reklama
Ta w avatarku to ja, dzięki dziewczyny, ale się zarumieniłam......bo ja taka nieśmiała jestem trochę ;-).
A u nas Oliwka wreszcie robi postępy, ale nie nocniczkowych, jak chyba już większość dzieciaczków, ale mam nadzieję że i do tego dojdziemy wkrótce. Zaczęła w końcu więcej mówić. I całe szczęście, bo to chyba już najwyższy czas... Nie są to całe słowa, ale prawie całe, no i nie są to jeszcze zdania. Przynajmniej już wiadomo o co chodzi.
A u nas Oliwka wreszcie robi postępy, ale nie nocniczkowych, jak chyba już większość dzieciaczków, ale mam nadzieję że i do tego dojdziemy wkrótce. Zaczęła w końcu więcej mówić. I całe szczęście, bo to chyba już najwyższy czas... Nie są to całe słowa, ale prawie całe, no i nie są to jeszcze zdania. Przynajmniej już wiadomo o co chodzi.
Acha, jeszcze dodam, że po zrobieniu kupki Maciuś wstaje z nocnika i mówi "Ale ślicna kupka."
Super, bombahahhahhahhha, no proszę...
Moja, jak pierwszy raz zobaczyła swoją kupkę w nocniczku to się wystraszyła i od tamtej pory nie ma szans, żeby usiadła na nocnik
Moja to nie usiądzie na nocnik na dłużej niż 2 sekundy, a potem wstaje z niego zdziwiona, że nic w nim nie ma. Nie ma dzieciak czasu bo musi ciągle biegać po domu (ona już chyba nie potrafi chodzić!)
I dobrze, babie się też coś czasem od życia należybyła kolezanka wypiłyśmy po browarku
jedno pewne jest
baba jak sama na dlużej zostaje to jej odbija
nereczka
Łaaaa ja też tak chcę!!! :---(hej hej kochane!!!
pozdroweczki znad morza
zmykam na sniadanko , łos juz cos szykuje, do pozniej..........
Ja daję Bebiko, niezmiennie, ale nigdy nie dawałam Oliwce samego mleka do picia. Zawsze w połączeniu z jakąś kaszką, albo płatkami. A jeśli nie chciała jeść np. kaszy manny to robiłam płatki owsiane. Zawsze działało, no ale ja to dopiero mam w domu głodomora, więc nie będę narzekać na jej apetytnawiązując do postu Klaudii - jakie mleko piją wasze dzieci? bo Julka kategorycznie odmawia prawie wszystkich mlek modyfikowanych i Juniora i nawet kręci nochalem na smakowe mleka w kartonikach z np. mlekovity. jednynie NAN jeszcze uchodzi i kaszki do picia z nestle :sick::sick::sick::sick::sick:
dajecie maluchom zwykłe mleko z kartonu?
My mamy ten album, ale podobnie... pół roku temu zapomniało mi się jakoś ale zdjęć kilka mamy.Dziewczyny, te które kupiły takie pamiątkowe albumy dla dzieci: "Moje pierwsze 5 lat", czy wypełniacie je systematycznie?? Bo ja miałam zryw zaraz po zakupie i trochę uzupełniłam ale zatrzymałam się na ząbkach nr 4 i kuniec;-);-);-)
Nie wkleiłam żadnych fotek, no bo do tej pory nie zrobiłam w wersji papierowej
nenius
Przyjaciółki 2008
Witam wieczorkiem :-)
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
ciuchy też mogę kupować bez końca :dull:
ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Super, bomba
Moja to nie usiądzie na nocnik na dłużej niż 2 sekundy, a potem wstaje z niego zdziwiona, że nic w nim nie ma. Nie ma dzieciak czasu bo musi ciągle biegać po domu (ona już chyba nie potrafi chodzić!)
Daria też miała taki etap , potem nie chciała wstać póki nic nie poleciało, a czasem trwało to baaaaaaaaaaaaardzo długo a teraz jest już normalnie, więc wszystko przed Wami Niesiu