reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No to jestem po wizycie.:tak:
Dzidzia płci nie zmieniła:tak:, poza tym wszytsko oki.:tak:Noo czywiście oprócz małej rwy, kóra nadal siedzi.:-(Ale to nic, najwazniejsze, ze dzidzia rośnie zdrowo.:tak:Dowiedziałam ię , że z reguły w drugiej ciązy brzuchy mam sa wieksze, ale to tez dlatego, ze oprócz, ze skóa rozcągniętap o pierwszej icązy, łatwiej teraz "rosnie"to jeszcze dzidzie rodza się z reguły większe.:szok::tak:
Przekonam sie juz niedługo.Boże baby to juz niebawem wrzesien.....jak to brzmi:szok:.przecież to tylkko wrzesien, pażdziernik i ...listopad
Gazelko, Lilka nie panikujecie, że to tuż tuż???

No a co do czkawki to będe czekać.;-):tak:;-):-p:tak:Zgodnie z Twoim zegarem :rofl2:Gazelko, mój szkrab ma jeszcze tydzien na nauke czkawkowania:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
takie posty sie czyta po prostu rewelacyjnie!!
Edytko bardzo sie ciesze razem z Tobą i czekamy na ta czkawke :-D

wiem kochana , juz go ogladnełam ale to nie to samo co normalny katalog....
jakos tak nie umiem sie skoncentrowac na nim...

:sorry2::sorry2::sorry2:
Babie nie dogodzisz
wydrukuj sobie.... małpo :-p

reklama
baby czy ktoras z was bedzie moze w Ikeii i mogłaby mi wysłac nowy katalog poczta???:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: oczywiscie na moj koszt :sorry2:

Ja niestety nie planuję w najbliższym czasie wyprawy do Ikei, więc chyba nie pomogę:zawstydzona/y: No chyba, żeby...:-p

No to jestem po wizycie.:tak:
Dzidzia płci nie zmieniła:tak:, poza tym wszytsko oki.:tak:Noo czywiście oprócz małej rwy, kóra nadal siedzi.:-(Ale to nic, najwazniejsze, ze dzidzia rośnie zdrowo.:tak:Dowiedziałam ię , że z reguły w drugiej ciązy brzuchy mam sa wieksze, ale to tez dlatego, ze oprócz, ze skóa rozcągniętap o pierwszej icązy, łatwiej teraz "rosnie"to jeszcze dzidzie rodza się z reguły większe.:szok::tak:
Przekonam sie juz niedługo.Boże baby to juz niebawem wrzesien.....jak to brzmi:szok:.przecież to tylkko wrzesien, pażdziernik i ...listopad

No a co do czkawki to będe czekać.;-):tak:;-):-p:tak:Zgodnie z Twoim zegarem :rofl2:Gazelko, mój szkrab ma jeszcze tydzien na nauke czkawkowania:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Super Edzia SUPER!!!! Masz już imię dla drugorodnego:tak::-D:-):-):-):-)???

Brunetko, u mnie im dalej, tym mniejszy strach. Zaczęła się faza koncentracji i skupienia ;-) Za to na początku ciąży okropnie panikowalam jak ja sobie poradzę, teraz raczej widze konkretne rozwiązania na problemy, które dotychczas wymyśliłam :sorry2:

Pewnie jeszcze przed samym porodem spanikuję hihih

reklama
Do góry