reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelko Biedulko nie zazdroszczę tej zgagi, sposobów niestety na nią nie znam :-(A tak w ogóle to poważnie się zastanawiam, czy z tą twoją ciążą i zgagą, to nie jakaś ściema :-) DLACZEGO DO TEJ PORY NIE WIDZIAŁAM TWOJEGO BRZUSZKA????????????????????????????????????????? Prosze o jakieś zdjęcie, bo uwielbiam cię oglądać!!! (a to dopiero ze mnie lizus, hihi):-D

Ania G. - u nas na odparzenia zawsze działa Sudocrem.​

tak naprawdę nie ma żadnego brzucha :-p

reklama
Niestety muszę się wytłumaczyć remontem - nie wiem gdzie są kabelki i nawet nie mam jak wkleić zdjęcia z aparatu. A poza tym dopuścilismy do poważnego zaniedbana i praktycznie w ogóle nie fotografujemy nowego brzusia :-(

Dziewczyny, jak dobrze pójdzie to skończymy dzisiaj remont!!!:-) Chyba oszaleję z radości - będe mogła spokojnie posiedziec w łazience.
Kupilismy dzisiaj Maciusiowi gwiazdki fluorescencyjne i księżyc na sufit :-) Mój mąż oszalał - wydrukował sobie różne konstelacje i mówi, że Maćkowi zrobi na suficie Wielką Niedźwiedzicę, Kasjopeję i takie tam... :-) Maciuś jest w siódmym niebie, bo uwielbia oglądać księżyc. Nawet w ciągu dnia go potrafi wypatrzeć na niebie :-)

Zazdroszczę. Baaaaaaaaaardzo zazdroszczę. U nas jeszcze daleko do końca :-(

Wiecie co?
Zrobiłam dzisiaj na obiad tartę ze szpinakiem. Moje dziecko zjadło bez zająknięcia i mówi "Maciuś lubi śpinak" :-) A mówią, że dzieci nienawidzą szpinaku, hihi. :-) Mam jakiegoś odmieńca.

Czy wasze dzieci też wszystko mówią w 2 albo 3 osobie? Jak się Maćka zapytam "Napijesz się soczku" on na to "Napijesz". "Zjesz zupkę?" - "Zjesz." A jak o cos sam prosi, to jest "Maciuś napije sioćku." :-)

Witam wieczorowo:-)
uff....nareszcie się odsprzątałam i mogę spokojnie usiąść:sorry2:
a jutro idziemy na wesele i jakos niespecjalnie mam na nie ochotę. Bardzo mało znajomych osób, bo to z pracy R., idziemy jako delegacja:eek: Nawet jeszcze nie wyciągłam kiecki z szafy...nie mam siły...padam:baffled: po tym malowaniu tyle bajzlu,że hoho.....ale nareszcie zaczyna nasze mieszkanko nabierać "kolorów" :rofl2:

Dziewczyny, jak dobrze pójdzie to skończymy dzisiaj remont!!!:-) Chyba oszaleję z radości - będe mogła spokojnie posiedziec w łazience.
Kupilismy dzisiaj Maciusiowi gwiazdki fluorescencyjne i księżyc na sufit :-) Mój mąż oszalał - wydrukował sobie różne konstelacje i mówi, że Maćkowi zrobi na suficie Wielką Niedźwiedzicę, Kasjopeję i takie tam... :-) Maciuś jest w siódmym niebie, bo uwielbia oglądać księżyc. Nawet w ciągu dnia go potrafi wypatrzeć na niebie :-)
klaudia, cieszę się,że już macie koniec, u nas jak dobrze pójdzie, to jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i też finito:sorry2: ale jak już skończymy, to chyba upiję się ze szczęścia;-):szok::rofl2::-p:-D:-D:-D

Cześc dziewczyny.
Chciałam wszystkim dzieciom tym co juz miały i miec będą złoży życzenia i przesyłam im moc buziakow z okazji skończenia dwóch lat. Każdemu brzdącowi buziaki od ciotki Marty i balbinki Maji :).

reklama
Czesc babeczki:-)
ja po prosbie:-) - potrzebuje sposobow na odparzenia - Piotr sie nabawil:-p:crazy::sick:. Gdzie uderzyc jak nie do was;-).
Aniu, ja leczyłam i jeszcze czasami leczę odparzenia Linomagiem, Sudocremem i obowiązkowo kąpię Dawidka wtedy w małej wanience i wlewam mu tam zaparzony rumianek. Działa łagodząco i w naszym przypadku skutkuje:-)
NIe dajcie się tym odparzeniom:elvis::elvis::elvis:

Do góry