaca ni ma...:-D:-D:cool2:

No czeeeeść :cool2:

ale mam dzien skopany:-( dostalam zla wiadomosc i czuje totalna bezsilnosc i nawet zlosc na to co sie stalo!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Powiedz B, jak już A powiedziałaś..:sorry2:

Nawet nei pisze, bo wbyście chyba padły:tak::tak::tak:

Brunetko ogromne gratki dla Ciebie i synusia :-) Powiedz, jakie imię wymyślił Twój łoś, powiedz :sorry2:

Pyt1. w czym przechowywujecie kolczyki? mam ich cała mase i chcialabym zeby sobie ładnie wisialy a nie leżały poplatane.
Narazie leża poplątane :eek:
Ja w koszyczku i mam ten sam problem :szok: Generalnie cała moja coraz pokaźniejszych rozmiarów biżuteria leży w wydawałoby się, coraz mniejszym, koszyczku :dry: Na nowym (no, niewiele czasu mi zostało :sorry2:) planuję zrobić z tym porządek. Tylko jeszcze nie mam konceptu w jaki sposób :unsure: Myślałam o:
1. woreczkach na biżuterię, takich małych, satynowych. Tylko, że może być trochę ciężko szperać w nich i wyciągać po omacku kolczyki do pary..
2. Jakiejś szkatułce z przegródkami (są takie? :confused:)

To ja też już ide
Pogadałam z hiszpańskim męzem
ja siedze w dresie bo za oknem 7 stopni
on siedzi w samych spodenkach bo za oknem ma 35 stopni
co za los :wściekła/y:

Często sobie gadacie, w co jesteście akurat ubrani? :sorry2::biggrin2::-p

a ostatnio hitem u Krzysia jest nowe słówko "k u r w a m a ć" wymawiane z wielkim namaszczeniem przez mojego dwulatka :eek::baffled::szok::zawstydzona/y:

dobranoc :-)

:-D

P.S. co z Kredzią i Hanti??
odkąd mam neta ani razu dziewczyn nie widziałam tutaj...mam nadzieje ze wszystko ok...

Cześć Lila :-) No właśnie, ja też o nich ostatnio myślałam, co z laskami?

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za wszystkie gratki związane z moją przeprowadzką :cool2: Wczoraj pojechałam sobie do marketu i nakupiłam trochę środków czystości. No, może ciut więcej, niż trochę, bo zostawiłam w sklepie trzy stówki :sorry2:Co ja na to poradzę, że uwielbiam różne płyny, zapachy, gąbki, proszki. Elf mnie pewnie zrozumie :-p Kupiłam sobie też suszarkę do prania i nowiuteńkiego mopa z wiadrem :-p No co, chałupa nowa i nic tam jeszcze nie było :sorry2:

reklama
Czesc babeczki - moje koleczyki tez sie tulaja poplatane. W tych woreczkach sie kiepsko je wyciaga - wiec dla mnie ten pomysl nie bedzie najlepszy - niemam teraz ani sekundy do stracenia;-). Pomysl Gazeleczka z drucikiem na drzwiczkach szafki jest calkiem niezly - tylko ja jestem strasznie "lewa" do wlasnych robotek wiec i to pewnie nie wypali:-)

Do góry