Czytam wlasnie zamiast pracowac
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ja w to wierze i codziennie sobie to powtarzam
a najgorliwiej sobie to powtarzam w sytuacjach kiedy moje dziecko np rzuca sie na podłoge na poczcie i zaczyna wrzeszczec na całe gardło - mama bidka jest i nedobla!!!!!!Nisia pójdzie papa od mamy!!!!!
bo nie pozwalam jej wchodzic na skrzynke na listy :dull:
dobre ale tego jeszcze nie przerabiamy
martina w sklepie zawsze jest grzeczna - bynajmniej narazie
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hello co tak duzo gadacie? Wiecie ile mam nadrabiania? A przy rozmiarach mojej macicy muszę limitować siedzenie przed kompem, żeby unikać hemoroidów
ja korzystam z www.aptecus.com.pl
kupuję tam kosmetyki - są najtańsze (mówię o Vichy i Galenic)
a poza tym jak zrobię zamowienie to zawsze ddostaje jakiś prezent i mnóstwo probek
ostatnio zamowilam - no nie powiem, duzo, ale zyski dodatkowe były takie: przesylka kurierem za darmo, do kremu Vichy dostalam gratis wodę termalną i krem pod oczy, gratis balsam do kąpania, tysiąc pięćset próbek i już nie pamiętam co jeszcze....
babulce potrzebuje namiary na jakaś sprawdzona apteke internetową i zeby ceny leków były w miare przystępne.
Moze któras z Was korzysta??
a poza tym jak zrobię zamowienie to zawsze ddostaje jakiś prezent i mnóstwo probek
ostatnio zamowilam - no nie powiem, duzo, ale zyski dodatkowe były takie: przesylka kurierem za darmo, do kremu Vichy dostalam gratis wodę termalną i krem pod oczy, gratis balsam do kąpania, tysiąc pięćset próbek i już nie pamiętam co jeszcze....
nenius
Przyjaciółki 2008
Czytam wlasnie zamiast pracowac
no cóż moja wina
nenius
Przyjaciółki 2008
dobre ale tego jeszcze nie przerabiamy
martina w sklepie zawsze jest grzeczna - bynajmniej narazie
Daria też i w dodatku uwielbia chodzić do sklepow wszelkiego rodzaju :-)
kaśka k
Fanka BB :)
jestem dzisiaj po bolesnych badaniach
i już nie będę rozpisywać co mnie boli
ale myślami jestem już w połowie drogi na wakacje i z wielką ochotą patrzę na Joasi fotkę z plaży:-)
do juterkaa;-)mój łosiek nawet wcześniej wróci z pracy żeby się małą zająć a ja na bb
więc ciiii wracam do łóżka
ale myślami jestem już w połowie drogi na wakacje i z wielką ochotą patrzę na Joasi fotkę z plaży:-)
do juterkaa;-)mój łosiek nawet wcześniej wróci z pracy żeby się małą zająć a ja na bb
Iwon
Lipcowe Mamy '05
potem 210 ml mleka i sen gwarantowany
Co my byśmy bez tego mleka zrobiły?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
i nie ma mnie kto przytulić
ślę misiaczka-przytulaczka :-)
przydałaby Ci się chyba wzruszająca książka, taka żeby popłakać, to pomaga
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
ehhh, wydziergam sobie takiego misiaślę misiaczka-przytulaczka :-)
przydałaby Ci się chyba wzruszająca książka, taka żeby popłakać, to pomaga
no przydałaby się - a w domu NIC :-( zrywam sie wcześniej z roboty i idę do Matrasu, ot co!
Dziekuje Dorotko za wery gut ajdija
EDZIU - proszę o sprawozdanie z wizyty u lekarki
Ewelinko - trzymaj sie przez łikend (a co robisz w niedzielę? czy zakaz odwiedzania Weroniki dalej obowiązuje?)
reklama
hello co tak duzo gadacie? Wiecie ile mam nadrabiania? A przy rozmiarach mojej macicy muszę limitować siedzenie przed kompem, żeby unikać hemoroidów
Kurde nieźle z tą apteką co daje tyle giftów
Gazela a powiedz czy przy drugiej ciaży tez tak ostro sie smarujesz przeciwrozstepowo ?
No i ten teks z macicą
jestem dzisiaj po bolesnych badaniach
Ad1. Kacha tulimy
Ad2.