reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

Cześć :-)
Brunetko ogomne gratulacje :elvis: Ale będziesz miała fajnie. Chciałabym mieć dwóch urwisów w domku :cool2:

Niania dzisiaj kupuję Olivię :cool2::rofl2:

Jutro idziemy na bilans dwulatka. Ciekawe, ile waży mój mały klocek :sorry2: Jeśli chodzi o zdrowe i rozsądne odżywianie mojego dziecka to ręce opadły mi już dawno i przestałam je ponownie podnosić :eek: Dla babci potrzeba nakarmienia wnusia drugim obiadem (nieważne, że dopiero jadł w żłobku dwa dania) i drożdżówką, ciasteczkiem, czekoladką tuż przed kolacją jest po prostu silniejsza od zrowego rozsądku. Pocieszam się więc, że jeszcze tylko kilkanaście dni i będę sama układała jadłospis mojego dziecka (do kolejnej wizyty u babci :eek::unibrow::chief::rolleyes2:)

reklama
Czesc Iwon :cool2:

GADU-GADU:eek:mówi Ci to coś ??:shocked2:

Kochanie nie da rady :dull: Musisz beze mnie jakoś wytrzymać jeszcze trzy tygodnie, dasz radę? :sorry2::biggrin2: Program jest zainstalowany, ale za cholerę nie mogę się połączyć, łoś też nic nie zdziałał. Teściu ma jakiś modem i to pewnie kwestia ustawień. Bez informatyka albo kogoś, kto się na tym ustrojstwie zna nie obejdzie się :no:

Kochanie nie da rady :dull: Musisz beze mnie jakoś wytrzymać jeszcze trzy tygodnie, dasz radę? :sorry2::biggrin2: Program jest zainstalowany, ale za cholerę nie mogę się połączyć, łoś też nic nie zdziałał. Teściu ma jakiś modem i to pewnie kwestia ustawień. Bez informatyka albo kogoś, kto się na tym ustrojstwie zna nie obejdzie się :no:

no to ku... pięknie :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
cześć wieczorowo :-)

miałam napisać wcześniej o jedzeniu ale dziecko nie dało mi dokończyć
więc tak u nas najlepiej jadane są zupy ale najchętniej rosół i pomidorowa (obie z makaronem ew kluskami lanymi), poza tym na drugim miejscu miesa w sosie np pulpety lub gulasz, potem pieczony kurczak np, ziemniaki mojemu dziecku wchodzą słabo więc jeśli się tylko da to jada wszystko z makaronem :-p
z warzyw chętnie je pomidory i ogórki sórowe (mizeria)
owoce je w zasadzie wszystkie i wszystkie lubi no oprócz truskawek których nie chciał za nic w świecie
lubi też kanapki z serem żółtym lub/i wędliną + keczup lub pomidor
serki, jogurty są ok
pieczywo samo bez niczego OK
parówki cielęce lub kiełbasa mogłyby być 3 razy dziennie
:tak:
za słodyczami nie przepada, lubi jedynie cukierki typu krówka (kupuję takie kruche) lub guma rozpuszczalna i to nie za często
inne słodkości są olewane
czekolady i rzeczy z dodatkiem czekolady nie lubi wogóle
picie to sok lub herbatka
no i na koniec oprócz zup oczywiście ulubione danie to kaszka na mleku (gatunek obojętny byle była na mleku modyfikowanym) :cool2:

Do góry