reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelka a gdzie chodzisz na gimnastykę ? I od kiedy mozna chodzic ?
Kurde moze i ja bym się zapisała. Bo przy Maksie mi sie nei chciało :happy2:

Ja swoją gimnastykę polecam - nigdy nie miałam takich zgrabnych łydek jak w ciąży :-p. Przy czym ostrzegam, dziewczyna daje wycisk. Nie jest to zwykłe ćwiczenie oddechów do porodu, tylko gimnastyka z wykorzystanie strechingu, jogi, a ostatnio też aerobiku. Oczywiście dostosowana do warunków ciężowych. A przy okazji prowadząca sporo opowiada o dolegliwościach ciążowych, uczula na różne sprawy (mięśnie krocza po porodzie, przepukliny, wypadania macicy :-p). No i klimacik fajny - nieraz można się posmiać, bo atmosfera na gimnastyce luźna.

Poza tym potem mozna chodzić na gimnastyke poporodową, są też zajęcia dla dzieci. Jak dla mnie to wszystko jest super, na dodatek ceny bardzo korzystne. Mankamentem jest dojazd. Ale ja juz drugą ciążę z Nią ćwiczę i jest tak fajnie, że decyduję się na 1-godzinną podróż w jedną stronę.

gimnastyka

Sama jadę na Cirrusie, super działa,

Chodzi o ten Cirrus w tabletkach? Dostałam go ostatnio od lekarza, który powiedział, że skoro często się przeziębiam ten lek jest dobry. Od tamtej pory cirrus jest zawsze w mojej apteczce. Jest świetny! :tak: Do tego biorę też Sinupret i również go sobie chwalę :tak: A dla młodego na katar nie ma nic lepszego, jak Nasivin :tak:

kurde jestem niewyspana martynia przewyła całą nockę
nawet nie wiem dlaczego:wściekła/y:
do tego coś mnie ugryzło w nocy i mam podwójną brodę:crazy:

ale dzisiaj jadę na babski grill:tak::-pchyba założę maskę:ninja2:
obym tylko nie padła z wyczerpania w połowie kiełbaski hi

elfik co z tymi włoskami:evil:czerwone?

oj, to nie zazdroszczę :no: Tylko tak się zastanawiam co ma wspólnego katar z ciążą :confused:

ja też się zastanawiam i lekarze też hehe... katar zaczął mi się w 3 miesiącu ciąży i trwa do dzisiaj nieprzerwanie:crazy: Testy alergiczne nic nie wykazały a alergolog stwierdził, że to taka reakcja naczyniowa organizmu na chłód... no i mam:sick:

Serio? Kupiła czerwony ?:nerd:

nie tylko kupiła, ale pomalowała:happy2:

Chodzi o ten Cirrus w tabletkach? Dostałam go ostatnio od lekarza, który powiedział, że skoro często się przeziębiam ten lek jest dobry. Od tamtej pory cirrus jest zawsze w mojej apteczce. Jest świetny! :tak: Do tego biorę też Sinupret i również go sobie chwalę :tak: A dla młodego na katar nie ma nic lepszego, jak Nasivin :tak:

Tak tak, Cirrus w tabsach. Sinupret też kiedyś brałam ale Cirrus jest o niebo lepszy.:tak:

Poszła glizda spać... A ja się oddżumiam 2 kawą:-)

reklama
Do góry