reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

To ja na moment
dzisiaj było tak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry:
:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny czy któreś dziecko (oprócz mojego :cool2: ) pije w nocy mleko ? i to dwie butelki(kubki niekapki) :shocked2:
Kurde chyba niechcący przez wyjazd do Grecji przyzwyczaiłam maksa do pobudek nocnych na mleko :szok::szok::szok: Jezu co tu robić...jak to było bo juz zapomniałam :confused::-:)confused2::shocked2: Przestać dawać w nocy kiedy prosi, odwaracać uwagę, przeczekać ...?:szok::confused2: Ratunku..:shocked2:
kurcze to samo mam z moim malym dzikolągiem
dzisiaj w nocy było apogeum - butla o 2giej, potem po 4Tej i 6.30 :szok::-:)sorry:
ale koneic z tym
ide zaraz do wyra
wyspie sie do 2giej
a potem bede sluchala godzinnego wycia mojej córci bo ona sie łatwo nie poddaje :sorry::sorry::-(

Tylko, ze on w dzień je :
- Kaszkę mannę (gęstą) z dwóch szklanek mleka:szok: I to na śniadanie i kolację (najczesciej)
- Danio, Danonki
- czasem tez pije mleczko np. kiedy je ciastka

Do tego z innych rzeczy:
- zupkę na mięsie
- mięsko w postaci kotleta etc.
- kanapki, tosty

Wiec chyba sporo w ogole i sporo w tym nabiału:blink:

Tu chyba raczej chodzi o przyzwyczajenie :tak:

No ale opcja z wodą chyba jedyna jaka mi zostala. Woda i to nie w niekapku tylko w normalnym kubeczku:tak: Zaczynam od dziś :cool2: Przez kolejne 3 noce bede chodzic na rzesach :confused2:
Ale wolę tak niz wstawać po kilka razy w nocy:sorry:
Moja je mało w dzien i nie ma szans żeby jadla wiecej wiec czasami jej taka nocna butelke zaserwuje no ale nie 3 !!! :szok: woda odpada bo pizgnie mi butla przez caly pokoj i jeszcze zwiększy natezenie wrzasku
bede z herbata dzialac albo spokojnym( pol butli nerwosolu zazyje) tłumaczeniem :tak:
hm... a je owoce i warzywka? Mackowi daję np. marchewke, fasolki, brokuly i kalafiory z maslem
obok oczywiscie owocow ;)
zapomnij
wg weroniki nic z listy powyzej nie nadaje sie do jedzenia :no:
ciągle słysze- mamo to jeśt niedoble :sorry::sorry::sorry:

Hej!
Mam taką mała wiadomośc::tak::tak:;-):-p:cool2:
....................................
usg pokazało, ze będzie .......chłopak.:cool::cool2::rolleyes::tak::-):-D:surprised::wink::yes::happy2::-D
NO NORMALNIE SUPER!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!

reklama
Dobra juz spadam
chciałam Wam tylko jeszcze powiedziec,ze kupiłam dzisiaj gazete Olivie bo jest fajowy artykuł o tym jak sobie radzic gdy łoś na obczyznie przebywa
no wiec otwieram tą gazete a tam co? :szok: koleżanka Niania sie usmiecha i namawia do kupowania kosmetyków dove :tak:
No nareszcie!!!!! kobito ja Cie w tych gazetach szukam juz pól roku!!!!

co za prosiaki :wściekła/y: no pewnie że nie to co Piotruś - końcu to Krzyś :dry: Nie lubię takich uwag, tym bardziej w kościele, gdzie ma być tolerancja i takie prorodzinne klimaty...
no tak ja też nie bardzo się nawet starałam go uspokajać bo w końcu jak msza dla dzieci to jak komuś sie nie podoba to mógł nie przychodzić nie? a ztymi prorodzinnymi klimatami to wiadomo jak u nas jest tylko w teorii :dry:

Hej!
Mam taką mała wiadomośc::tak::tak:;-):-p:cool2:
....................................
usg pokazało, ze będzie .......chłopak.:cool::cool2::rolleyes::tak::-):-D:surprised::wink::yes::happy2::-D
no to super witaj w klubie mamuś chłopaków :tak:

witam
już wstałam jakoś nie mogłam spać :eek: a przecież poszłam spać późno starzeję sie czy co? dziecko jeszcze śpi za oknem jesienna temperatura więc może poprasuję coby się rozgrzać

Cześć lipcowe mamusie:-)a ja bym jeszcze spała, ale Dawid wstał przed 6 rano:szok::angry: cos mu się ostatnio przestawia ten tryb życia i to na moją niekorzyść:baffled:

Za oknem zimno, ale słonecznie:sorry2:

Zmykam po kawę, bo ledwo widzę na oczy:dry:

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA DAWIDKA​

003.gif
happybirthbb.gif

Cześć

dziś mam znowu kucie w domu :baffled:
taka miła odmiana po wczorajszym kuciu :dry::-:)wściekła/y::no::angry:

OJJJJ współczuję ja osobiście nie cierpię remontów jestem po prostu chora w czasie malowania nie mówiąc co przeżywam jak są jakieś większe roboty
do tego ci nasi "specjaliści"

reklama
z tego co mi wiadomo (sprawdzałam 3 razy więc chyba sie nie mylę) jest jeszcze lipiec a mi jest zimno!!!!!! chyba założe swetr :eek::szok::baffled:

Do góry