reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dla Dawidka i Michałka są życzenia
jest i bajka
była sobie raz królewna, królewicz i smok
rośnijcie zdrowo chłopaki
przez okrągły rok
a za rok Wam znowu złoże takowe życzenia
sto lat zdrowia , sto radości i zero smucenia!!!!
6cp7jno.gif

reklama
Melduję się po dłuuuugiej nieobecności i witam wszytkie Panie.szczególnie nowe lipcówki. no i zacznę od podpięcia się pod życzenia Alki -szczególnie pod ten szybko mijający bunt dwulatka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH DWULATKÓW!!!!! NIECH IM ZDROWIE ORAZ HUMOR DOPISUJE,

BUNT DWULATKA SZYBKO PRZELATUJE :)

uffff to mnie uspokoiłaś myślałam że ja jakaś niewydolna sprzątaniowo jestem, ale okna mam umyte :rofl2:

...
Kate jestes swietna...a niewydolna sprzątaniowo to jestem ostatnio ja. choc uważam ze bardziej trafnie brzmi leniwa:-p
Świetny pomysł :tak: Mój będzie chodził na zjęcia muzyczne, a potem pójdzie do podstawowej szkoły muzycznej. To już postanowione :-p
(...)
Yes, yes, yes! :rofl2::rofl::rofl2::rofl: A telefon wypasiony, bierz matka, nie wahaj się! :tak:
he he piątka Iwon z tą szkołą muzyczną...no i Nianiu telefon i oferta na prawdę godne polecenia

Ta w avatarku to ja, dzięki dziewczyny, ale się zarumieniłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...bo ja taka nieśmiała jestem trochę ;-):-D.

A u nas Oliwka wreszcie robi postępy, ale nie nocniczkowych, jak chyba już większość dzieciaczków, ale mam nadzieję że i do tego dojdziemy wkrótce. Zaczęła w końcu więcej mówić. :shocked2:I całe szczęście, bo to chyba już najwyższy czas... Nie są to całe słowa, ale prawie całe, no i nie są to jeszcze zdania. Przynajmniej już wiadomo o co chodzi. :laugh2::laugh2:
Niesiu w avatarku wyglądasz uroczo a niemówieniem się nie przejmuj , mój siostrzeniec jest bardzo inteligentnym dzieckiem (wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują 0 a wcale dużo nie mówi, wrecz tylko "mama", "dada" (nawet nie tata) nasladuje kilka zwierząt i do tego "tu" i "tam". a z zachowania wynia ze rozumie wiecej niz przeciętne dziecko...

Mówię teraz do M: Kochanie posłucham sobie muzyki, co?
M: Oczywiście, słuchaj sobie.
JA: Ale zareagujesz jak Mich by się obudził i płakał?
M: oczywiście kochanie. Natychmiast zdejmę Ci słuchawki :-D:-D:-D:-D
Uwielbiam mojego męża :-p:-p:-p
lol
Alka to teraz moj dialogo z mężem:
on: widze ze starałas kurz z telewizora
ja: tak starłam, bo od kilku dni była na nim rysa zakłucajaca idealną linie kurzu ... nie widziałes jej??:dry:
on: widziałem...
ja: no i ... nie chciales cos z nią zrobic ??
on: no własnie zastanawiałem sie czy Ci nie powiedziec abys w koncu starła ...

no coments

no jeszcze nie mam. dopiero chlopaka poznalam to mu jeszcze po oczach nie dalam fleszem;-) generalnie pol amerykanin, pol wloch, skonczyl studia prawnicze, wydaje sie byc normalny(czyli wlacza sie potrojne czerwone swiatelko bo z takich to najwieksze psychole potem wylaza:no:), zabawny, milo sie z nim gada. do tego ma 195cm wzrostu co jak dla mnie idealnie!!! uwielbiam wysokich facetow:tak: no i cialo takie....a co wam bede mowila, same sobie wyobrazcie:-p
tylko to kurna dzieciak. 24 lata ma. poczulam sie wlasnie staro:-(

Ta w avatarku to ja, dzięki dziewczyny, ale się zarumieniłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...bo ja taka nieśmiała jestem trochę ;-):-D.
Aga, my cie bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo ale to bardzo i czy juz wspomnialam ze bardzo bardzo i jeszcze bardziej prosimy o jakies zdjecie!!!!:-):tak: sliczna laseczka jestes wiec nei badz zyla i pozwol sie troszke popodziwiac:blink:

Kochany Michałku
w dniu 2 urodzin, życzymy Ci dużo cierpliwości do rodziców
i dużo żwirku w odpowiedniej wielkości;-):-D
A to skromny prezencik od nas;-)
53ztt1l.jpg

5zddc03.jpg

:-p;-):-D

a dla
Dawidka
mamy specjalne Kłapouchowo - Tyglyskowe przytulaki:-D Dużo zdrówka i niech tatuś przestanie chrapać;-)
53zrr45.gif

632xhkx.gif

Dawidku i Michalku wszystkiego naj naj! rosnijcie duzi i zdrowi!:-)

ps. Anikaa czy twoj suwaczek nas moze przypadkiem nie informuje ze twoj szkrab ma dzis urodziny? wszystkiego najlepszego!:-)

kurcze dziewczyny zimno!!!! jest 28stopni tylko!:dry:brrr:no:
ja mialam wczoraj taka awanturke w pracy ze bylam gotowa zabrac rzeczy i wyjsc:-(.autentycznie jesli szef by pyszczka nie zamknal, za piec minut to by mnie tam nie bylo. czasem mu sie zaciera granica i nie pamieta ze ja to nie jego 15letnia coreczka rozwydrzona i na mnie z takimi tekstami nie powinien wyskakiwac.:no::dry:
humor mialam skopany przez kilka godzin az przyszla odsiecz! dostalam propozycje innej pracy! lepiej platnej, w lepszym klimacie, z ludzmi ktorych znam i lubie, na lepszych warunkach itd. :-):-):-)jedynie co mnie powstrzymuje przed zmiana to moja lapka przetracona, nie wiem czy wyrobie. musze to przemyslec. w kazdym badz razie sama swiadomosc tego ze moge szefowi rzucic w twarz ze jak mu sie cos nie podoba to niech zapierdziela caly sierpien(szczyt sezonu)SAM jest super!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Alka, czemu nie masz suwaczka w podpisie? :confused: Przez to wcale nie zauwazylam, że

Michałek ma dziś urodzinki!!! Mnostwo zdrowia, radości i poczucia humorku co najmniej takiego jak rodzice. No i betoniarki - zielonej :-):-):-)

1173790333.jpg

027469beb441f3bec5a3fd0992b4797740160_m.jpg

cześć laski :-p

po pierwsze w kwestii mleka: elenko jako jedyna matka na świecie od roku karmię moje dziecko mlekiem krowim. Mich nigdy nie chciał jeść sztucznego, więc jak skończyłam karmić piersią mieliśmy duży problem co z tym fantem zrobić. Za radą lekarki pojechaliśmy z krowim i .... super! najpierw kartony, a teraz jak leci, tylko przegotowuje dobrze i raczej 3,2%. Przyznaję się do tego tylko tutaj, bo generalnie uznawane to jest za działanie na szkodę dziecka i jego zdrowia, grozi alergią na tlen i wyrośnięciem trzeciej nogi. Tak wnioskuję ze zdegustowanych min niektórych moich koleżanek karmiących sztucznym mlekiem. Trudno, nic nie poradzę :dry:

Ratujcie!
alka jesteś drugą taką matką bo ja Piotrka też od skończenia roku karmiłam łaciatym i ręczę ci że trzecia noga mu z tego powodu nie wyrosła jakby co służe zdjęciami :cool2:
Krzyśkowi też bym dawała wyłącznie takie ale on go nie chce tylko z kubka z nami a wieczorem musi być sztuczne bo łaciatego w butli nie toleruje :dull:

reklama
Do góry