reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej :)

Wlasnie kupilam olejki na usypianie - jeden dla Macka, drugi dla R :-p Okazalo się, że już wcześniej używałam olejki z tej firmy :-)

I wiecie co? Od kilku dni mam pomysł na zakup olejków, ale nic o tym nie mówiłam R. A wyobraźcie sobie że wczoraj R mi kupił kominek do aromaterapii :szok::cool::rofl2: Jestem w podwójnym szoku, ponieważ On nie lubi takich specyfików, no i jeszcze tak się złożyło, że akurat planowałam używać taki sprzęt. Hm... znowu jakaś magia ;-)

dla Edyty i Juleczki:

5yx3atc.gif

hej babeczki kochane!!!

na poczatek dla wszystkich chorowitkow, no i dla Laurki Naszej zdroweczka!!!

elfik obowiazkowa fota okularkow, ja tez musze sie wybrac wkoncu!!!

elen
od jutra Cie nie bedzie co????:-:)-(

własnie wrocilismy od znajomych, był wczoraj bardzo miły grill
a dzisiaj R zaprosił mnie na randke.......................idziemy na kregle :rofl2::rofl2::rofl2:

ps. na te okazje zakupiłam nawet nowy ciuch............:happy2::happy2::happy2::happy2:

Hej, hej :-)

Własnie piję moją pierwszą dziś kawę :baffled: Dlaczego dopiero teraz? Otóż wstałam o dziewiątej, bo moje dziecię buszowało między czwartą a siódmą rano :szok:, więc musielismy potem nadrobić zaległości :confused2: Godny uwagi jest fakt, iż Kornel buntował się przed ponownym położeniem, po czym padnięty zasnął ... na podłodze :dull: Następnie szybki wyjazd do ekipy remontowej, żeby omówić szczegóły ich dzisiejszej pracy. Tutaj czekała mnie pierwsza dziś awantura mojego dziecka. Powód- mały wolał od razu iść na rowerek zamiast czekac aż mama skończy jakieś głupie dyskusje z nieznanymi mu panami :confused2: Następnie zaliczyliśmy plac zabaw, spacer i zakupy. Postanowiłam zaopatrzyć moje dziecię w nowe spodnie i kilka koszulek. Tutaj miała miejsce awantra numer dwa. I tak zaliczyliśmy najpierw wyrywanie się z ręki, następnie ucieczkę i gonitwę po całym pasażu handlowym, potem wycie i tarzanie się po podłodze:huh::chief::nerd::realmad: Później Kornelek nie chciał wysiąść z samochodu i musiałam to robić niemal siłą. A teraz poszedł spać, a ja odreagowuję malując paznokcie i relaksując się ciastkiem i kawą :rolleyes2:

No nie będzie mnie już do końca miesiąca :-):-):-):-)
GG odinstalowane, raporty napisane, biurko posprzątane, kawa wypita :rofl2::rofl2::rofl2:
Do usłyszenia we wrześniu :cool::cool::cool::cool::cool:
Asiu – baw się dobrze na kręglach :-p:-p
Ewa – umówimy się do palmiarni, na pewno :happy2::rofl2::happy2:
Edyta – kontakt telefoniczny KONIECZNIE! :-:)-:)-:)-:)elvis::elvis::elvis::elvis:

coś mi głupia czcionka wyszla :baffled::baffled::eek:

reklama
Co porabiacie? Ja się obijam w pracy ;-)

Czy Wasze amaluchy tez mają nawyk krzyczenia? Maciek potrafi dość często wydawac takie piskliwe dźwięki, które mają oznaczać radość, albo złość, albo po prostu chce na siebie zwrócić uwagę. Nienawidzę tego, bo aż czuję jak mi się w głowie pomiędzy neuronami robi jakieś zwarcie. A poza tym jak się pojawi Jagódka to Macius będzie Jej przeszkadzał. Macie jakieś doświadczenie w tych sprawach? :confused2:

Super! Baw się wyśmienicie :tak: I w nowym ciuszku oczywiście :cool2:

W ciuszku czy bez, też życzę Josi udanej zabawy :-p:-):rofl2:

Do góry